Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Krivokapic wrote:
a u tom grmu čuči zec, znači, problem je radi toga što bošnjaci vole Stjepana Mesića i zbog toga je on štetan za Hrvate Bosne i Hercegovine,
Aferim
Pa fala kurcu da jeste. Koliko ti je trebalo da to skontaš. Zamastile se svjećice ili što???
I nemoj mi opet o Hercegovcima. Ne žive Hrvati samo u Hercegovini. On nanosi štetu svim Hrvatima iz BiH.
Ja nesto jos uvijek kontam da se ti sprdas sa ovom temom...
Toliko povjerenje imam u tebe!
dalmatinka wrote:
Zašto neprijatelji? To su tvoji sugrađani sa svim svojim manama i vrlinama kakve i ti imaš. Desetljećima smo svi živjeli zajedno u miru božjem i zbog ljudske gluposti sve je otišlo u vjetar. Vrijeme je da stanemo na loptu i okrenemo se budućnosti. Čitav svijet je multinacionalan hvala Bogu i moj prijatelj je onaj tko je čovjek s velikim slovom Č, a sve ostalo je nebitno.
Zašto neprijatelji? Hajde reci da se šališ. Koliko ja znam prijatelji ne ratuju jedni protiv drugih.
dalmatinka wrote:
Zašto neprijatelji? To su tvoji sugrađani sa svim svojim manama i vrlinama kakve i ti imaš. Desetljećima smo svi živjeli zajedno u miru božjem i zbog ljudske gluposti sve je otišlo u vjetar. Vrijeme je da stanemo na loptu i okrenemo se budućnosti. Čitav svijet je multinacionalan hvala Bogu i moj prijatelj je onaj tko je čovjek s velikim slovom Č, a sve ostalo je nebitno.
Zašto neprijatelji? Hajde reci da se šališ. Koliko ja znam prijatelji ne ratuju jedni protiv drugih.
[/quote]
Znaš baš sam prekjučer pročitala upravo izdanu knjigu Borisa Dežulovića "Jebo sad hiljadu dinara". Tema je bošnjačko hrvatski rat odnosno čitav njegov apsurd i glupost. Kad vidiš povezanost likova u knjizi vidiš čitavu Bosnu. Da prijatelji ne ratuju jedni protiv drugih osim ako su toliko glupi da dozvole političarima da ih uvuku u svoje bolesne ambicije.
Krivokapic wrote:
a u tom grmu čuči zec, znači, problem je radi toga što bošnjaci vole Stjepana Mesića i zbog toga je on štetan za Hrvate Bosne i Hercegovine,
Aferim
Pa fala kurcu da jeste. Koliko ti je trebalo da to skontaš. Zamastile se svjećice ili što???
I nemoj mi opet o Hercegovcima. Ne žive Hrvati samo u Hercegovini. On nanosi štetu svim Hrvatima iz BiH.
Ja nesto jos uvijek kontam da se ti sprdas sa ovom temom...
Toliko povjerenje imam u tebe!
[quote="Krivokapic
Pa ja tebi kažem da "glupi"(da se niko ne uvrijedi) narod hrvatske je trebao izabrati ljubu ili ivića,da ne govorim o HEROJU anti, a ne ovog gospodina Stjepana Mesića.
Poslije toga da Nikolić postane predsjednik u Srbiji i da se dogovorimo oko početka budučeg rata.
[/quote]
Nisam nacionalist, ali nadam se da ovaj "glupi" narod hrvatski nikad neće izabrati predsjednika koji nije rođen u Hrvatskoj ma tko on ili ona bili.
[quote="Krivokapic
Pa ja tebi kažem da "glupi"(da se niko ne uvrijedi) narod hrvatske je trebao izabrati ljubu ili ivića,da ne govorim o HEROJU anti, a ne ovog gospodina Stjepana Mesića.
Poslije toga da Nikolić postane predsjednik u Srbiji i da se dogovorimo oko početka budučeg rata.
