Zanimljiva je ta prica oko kopiranja.Preslusao sam stvar od onog Azerbejdzanca desetak puta.Imam je i dalje na hard disku.Ima male ali male slicnosti.Onda sam preslusao dva stara hita od Done Summer i Deenovu stvar pa sam nasao malo vise slicnosti, pa sam onda preslusao onu stvar od Ruskinje pa Summer son od Texas-a pa sam nasao ponajvise slicnosti.Na stranici http://www.esctoday.com inace optuzuju i austrijsku pesmu za plagijat,maltesku, te nemacku(navodno lici na jednu stvar od Extreme).Svakoga koga zanima istina a ne nacionalisticko izdrkavanje neka preslusa sve ove gore navedene stvari(Hot Stuff od D.Summer i ne secam se tacno naziva onog drugog njenog hita a mrzi me da sad rovim po HD) pa posle neka dodje ovde i prica o Lane moje kao kopiji- a sve druge navedene stvari kao onda nisu.Smesno.
PS Ako je taj cova i tuzio Joksimovica(video covek da je pesma vise nego popularna pa veli-ajd da probam) samo ce izgubiti i spor i vreme i novac.
JBT wrote:Gorane, koliko sam shvatio, ti hoces da kazes kako Deen kao predstavnik BiH i decko sa homosexualnim ambicijama nije zasluzio 9-to mjesto, a da je Zeljko sa svojim plagijatom i prepotentnim nacionalizmom (tipa-mi Srbi smo nebeski narod, pa me kao takvog i tretirajte) zasluzio bolje mjesto od drugog. Ispravi me ako grijesim.
Inace, cuo sam da je onaj Azerbedzanac tuzio Zeljka za pjesmu a da jedna od sankcija moze biti naknadna diskvalifikacija sa Eurosonga. U tom slucaju bi se BiH popela na osmo mjesto. Ne bih se zalio zbog toga.