chuj pende... gdje ti virus razmisljanja pokupipenda wrote:KO TO IMA PRAVO DA NAS PROGLASI HERETICIMA, ATEISTIMA, BEZBOZNICIMA, ILI KAKO GOD!? SVAKA CAST LJUDIMA KOJI IMAJU SVOJ STAV, NE SAMO PO PITANJU VJERE...TO JE ZNAK( DOBAR, NARAVNO) DA IMAJU MALO MOZGA U GLAVI...VJERA NIJE U USTANOVI VEC U SRCU, ONA SE ZIVI SVAKI DAN,STALNO, A NE SAMO S VREMENA NA VRIJEME( ZAVISNO OD RASPOREDA BOGOMOLJA)...TI KOJI SE BUSAJU DA SU VJERNICI( MADA MENI ZAPRAVO NIJE JASNO STA TACNO HOCE DA ISTAKNU) SU NAJMANJE LJUDI...TACNO, NAJLAKSE SE DRZATI "INSTRUKCIJA" ZATO STO BILO KAKAV DRUGACIJI STAV DOVODI COVJEKA U SITUACIJU DA BUDE DRUGACIJI, A BITI DRUGACIJI ZNACI BITI NA PUCOMETU "NORMALNIH"...SLAZEM SE DA JE VJERA, SA SVIM KAZNAMA I PRIJETNJAMA, ZAPRAVO SAMO IDEJA KAKO DRZATI RAJU POD KONTROLOM ,OPRAVDAVATI ZLODJELA( KROZ ISTORIJU) U IME BOGA! STRASNO JE KAKVI SU SE SVE ZLOCINI NAPRAVILI U IME TOG BOGA...I ONDA ONI NAMA NESTO HOCE DA KAZU...KAO VEGETARIJANAC STALNO SAM U SITUACIJI DA MI LJUDI POSTAVLJAJU NEBULOZNA PITANJA, DA "BRINU" O MOM ZDRAVLJU...SAMO ZATO STO SU MOJI STAVOVI MALO DRUGACIJI( U ISTO VRIJEME, NIKADA NISAM NIJEDNOG OD NJIH PITALA ZASTO JEDU MESO ILI BILO STA SLICNO)...BEZ IZUZETKA,LJUDI KOJU SU ,HAJ RECIMO ATEISTI, NIKADA, ALI NIKADA NE PITAJU " VJERNIKE" ZASTO UOPSTE IDU U DZAMIJE ILI CRKVE, NE PREISPITUJU TU NJIHOVU VJERU...DOK KOD OVIH TO, NA ZALOST, NIJE SLUCAJ...
MOJA VJERA JE MOJA PORODICA, LJUBAV PREMA ZIVOTINJAMA, PRIRODI, MOJA VJERA JE NE POVRIJEDITI NIKOGA, OPROSTITI, MOJA VJERA JE PRVA JUTARNJA KAFA, PARTIJA REMIJA SA JARANICOM, DOBRA KLOPA I JOS BOLJA MUZIKA...A ONI NEK SE NAD SOBOM ZABRINU, KAMO SRECE DA IH JE VISE NA NASOJ STRANI
Heretička razmišljanja (I)
-
rehaktor
-
rehaktor
ja kvotiram... ako ti smeta, baniraj mehananah wrote:ne bih da se raspravljamo, povlacim se, jer ti i ja ne mozemo ni u istu recenicu a kamoli u isti nacin razmisljanja i ponasanja, jer ja ne kvotiram nicije postove s namjerom omalozavanja i vrijedjanja
ostaj sretan i pametan
imam pravo reci svoje misljenje... nisam ja kriv sto momak filozofira na nivou djecaka od 15 - 16 godina...
huh, sad skontah da je rijec o djevojci... ok, filozofira kao cura od 15 - 16 godina
- stella_k
Hm, zar djeca u toj dobi filozofiraju..hmrehaktor wrote:ja kvotiram... ako ti smeta, baniraj mehananah wrote:ne bih da se raspravljamo, povlacim se, jer ti i ja ne mozemo ni u istu recenicu a kamoli u isti nacin razmisljanja i ponasanja, jer ja ne kvotiram nicije postove s namjerom omalozavanja i vrijedjanja
ostaj sretan i pametan![]()
imam pravo reci svoje misljenje... nisam ja kriv sto momak filozofira na nivou djecaka od 15 - 16 godina...
huh, sad skontah da je rijec o djevojci... ok, filozofira kao cura od 15 - 16 godina
A koliko je tebi? 13?