Nisam nacionalist, ali nadam se da ovaj "glupi" narod hrvatski nikad neće izabrati predsjednika koji nije rođen u Hrvatskoj ma tko on ili ona bili.[/quote]
[quote]i ja se nadam, ali bandić mi je sumljiv[/quote
Vidi stvarno njega sam smetnula s uma, a on je dovoljno ambiciozan, prodoran, stalno želi biti u centru pažnje, moći pogotovo, hm, tema za razmišljanje.
dr. wrote:Stipe Mesic je kralj covjek. Blago svakom ko ima takvog predsjednika. U Sarajevu smo ga docekali fino, i uvijek cemo ga docekati najbolje jer je tako zasluzio.
E sad moram preispitati svoje stavove o Mesicu kad ga TI hvalis!
Posto je tebi Franjo omiljeni, trebao si to i ranije znati
dr. wrote:Stipe Mesic je kralj covjek. Blago svakom ko ima takvog predsjednika. U Sarajevu smo ga docekali fino, i uvijek cemo ga docekati najbolje jer je tako zasluzio.
E sad moram preispitati svoje stavove o Mesicu kad ga TI hvalis!
Posto je tebi Franjo omiljeni, trebao si to i ranije znati
Ne daj boze lijeciti se na osnovu tvoje dijagnoze...
Krivokapic wrote:
iz kojeg si ti hercegovačkog mjesta?
Sarajeva
A zašto pitaš? Jel ako netko misli svojom glavom i ako mu se ne sviđa smjer u kojem BiH ide ona po deafultu mora biti Hercegovac?
tebi se najvise svidja ona:
SARAJEVO ISPOD TREBEVICA BICES OPET ANTE PAVELICA
Stipu za Predsjednika BiH
A tebi se svidja i ono sto se danas desilo u Posusju je li tako? Onakvu BiH ti zelis. Na svecanoj sjednici opstinskog vijeca Posusje, povodom dana opstine, intonirana je "Lijepa nasa".
Stipe vam je jasno rekao da to nema smisla i da mozete intonirati godinama, ali u havu vi to intonirate i dzaba. Okrenite se zemlji ciji ste gradjani i kako bi shvatili pravo stanje stvari otidjite u Metkovic, stanite s bosnaskohercegovacke strane granice, pogledajte tridesetak metara udaljenu Hrvatsku i pomisli "Tako blizu, a tako daleko i bice tako dok sam ziv"
Bosanac_HR wrote:Nije bitno kakav je Mesić, za nas je bitno da se ne miješa u unutarnje probleme BiH jer nanosi samo štetu Hrvatima u BiH.
Hvala ti Bože što se našao jedan "Bosanac HR" kojemu je bitno da se naš predsjednik ne miješa u unutrašnje stvari druge države. Pokušaj malo nagovoriti i Hercegovce HR da nemaju pravo birati predsjednika države u kojoj ne plaćaju porez i da njihov predsjednik sjedi u Sarajevu a ne u Zagrebu.
1. Zakon po kojem sve osobe s hrvatskim državljanstvom (bez obzira na prebivalište) mogu sudjelovati(birati) na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, nisu donijeli Hercegovci već sabor Republike Hrvatske. Stoga je glupo napadati Hercegovce glede izbornog zakona.
2. Hercegovci, kao ni Bosanski Hrvati nemaju svog predsjednika, niti on sjedi u Sarajevu.
Bosanac_HR wrote:Nije bitno kakav je Mesić, za nas je bitno da se ne miješa u unutarnje probleme BiH jer nanosi samo štetu Hrvatima u BiH.
Hvala ti Bože što se našao jedan "Bosanac HR" kojemu je bitno da se naš predsjednik ne miješa u unutrašnje stvari druge države. Pokušaj malo nagovoriti i Hercegovce HR da nemaju pravo birati predsjednika države u kojoj ne plaćaju porez i da njihov predsjednik sjedi u Sarajevu a ne u Zagrebu.
1. Zakon po kojem sve osobe s hrvatskim državljanstvom (bez obzira na prebivalište) mogu sudjelovati(birati) na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Hrvatskoj, nisu donijeli Hercegovci već sabor Republike Hrvatske. Stoga je glupo napadati Hercegovce glede izbornog zakona.
2. Hercegovci, kao ni Bosanski Hrvati nemaju svog predsjednika, niti on sjedi u Sarajevu.
rainbow_sex wrote:nisam slusao stipa ali on je jedini politicar na ovim prostorima koji je GOSPODIN.
