Pećnica?
Moderator: anex
-
edu
pa nijaz je covjek koji ne voli nepravdu..(barem je tako prije bilo..)..lagumdzija je imao svojih gluposti..i narcisoidnost ga jeste prije ubijala..izmedju ostalog to je sdp kostalo i izbora..covjek je okruzen vecinom..poltronima..i pusikurcima..to nijaz nije mogao trpjeti..i vjerovatno je tu proradila zlatkova sujeta..nijaz je govorio u cemu je problem..ovome se to nije svidjalo..i bilo je to sto je bilo..ja na nijazu vidim koliko je njemu zao sto on nije clan sdp-a..cak sam s njim i pricao jednom o tome..ovo sto sada radi..je druga stvar..da li je to osveta..ili je to samo kontriranje..ja ne znam..ali mu to ne odobravam!
- BigBalabuto
Konačno se pećnica zagrijala, nema baš puni cug,a kako stvari stoje neće ni imati.edu wrote:meni nijaz nikako nije jasan..ja sam ubijedjen 100% da je on svjestan da su ove promjene napredak..ali mislim da mora govoriti suprotno..i pri tom od sebe praviti budalu..
PROFESOR je duboko zaronio, također, nema šanse da ikad udahne svježi zrak punim plućima.
Ovo sa PROFESOROM nemože niže a mogao je biti TITO !!!
Tragedija, tragedija ali mi nije žao, ja nisam to što on jeste niti mogu biti ali takovu katastrofu ni slučajno nebih dozvolio.
-
senada
...Senad vodi civiliziran dialog sa BH Rvatom koji se izmedju kacenja o strik mojih gaca, nadje u BugojnooooM....i naravski, uzoriti Rvat je visoko kompetentna politicka, drzavna i ustavna osoba po svim politickim pitanjima...... spominje Vatikan.... nekakav dim..... u kome bi volio vidit nepodobne Rvate..... kaze....
..... ima ih koji nece da sjedU....
......padaju komplimenti..divljenje Pecaninu.... koji ga moli da prestane... da ima razumijevanja prema drzavnoj tv........ joooooj jadna li nam konstitutivna majka.....
..... ima ih koji nece da sjedU....
......padaju komplimenti..divljenje Pecaninu.... koji ga moli da prestane... da ima razumijevanja prema drzavnoj tv........ joooooj jadna li nam konstitutivna majka.....
-
senada
Upravo odgledah i odslusah dr.H.Silajdjica u Pecnici.
Gospodin je izrazio svoju duboku "zabrinut" radi (parafrazirmam) letargije i nepovjerenja gradjanstva BiH koje je rezultiralo neizlazskom glasaca na izbore
, pa je uputio svoj apel na gradjanstvo da izadju na izbore, jer imamo sanse.....
eh sad moja mala interpretacija - dr.Silajdjic zna da nece dobiti glasove na izborima, ii racunajuci na "povjerenje" gradjanstva u Stranku Za Vlast nad zivotima BH gradjanstva, kalkulise da se gradjani nece odazvati bas zato sto ih on poziva jer "nemaju drugoga izbora" osim njegove i sda stranke - dva, tzv. suprotstavljena ""patriotska"" bloka.
Gospodin je izrazio svoju duboku "zabrinut" radi (parafrazirmam) letargije i nepovjerenja gradjanstva BiH koje je rezultiralo neizlazskom glasaca na izbore
eh sad moja mala interpretacija - dr.Silajdjic zna da nece dobiti glasove na izborima, ii racunajuci na "povjerenje" gradjanstva u Stranku Za Vlast nad zivotima BH gradjanstva, kalkulise da se gradjani nece odazvati bas zato sto ih on poziva jer "nemaju drugoga izbora" osim njegove i sda stranke - dva, tzv. suprotstavljena ""patriotska"" bloka.
