Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
CharakterZnak wrote: ↑18/06/2024 00:09
Prva utakmica ne mora ništa značiti. Na EURU 2008 Holandjani sve redom derali. Prošetali se grupom. Svi ih stavili na mjesto prvog favorita i onda magicna noć Arsavina i Pavlyuchenka...
Ma ta priča sa Saudijskom Arabijom i Argentinom mi je iskreno bezze. Pregazila je njih Argentina, samo im se potrefilo 4-5 puta po par centimetara ofsajda. Tu utakmicu je realno Argentina trebala dobiti pet razlike
JohnnyS wrote: ↑18/06/2024 11:50
Ma ta priča sa Saudijskom Arabijom i Argentinom mi je iskreno bezze. Pregazila je njih Argentina, samo im se potrefilo 4-5 puta po par centimetara ofsajda. Tu utakmicu je realno Argentina trebala dobiti pet razlike
Argentina nikoga nije pregazila....Sve su dobili na snagu i trku....i pomalo sudije
Moze se slobodno reci da su preslisali Hrvatsku, hajde ne pregazili ali bez problema prosli.
Nekako slicna utakmica kao Hrvatska i Spanija od neki dan, Hrvati ko drogirani a ovi rastrcani i zeljni uspjeha. Tu im nije ni trebao penal, ali su ga dobili za svaki slucaj
Argentina nikoga nije pregazila....Sve su dobili na snagu i trku....i pomalo sudije
Pa što je dobiti na snagu i trku nego pregaziti. Ovi držali visoko obranu, išla im Argentina pet puta s centra sam na golmana, samo svaki put kompjuter našao par milimetara ofsajda. Ja ne znam jesi li gledao utakmicu, ali Argentina je bila potpuno dominantna nad Saudijskom Arabijom
Pa što je dobiti na snagu i trku nego pregaziti. Ovi držali visoko obranu, išla im Argentina pet puta s centra sam na golmana, samo svaki put kompjuter našao par milimetara ofsajda. Ja ne znam jesi li gledao utakmicu, ali Argentina je bila potpuno dominantna nad Saudijskom Arabijom
Ne mislim na SA, nego druge utakmice. Sve je Argentina jedva dobivala, ali i to je normalno. Cudnije bi bilo da je lagano. GOvorim samo da nikoga nije pregazila.
Meni licno je igra Argentine bila ocajna, ali ljudi osvojise prvenstvo, sta da kazem. Cinjenica je da su im sudije pomogle....
CharakterZnak wrote: ↑18/06/2024 00:09
Prva utakmica ne mora ništa značiti. Na EURU 2008 Holandjani sve redom derali. Prošetali se grupom. Svi ih stavili na mjesto prvog favorita i onda magicna noć Arsavina i Pavlyuchenka...
Sve ove utakmice sto sam gledao apsolutno zasluženi učesnici prvenstva. Evo sad, odličan fudbal, brz, dinamičan i raznovrstan. Obje ekipe odlične. Da smo se mi kojom nafakom plasirali, samo bi bili smetalo ovdje. Gledaj, Barba i uči. Hoćemo ovaj nivo za 2-3 godine.
sjajne tekme. par malo manje dobrih, ali niti jedna katastrofalna. mozda bi moglo biti losijih u trecoj rundi ako bude kakvih kalkulacija. mada je tesko i kalkulisat.
ma, turnir je ziva odlicnost. cak i kad su malo manje energicne tekme nisu suhi davezi. ili se na kraju desi totalni adrenalinski siz da nadoknadi taj malo sporiji tempo.
karanana wrote: ↑21/06/2024 19:39
mislim, nebitno sada, ali kako ovo nije crveni za shchechnog?
Da ponovimo, već nekoliko godina se ne daje crveni uz penal zato što je netko zadnji igrač nego samo ako je sam faul žestinom za crvenog, odnosno za takav faul bi se dao crveni bilo gdje na terenu.