Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Podforum za FIFA World Cup 2026 – pratimo sve reprezentacije, rezultate i dešavanja uz nezaobilazne forum analize “iz fotelje”, a posebno slavimo veliki uspjeh BiH koji ćemo, po običaju, stručno razraditi bolje nego stručni štab.
Edin H. wrote: ↑30/06/2026 00:51
Joj VAR-a i cirkusa , poništiše gol zbog minimalnog dodira.
Halo sudec, nije balet, kontakt sport, neznalice.
Ma ono je namjenski, nije ni spontano nego uigrana akcija gdje igrač pravi košarkaški blok nad golmanom još ga pride gurne ramenom. Po meni faul, pogotovo u 5m gdje je golman pravilima zaštićen ko krava u Indiji.
Ama kojim pravilima, izmišljate ljudi dragi, tj pricate napamet.
To pravilo o 5m ne postoji.
Nema tog pravila po kojem je golman u petercu zaštićen više nego bilo gdje drugo u 16. Ili je faul ili nije. Nebitno gdje. Ne izmišljajte nasilu nova pravila.
Edin H. wrote: ↑30/06/2026 00:51
Joj VAR-a i cirkusa , poništiše gol zbog minimalnog dodira.
Halo sudec, nije balet, kontakt sport, neznalice.
Ma ono je namjenski, nije ni spontano nego uigrana akcija gdje igrač pravi košarkaški blok nad golmanom još ga pride gurne ramenom. Po meni faul, pogotovo u 5m gdje je golman pravilima zaštićen ko krava u Indiji.
Osmi Socrates wrote: ↑30/06/2026 01:02
Nema tog pravila po kojem je golman u petercu zaštićen više nego bilo gdje drugo u 16. Ili je faul ili nije. Nebitno gdje. Ne izmišljajte nasilu nova pravila.
Čovjek lijepo objasnio. Zbog ometanja i opstrukcije golmana u intervenciji, faul. I cijelo vrijeme to rade, samo je sad pao gol.
Last edited by sime_cipol on 30/06/2026 01:05, edited 1 time in total.