Ops, pa naravski...najezim se cim pomislim....ne zaboravi cokoladu, hehhePR80. wrote:Ma doci ce ona... a ja i ti ima da buljimo i cekamo je... (kad je u pitanju festanje tad smo ja i ti cure od rijeci, ha?).stella_k wrote:Ode Hana, OPET...![]()
![]()
dzamije,crkve i ostali...
- stella_k
-
skrOzZz
"gradom hodas ne znas gdje se kreces siguran si da nikad umrijeti neces,svima pricas odlazis odavde,jer vode imas ali nemas kade".pojma nemam sto sam ovaj citat stavio;),meni je vise sve to jadno DZAMIJA,CRKVA i sl.vjera je privatna stvar,licno od ovog silnog "vjerskog lopovluka" ,najbolje se osjecam kad se pomolim Bogu kod kuce,ono sam sa sobom.tad sam skroz smiren,ne bendam religije,ne bendam "vjernike na baterije" i sl.za mene je BOG samo jedan i nikako drugacije.mislim da necu zaraditi sevapa ako dam prilog za dzamiju,crkvu itd.,po meni je veci sevap biti dobar prema drugim ljudima,postivati ih...ja ako sam vjernik meni nije tesko otici par kilometara u bogomolju,by the way puno lakse(naravno ako sam vjernika)nego slusati kako mi se hodza dere pod prozorom ili mi zvona probijaju usi.ovo je zemlja PARADOX, mi smo lud narod.eto ja jebem sve dzamije ,crkve i sve danasnje vjerske objekte i siguran sam da nisam uvrijedio Boga ovom recenicom,jer su danasnje bogomolje postale magnet za materijaliste,egoiste,soviniste .....kojima opet propovjedaju ljudi istih karakteristika,sta cu ja tu?,ajd zivjeli.
-
rehaktor
skrOzZz wrote:"gradom hodas ne znas gdje se kreces siguran si da nikad umrijeti neces,svima pricas odlazis odavde,jer vode imas ali nemas kade".pojma nemam sto sam ovaj citat stavio;),meni je vise sve to jadno DZAMIJA,CRKVA i sl.vjera je privatna stvar,licno od ovog silnog "vjerskog lopovluka" ,najbolje se osjecam kad se pomolim Bogu kod kuce,ono sam sa sobom.tad sam skroz smiren,ne bendam religije,ne bendam "vjernike na baterije" i sl.za mene je BOG samo jedan i nikako drugacije.mislim da necu zaraditi sevapa ako dam prilog za dzamiju,crkvu itd.,po meni je veci sevap biti dobar prema drugim ljudima,postivati ih...ja ako sam vjernik meni nije tesko otici par kilometara u bogomolju,by the way puno lakse(naravno ako sam vjernika)nego slusati kako mi se hodza dere pod prozorom ili mi zvona probijaju usi.ovo je zemlja PARADOX, mi smo lud narod.eto ja jebem sve dzamije ,crkve i sve danasnje vjerske objekte i siguran sam da nisam uvrijedio Boga ovom recenicom,jer su danasnje bogomolje postale magnet za materijaliste,egoiste,soviniste .....kojima opet propovjedaju ljudi istih karakteristika,sta cu ja tu?,ajd zivjeli.
fuj kaka