BORBA S KILAŽOM
Moderator: anex
- Bumbar
Jok...ucim i radim...a ljenguza kad se treba sama pokrenuti pa nije bilo nikakve fizicke aktivnosti...a sto se keksa tice..Frutek wrote:
Hehe fino, fina taktika...Samo već vidim dugo fizičko a i psihičko mučenje na pomoluValja izdeverat samo na mesu i par povrćki
A jesil trčala redovno uz to il nešto slično? Redovan sex možda
![]()
Lace, čini mi se, reče da je sat sexa 250 kalorija
![]()
![]()
- Lace
Bumbar wrote:Bok raja...'bem ti, crkla nam nekakva antena na poslu pa nikako internet...da stvar bude bolja, mi ne mozemo ni svoje dokumente ski8nuti ako net ne radiLace wrote:i pliz da mi pojasnite kako doci do tog fitnes kluba u hrasnom...evo i drustvo sam nasla![]()
pozdrav "onoj-koja-cita-a-ne-komentrise" i koja me provalila i javila se veceras(morala sam se pozaliti
).
@Lace...ti za Atlantis pitas?
predjes mostic kod Tita, i skrenes odmah desno na puteljak do Miljacke. i Samo furas mala pravoi vidjet ces sa lijeve strane. U svakom slucaju moramo se dogovoriti kad krecemo pa cemo se naci gdje nam sve pase
)).
e hvala
- Lace
Bumbar wrote:Sad cu ja da se pohvalim...ja sam skinula 11-13 kgLace wrote:ja bih umrla kad bih sletila 18 kg...ja trebam da se rjesim nekih 4-6 kghananah wrote:Lace bona, ja ti vec jednom rekoh, imas one tablete turbo slang, u komsiluku mozes kupiti. Ja i Stela smo danas srele jednu curu koja se bukvalno prepolovila od njih za 2 mjeseca 18 kg dole
i to bi mi bilo puno...pa imam 64
- Lace
- Kareem Abdul-Jabbar
- Bumbar
novalic wrote:lako je tebe kareeme, tebe zena kad vidi golog prije sexa hoce da umre od smijeha..
nije svakoj zeni tako... ima i one koje bi plakale... ste ce one sa silnim kalorijama
-
breka
5 kila manje dnevno, sedmicno, mjesecno, godisnje?kalesijski slavuj wrote:preskoci 2 puta sedmicno cevape i eto ti 5 kila manje!flora.sa wrote:hajde bumbar...odgovori čovjeku![]()
no, kako ja da skinem 5 KG???
hoću te blete
jedi sam iz svog tanjura e eto to 5 kila manje!
- flora.sa
ako pitaš mene, onda...što prije bralebreka wrote:5 kila manje dnevno, sedmicno, mjesecno, godisnje?kalesijski slavuj wrote:preskoci 2 puta sedmicno cevape i eto ti 5 kila manje!flora.sa wrote:hajde bumbar...odgovori čovjeku![]()
no, kako ja da skinem 5 KG???
hoću te blete
jedi sam iz svog tanjura e eto to 5 kila manje!
-
Xwoman
Dobra preporuka, a i lako ju je naći. Ja sam, uz trčanje, onomad kad sam je konsultovala za oko mjesec dana skinula sve viškove...No to je bilo prije 4 god.Rigidnost nije moj životni stil.mukkii wrote:Harvi Dajmond - Zdravi i Vitki (Harvey Diamond - Fit for life)
Sad sam opet u fazi topljenja i odlučila sam se do kraja života vagati jednom sedmično:D.
Sem kontrole hrane tj. netješenja i nezatrpavanja istom, vrlo zgodne su i vježbe. Naime, bez znojenja nema topljenja sala, već se gubi mišićno tkivo. Znači, obavezno vježbanje (2x sedmično-održavanje; 3x i više-trening). Ja sam definitivno skužila da računanje kalorija i sl. nema nikakve veze kako je metabolizam svih nas različit. Moje je ultra slow (bah) te riba, chicken, povrće, ograničeno voće, ugljeni hidrati i cuga uz malo jače treninge 4-6 puta nedeljno daju zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko nekog zanima više info-a o rekreativnom sportu s ciljem topljenja i definicje mogu podijelit informacije koje mi je obezbijedila jedna vrlo zgodna polu profi bilderka
No pain no game
- 8. sekretar SKOJ-a
Redukovan 14kg u roku od 3 mjeseca. Cestitke primam kada rasquittam sa duhanom.
- Lace
Xwoman wrote:Dobra preporuka, a i lako ju je naći. Ja sam, uz trčanje, onomad kad sam je konsultovala za oko mjesec dana skinula sve viškove...No to je bilo prije 4 god.Rigidnost nije moj životni stil.mukkii wrote:Harvi Dajmond - Zdravi i Vitki (Harvey Diamond - Fit for life)
Sad sam opet u fazi topljenja i odlučila sam se do kraja života vagati jednom sedmično:D.
