Litvanija : BiH (drugi dio)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Kukuruz_Barbe-q
- manijak1
Prijatelju hvala lijepo
tek sada možemo da žalimo što nismo velesila u UEFI da onom sudiji iz Valencie
zabranimo suđenje u bilo kojoj ligi.
Nego
ja to ovako gledam :
Ako Vi večeras ne budete u formi pa vas uzmu Španci a mi onda dobijemo San Marino ( biće gusto
dati im 10 golova ) pa opet idete Litvaniji i tamo malo budete nespretni ( niko ih nije dobio kući u kvalifikacionom ciklusu osim nas
) onda su stvari drugačije jer mi onda dolazimo kod vas a tamo
može svašta biti
.
Sretno
.
Idemo u Beograd
Nego
Ako Vi večeras ne budete u formi pa vas uzmu Španci a mi onda dobijemo San Marino ( biće gusto
Idemo u Beograd
-
ak-47
Ono sto kazu nada zadnja umire a ja se nadam da cete se iz madrida vratiti sa jedno 5-6 komada u mrezinovisad wrote:Cestitke Jarani!!!
Lepo ste igrali. Nadam se danas nasoj pobedi u madridu pa zajedno u Nemacku!
Naravno vi kroz baraz
VOLIM TE BOSNO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
stickman
#169 hakkahdkihsakdhsa
jjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu

- manijak1
Mabreka wrote:pa cekajte ja bi se isto nadao njihovom potopu da nemamo ovu situaciju sada gdje nam vise odgovara da SCG pobjedi
Trčati i boriti se ..........pa ko bude bolji
-
breka
hehe
ne, mozda nas ne bi pustili ali bi bilo lakse uci u utakmicu jer oni ne bi morali provocirati na svakom koraku kao sto ce to raditi i na terenu i na trbinama i izvan njega te bi igrali opustenije, sto bi nama otvorilo sansu na dobru igru jer bi bili 100% motivirani.
ne, mozda nas ne bi pustili ali bi bilo lakse uci u utakmicu jer oni ne bi morali provocirati na svakom koraku kao sto ce to raditi i na terenu i na trbinama i izvan njega te bi igrali opustenije, sto bi nama otvorilo sansu na dobru igru jer bi bili 100% motivirani.