Stil oblacenja...
Moderator: anex
- Lace
e vidis ja da imam fin mali nos odradila bih to...mislim prije...i da se nisam udebljala tj da mi je struk ko prije 6 godina i pupak
(samo mi fali da uredim pupak i obucem se tako da se to i vidi a preko hlaca kipi 1cm sala
- a takvih "ljepotica" u gradu na svakom cosku
)
neka...radije cu sakriti svoje nedostatke
i umjesto piercing na pupku kao dekoraciju - svezati pletenice sarenim gumicama 
- Bumbar
mmmmmmmmmm...sto udobno dzemper izgledazmijaIzmaj wrote:ovo nije lose, imam nesto slicno u crnoj kombinaciji, satenske "kul" pantole i angora dzemper...i volim ovaj horizontalni dekolte...mada, jos nisam nasla pravu slikicu za super stil
![]()
- flora.sa
uh šutianais_nin wrote:a sve necemo u trosenje...vidim ja odnijece djavo i mene i moj novcanik s tobom i bumbarkomflora.sa wrote:edu...pupio sam cipelice na štiklu juče...![]()
![]()
kako su samo pepe...![]()
- flora.sa
široke lanene hlače, koje se negdje malo više iznad gležnja vežu, pa to izgleda kao prijašnje šalvare...ma pravo su luuuude...a takve tražim već duuugo...anais_nin wrote:kakve su tole? i gdje to ima da ostanu samo veliki brojevi? obicno guzare sve razgrabeflora.sa wrote: uh šutihtjela sam i pantole, ali ostali samo veliki brojevi..
![]()
-
edu
joj..joj..bas se ne znate obuci..flora.sa wrote:široke lanene hlače, koje se negdje malo više iznad gležnja vežu, pa to izgleda kao prijašnje šalvare...ma pravo su luuuude...a takve tražim već duuugo...anais_nin wrote:kakve su tole? i gdje to ima da ostanu samo veliki brojevi? obicno guzare sve razgrabeflora.sa wrote: uh šutihtjela sam i pantole, ali ostali samo veliki brojevi..
![]()
![]()
- flora.sa
edu...vidim da se ne slažemo nikako...edu wrote:joj..joj..bas se ne znate obuci..flora.sa wrote:široke lanene hlače, koje se negdje malo više iznad gležnja vežu, pa to izgleda kao prijašnje šalvare...ma pravo su luuuude...a takve tražim već duuugo...anais_nin wrote: kakve su tole? i gdje to ima da ostanu samo veliki brojevi? obicno guzare sve razgrabe![]()
![]()
![]()
![]()
ništa od instrukcija četvrtkom...samo ćemo se...svađati
- anais_nin
dodji kod mene na jug u shopping, imas toga ovdje koliko hoces...ja ne volim te sto se vezu dole, volim siroko od koljena nadoleflora.sa wrote: široke lanene hlače, koje se negdje malo više iznad gležnja vežu, pa to izgleda kao prijašnje šalvare...ma pravo su luuuude...a takve tražim već duuugo...![]()
edu, sta imas protiv guzara...znam i ja drzat....al' ne liniju
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jesu k...c