Sem kontrole hrane tj. netješenja i nezatrpavanja istom, vrlo zgodne su i vježbe. Naime, bez znojenja nema topljenja sala, već se gubi mišićno tkivo. Znači, obavezno vježbanje (2x sedmično-održavanje; 3x i više-trening). Ja sam definitivno skužila da računanje kalorija i sl. nema nikakve veze kako je metabolizam svih nas različit. Moje je ultra slow (bah) te riba, chicken, povrće, ograničeno voće, ugljeni hidrati i cuga uz malo jače treninge 4-6 puta nedeljno daju zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko nekog zanima više info-a o rekreativnom sportu s ciljem topljenja i definicje mogu podijelit informacije koje mi je obezbijedila jedna vrlo zgodna polu profi bilderka.
No pain no game
ja razmisljam o kupovini mini stepera...koliko mi je to dobra investicija...il je mozda bacanje para ...naravno pod uslovom da vjezbam redovno...ne znam kakve rezultate mogu ocekivati...ima li ih uopste
-
debela
[quote="Lace]ja razmisljam o kupovini mini stepera...koliko mi je to dobra investicija...il je mozda bacanje para ...naravno pod uslovom da vjezbam redovno...ne znam kakve rezultate mogu ocekivati...ima li ih uopste
[/quote]
samo ce ti skupljati prasinu negdje ispod kreveta. ako vec dajes pare bolje je da ides negdje na fitnes ili slicno. lakse se vjezba u drustvu.
samo ce ti skupljati prasinu negdje ispod kreveta. ako vec dajes pare bolje je da ides negdje na fitnes ili slicno. lakse se vjezba u drustvu.
- Lace
ma probala sam to...ali postalo mi je mrsko...a i pocinju ispiti...100 puta cu skontati da ne mogu ici zato sto imam obavezu da ucim a na kraju niti cu uciti niti cu vjezbati...pominjali smo taj tae bo...meni je taj klub malo i daleko...ipak sam ja neko ko je na granici centra i starog grada..valja mi na tramvaj svako malo...jos ide i zima...ja bih najradije u fis (najblizi mi je) al za fis nema interesenata a onda ni meni samoj nece biti bas zabavno da idem ...ne znam sta da radim a moram nesto uraditi
-
debela
hehe sve su to izgovori i uvijek ce ih biti jer valja se nakaniti i promijeniti nacin zivota
tesko jeste ali ne i neizvodljivo. ako imas volje i zelje ne treba ti niko da ide s tobom u fis, tamo ce uvijek biti more naroda pa neces biti sama. sve je u glavi 
-
Xwoman
Steper je dobar, no kako ti rece debela, jako su male sanse da ces sama kuci vježbat. On je dobar, ukoliko odeš u fitness, 15ak min zagrijavanje (ili 20ak bic-zavisno o kondiciji), potom radiš tegove i ostalo - zavisi šta te zanima - i obavezno na kraju još 20 min stepera. Možeg ubavit po 5 min tokom vježbanja s tegovima - to je malo i cardio trening, a za topljenje i kondiciju uvijek dobar. Ja sam prestala radit s tegovima izmežu ostalog, jer mi je trebalo 1.5-2 sata da uradim sve što me zanimalo. TB je brži, a zaista "pripreme za Vijetnam"Lace wrote:Xwoman wrote:Dobra preporuka, a i lako ju je naći. Ja sam, uz trčanje, onomad kad sam je konsultovala za oko mjesec dana skinula sve viškove...No to je bilo prije 4 god.Rigidnost nije moj životni stil.mukkii wrote:Harvi Dajmond - Zdravi i Vitki (Harvey Diamond - Fit for life)
Sem kontrole hrane tj. netješenja i nezatrpavanja istom, vrlo zgodne su i vježbe. Naime, bez znojenja nema topljenja sala, već se gubi mišićno tkivo. Znači, obavezno vježbanje (2x sedmično-održavanje; 3x i više-trening). Ja sam definitivno skužila da računanje kalorija i sl. nema nikakve veze kako je metabolizam svih nas različit. Moje je ultra slow (bah) te riba, chicken, povrće, ograničeno voće, ugljeni hidrati i cuga uz malo jače treninge 4-6 puta nedeljno daju zadovoljavajuće rezultate. Ukoliko nekog zanima više info-a o rekreativnom sportu s ciljem topljenja i definicje mogu podijelit informacije koje mi je obezbijedila jedna vrlo zgodna polu profi bilderka.
No pain no game
ja razmisljam o kupovini mini stepera...koliko mi je to dobra investicija...il je mozda bacanje para ...naravno pod uslovom da vjezbam redovno...ne znam kakve rezultate mogu ocekivati...ima li ih uopste
Sretno.
- Lace
ma kakvi tegovi ionako su mi ramena ko u xene, zene ratnice
hocu da izgubim 6 kg...a necu da se nabildam ...znaci trcanje ili hodanje...a ne trci mi se samoj to je dosadno a nemam gdje da hodam kad mi je posao tek 20 minuta pjeske od kuce
hocu da izgubim 6 kg...a necu da se nabildam ...znaci trcanje ili hodanje...a ne trci mi se samoj to je dosadno a nemam gdje da hodam kad mi je posao tek 20 minuta pjeske od kuce
-
Xwoman
tegovi ne moraju da te pumpaju.mogu se koristiti i u svrhu muskularne definicije, naravno dijelova tijela koje želiš sriktat. ako nisi za tegove-skakutanje (aeribic-totalna dosada-daje rezultate) svih vrsta, plivanje, šetnja je penzos mala te ti je ne preporučujem. eventualno tenis. e ja planiram uskoro na tenis. hoće neko sa mnom?