-
edu
kako je samo tuzno bilo slusati silajdzica u nedjelju..pitate se zasto tuzno..pa zato sto nakon one emisije vecina naseg stanovnistva ce reci..pa OsNivac je fakat pravi borac za ovu zemlju!..da nije tegobno poslije..sad bih povratio..
a pecanin..pecanin je.....ma necu nista..bolje ce to reci avdic u dolazeci nam cetvrtak..

a pecanin..pecanin je.....ma necu nista..bolje ce to reci avdic u dolazeci nam cetvrtak..
-
Prenj
To sto je Pecanin nikakav TV novinar ne znaci automatski da su njegovi gosti carevi.bleka wrote:Hare ga je pojo.
Barem znam za koga cu glasat, car
Da li ces glasati za Hareta:
a) Zato sto je kandidat za Generalnog sekretara UN-a?
b) Zato sto je potpisao Dayton i legalizovao RS?
c) Zato sto je izabran za predsjednika SBiH kao jedini kandidat, sa 100% mogucih glasova, po "demokratskoj proceduri"?
-
bleka
d) zato sto ce jebat mater cetnicimaPrenj wrote:To sto je Pecanin nikakav TV novinar ne znaci automatski da su njegovi gosti carevi.bleka wrote:Hare ga je pojo.
c) Zato sto je izabran za predsjednika SBiH kao jedini kandidat, sa 100% mogucih glasova, po "demokratskoj proceduri"?
-
Vingo
Muatez wrote:Ma ne bi se bolan pricalo....u kamenju bi isklesali sta se desilo.edu wrote:joooojj..ne smijem ni zamisliti sta bi se pricalo da je izbor za predsjednika sdp-a proveden na isti nacin kao sto je to bilo prije neki dan u szbih..![]()
![]()
Ne reci da si opet presao k nama?
-
Prenj
Kako?bleka wrote:d) zato sto ce jebat mater cetnicimaPrenj wrote:To sto je Pecanin nikakav TV novinar ne znaci automatski da su njegovi gosti carevi.bleka wrote:Hare ga je pojo.
Nakon sto je 1991. bio u koaliciji sa SDS-om?
Nakon sto je 1995. potpisao Dayton i ovaj Ustav sa Slobom?
Nakon sto je njegova SBiH bila u koaliciji i sa SDS-om i SNSD-om u RS-u?
-
edinbug
On će j...... mater svima nama, tj. normalizaciji BiH.bleka wrote:d) zato sto ce jebat mater cetnicimaPrenj wrote:To sto je Pecanin nikakav TV novinar ne znaci automatski da su njegovi gosti carevi.bleka wrote:Hare ga je pojo.
Zamisli da delegat nije mogao glasati PROTIV, nije ni bilo na listiću.
Jeli to demokratija ili kako osnivač voli reći za Stranku za pih da je to stranka slobodnih ljudi.
-
edu
moram priznati da je zadnja pecnica bila dobro..naravno zahvaljujuci nenadjebivom prevarantu hamzaliji..covje koji je od prodaje dionica tuzlanske banke zgrnuo 20-ak miliona maraka..kaze da se uopce ne razlikuje od drugih..(a na pocetku emisije kaze da ima dva porešea..
..za razlicite namjene..
)..kaze da neki rudnik nije u njegovom vlasnistvu..a na pitanje voditelja - u cijem onda jeste?..jata odgovara - u vlasnistvu mog brata..koji je btw zaposlen u jatinoj firmi..na sta pecanin s pravom konstatuje - ne mogu ni zamisliti kolike su plate vasih radnika kada mogu kupovati rudnike!?..kaze jata..pa on nije to kupio od plate..na to ce pecanin..nego?..od toplog obroka?!..
..dalje..jata je rekao da je sve dionice TB platio novcOm..
..trebam li spominjati da je rekao da je haris silajdzic najveci patriota ove zemlje!?..
..ne..ne trebam..
bi dobra pecnica..interesantna..

bi dobra pecnica..interesantna..