- stella_k
Molim sve one koji do sada to nisu uradili, da pronadju i procitaju knjigu koju je napisao H.M.Baagil, M.D., Krscansko-muslimanski dijalog. Knjizica je sasvim tanka, procitat se da za manje od sahatak. Ako je nemate, pitajte nekog "lokalnog", on ce vam je trceci posuditi, jer je to propagandni materijal. 
-
penda
rehakTOR...DJE SI TI ZAPEO U RAZVOJUrehaktor wrote:chuj pende... gdje ti virus razmisljanja pokupipenda wrote:KO TO IMA PRAVO DA NAS PROGLASI HERETICIMA, ATEISTIMA, BEZBOZNICIMA, ILI KAKO GOD!? SVAKA CAST LJUDIMA KOJI IMAJU SVOJ STAV, NE SAMO PO PITANJU VJERE...TO JE ZNAK( DOBAR, NARAVNO) DA IMAJU MALO MOZGA U GLAVI...VJERA NIJE U USTANOVI VEC U SRCU, ONA SE ZIVI SVAKI DAN,STALNO, A NE SAMO S VREMENA NA VRIJEME( ZAVISNO OD RASPOREDA BOGOMOLJA)...TI KOJI SE BUSAJU DA SU VJERNICI( MADA MENI ZAPRAVO NIJE JASNO STA TACNO HOCE DA ISTAKNU) SU NAJMANJE LJUDI...TACNO, NAJLAKSE SE DRZATI "INSTRUKCIJA" ZATO STO BILO KAKAV DRUGACIJI STAV DOVODI COVJEKA U SITUACIJU DA BUDE DRUGACIJI, A BITI DRUGACIJI ZNACI BITI NA PUCOMETU "NORMALNIH"...SLAZEM SE DA JE VJERA, SA SVIM KAZNAMA I PRIJETNJAMA, ZAPRAVO SAMO IDEJA KAKO DRZATI RAJU POD KONTROLOM ,OPRAVDAVATI ZLODJELA( KROZ ISTORIJU) U IME BOGA! STRASNO JE KAKVI SU SE SVE ZLOCINI NAPRAVILI U IME TOG BOGA...I ONDA ONI NAMA NESTO HOCE DA KAZU...KAO VEGETARIJANAC STALNO SAM U SITUACIJI DA MI LJUDI POSTAVLJAJU NEBULOZNA PITANJA, DA "BRINU" O MOM ZDRAVLJU...SAMO ZATO STO SU MOJI STAVOVI MALO DRUGACIJI( U ISTO VRIJEME, NIKADA NISAM NIJEDNOG OD NJIH PITALA ZASTO JEDU MESO ILI BILO STA SLICNO)...BEZ IZUZETKA,LJUDI KOJU SU ,HAJ RECIMO ATEISTI, NIKADA, ALI NIKADA NE PITAJU " VJERNIKE" ZASTO UOPSTE IDU U DZAMIJE ILI CRKVE, NE PREISPITUJU TU NJIHOVU VJERU...DOK KOD OVIH TO, NA ZALOST, NIJE SLUCAJ...
MOJA VJERA JE MOJA PORODICA, LJUBAV PREMA ZIVOTINJAMA, PRIRODI, MOJA VJERA JE NE POVRIJEDITI NIKOGA, OPROSTITI, MOJA VJERA JE PRVA JUTARNJA KAFA, PARTIJA REMIJA SA JARANICOM, DOBRA KLOPA I JOS BOLJA MUZIKA...A ONI NEK SE NAD SOBOM ZABRINU, KAMO SRECE DA IH JE VISE NA NASOJ STRANI
-
rehaktor
nemoj dzoniti moje folove... pokusaj s necim originalnijimstella_k wrote:Hm, zar djeca u toj dobi filozofiraju..hmrehaktor wrote:ja kvotiram... ako ti smeta, baniraj mehananah wrote:ne bih da se raspravljamo, povlacim se, jer ti i ja ne mozemo ni u istu recenicu a kamoli u isti nacin razmisljanja i ponasanja, jer ja ne kvotiram nicije postove s namjerom omalozavanja i vrijedjanja
ostaj sretan i pametan![]()
A koliko je tebi? 13?![]()