u tome sto si napisao ima neke istine, ali ti ne valja nacin na koji pristupas...budi malo odmjereniji i blazi.sirah wrote:da i ja malo prodiskutujem,
najveći domet ljudskog uma je šta. ?
treba to kazniti da se više ne radi.....
ili treba spriječiti takve situacije i sasjeći ih u korijenu...... da do takvih stvari ne dođe.....
djevojka je znala u čijem društvu sjedi,
djevojka je šetala sama vilsonovim šetalištem u 2 ujutro.
djevojka je izvadila skupocijeni mobitel cca. 1000 km usred dobrinje ili blatuše (gdje i ratkape sa auta kradu)
bez obzira koliko vi ružno mišljenje imali o meni, zbog mojih tekstova povodom tragedije, tj. nemilog događaja,
bez obzira što postoje poremećeni umovi tipa miki1987
prebaciti ću se malo u vaš režim rada sljedećim tekstom....
jao neko je počinio zločin: šta bi ti uradio zločincu.....
ja bih mu odsjekao prvo phalangu distalis tj. gornju koščicu malog prstića sa desne ruke, pa bih ga sa njom škakiljao ispod lijevog oka (uz pomoć pincete), pa onda sa druge ruke, pa bih mu čupao nokte na živo, gasio mu cigarete u uši, malo cigaretama zažario očne kapke itd......
nebitno je jer postoji hiljadu i jedan način fizičkog mučenja čovjeka, ali zar nije bolje uopšte ne dolaziti u takvu situaciju.... e takvim stvarima teži moderno pravo........
počiniš zločin i ideš malo tucati kamen na prazno, nije problem..........
ali ponavljam,
djevojke su se toliko osilile, da će ovo teško izaći na dobro.......
šta je tako fina djevojka radila u društvu kriminalaca, potencijalnih zločinaca, koji još i koku šmrču, poznatih po pucnjavama, puni boba, travu puše kao cigarete..... jel stvarno mislila da to može izaći na dobro...........
pa šta mislite da je taj njihov perverzni čin zades, SIGURNO NIJE PRVI PUTA DA TAKVO ŠTO RADE, A SVE DOSAD ZNAJUĆI NAŠ MENTALITET TAKVE STVARI SU PROLAZILE NEPRIMJEĆENO........ i evo sad prvi put da je jedna od takvih izašla u javnost, a JA VADIM ZAKLJUČAK...
DJEVOJKE BJEŽITE OD STOKE POREMEĆENE JER IMATE SVIJET PUN NORMALNIH MOMAKA, ŠTA ĆE VAM KUKOLJ PORED PRAVOG ŽITA....
NIJE ĆELO LEGENDA, LEGENDA JE NEKI PISAC ROMANA, MAGISTAR.....
OD MAGISTRA NITI JEDNU SPONZORUŠU GLAVA ZABOLITI NEĆE, A ENO IH, SVE DO JEDNOG MUKE LJUBAVNE MUČE, DIPLOMCI, TAKOĐE BI VOLILI MALO PROMISKUITETA, ALI NEEEEEE
IMA TAMO NEKI VLASNIK DISKOTEKE, ON VIŠE GOTIVI OD PROSJEČNOG MUJE, STIPE, PAVE SA FAKSA, PA ETO ZAGOTIVLJENE STE, A SIMPATIČNO BI BILO DA VAS JOŠ I VIŠE ZAGOTIVE, ONDA BIH BAREM IMAO O ČEMU DA PIŠEM.......
jedan isječak iz mog života:
izašao ja sa svojom djevojkom u central caffe, sjedimo za šankom ona njena prijateljica i ja, pijemo koktele, pored nas stariji momci, ja odem u wc i vratim se a momak stao na moje mjesto i šuti.......
ja mu kažem buraz, stao si mi na mjesto, ovo mi je djevojka, znaš.....
a on meni "jes to mangup"..... stariji od mene i sa dvojicom jarana, kožnjaci su na njima, itd....
djevojku pod ruku i promjenim mijesto.......
zaključak,
PUN SVIJET GLOOPANA KOJI LUČEM BELAJA TRAŽE, A TI PROSJEČNI ČOVJEČE NAĐI SVOJU SREĆU U SVEMU TOME I BUDI KAO ŠTO SU I SVI AKO SI SPOSOBAN ZA TO...............................................................
JOŠ JEDNOM ŽAO MI JE ŠTO SE OVOJ DJEVOJCI DOGODILO TO ŠTO SE DOGODILO, ALI NAĆI ĆE ONA VEĆ NEKOG PROSJEČNOG MUJU SA FAKSA, PA ĆE ON SKONTATI TEK NAKON 5 GODINA BRAKA ZAŠTO MU SE SVI MOLERI SMIJU IZA LEĐA.......
do tada adio smradovi sa foruma
sve dok su kriminalci u nasem drustvu uzori - ovdje bolje nece biti.
Dok se jos pocnu pojavljivati u novinama kao licnost dana sa 50 pitanja, ja cu onda zaista sve odjebati.