Šta god taj "gospodin" za svog života uradio, ostaće najviše upamćen po izjavi koju je dao kad je dao ostavku na mjesto predsjednika presjedništva SFRJ: "Ja sam svoj zadatak ispunio - rasturio sam Jugoslaviju!"
A nekoliko mjeseci prije toga je dao zakletvu da će čuvati SFRJ .... dakle pravi gospodin kome ni njegova sopstvena riječ i zakletva nije sveta ... i
Nikad ne bih volio da mi takav čovjek bude predsjednik. Ko zna kakav sad on ima zadatak za koji ćemo saznati tek kad ga ispuni ...
rainbow_sex wrote:nisam slusao stipa ali on je jedini politicar na ovim prostorima koji je GOSPODIN.
Šta god taj "gospodin" za svog života uradio, ostaće najviše upamćen po izjavi koju je dao kad je dao ostavku na mjesto predsjednika presjedništva SFRJ: "Ja sam svoj zadatak ispunio - rasturio sam Jugoslaviju!"
A nekoliko mjeseci prije toga je dao zakletvu da će čuvati SFRJ .... dakle pravi gospodin kome ni njegova sopstvena riječ i zakletva nije sveta ... i
Nikad ne bih volio da mi takav čovjek bude predsjednik. Ko zna kakav sad on ima zadatak za koji ćemo saznati tek kad ga ispuni ...
BRAVO MAJSTORE ! POTPISUJEM !
Ma dajte, mestri - tko od nas dosad nije prekrsio bar jednu zakletvu. Barem onu:
"Danas, kada postajem pionir dajem časnu pionirsku riječ:
- da ću marljivo učiti i raditi i biti dobar drug;
- da ću voljeti našu samoupravnu domovinu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
- da ću razvijati bratstvo i jedinstvo i ideje za koje se borio Tito
- da ću cijeniti sve ljude svijeta koji žele slobodu i mir"
Sinalco wrote:
Ma dajte, mestri - tko od nas dosad nije prekrsio bar jednu zakletvu. Barem onu:
- da ću voljeti našu samoupravnu domovinu Socijalističku Federativnu Republiku Jugoslaviju
e bas tako. svi se zakleli a kad dodjose koalicioni partneri pochese svi pjevat
SUNCE ZMIRI VJETRIC PIRI SUNETE (KRIZMAJU) SE PIONIRI
dalmatinka wrote:
Znaš baš sam prekjučer pročitala upravo izdanu knjigu Borisa Dežulovića "Jebo sad hiljadu dinara". Tema je bošnjačko hrvatski rat odnosno čitav njegov apsurd i glupost. Kad vidiš povezanost likova u knjizi vidiš čitavu Bosnu. Da prijatelji ne ratuju jedni protiv drugih osim ako su toliko glupi da dozvole političarima da ih uvuku u svoje bolesne ambicije.[/quote]
Cini mi se da ti sa Dalmacijom nemas bas puno veze osim svoga nick-a. Ja sam pola-Dalmos; imam dosta familije tamo, ali oni ni u snu ne razmisljaju, niti pisu, na nacin na koji ti to cinis.
Sinalco wrote:
Meni osobno kod ljevice u Hrvatskoj najviše smeta što se miješa u to kako će BiH biti uređena. Šta ima Mesić, Pusićka, Banac, Puhovski itd, govoriti kako će BiH biti uređena? Zatim njihove priče kako su oni bili protiv podjele, kako se nisu slagali s Tuđmanom, kako su bili za jedinstvenu BiH, itd..?
Pa koji su oni k.rac, jel oni žive u Hrvatskoj ili u BiH?
Samo Hrvati u BiH (zajedno s druga dva naroda) mogu odlučivati kako će BiH biti uređena, hoće li biti unitarna, decentralizirana, podijeljena, nepodijeljena, islamska, katolička, pravoslavna, švicarski model i šta ja znam šta...
Šta se oni imaju miješati u unutarnja pitanja BiH države i njenih naroda. Pa digne mi tlak kad Mesić počne pametovat o tome kako je cijelo vrijeme bio protiv podjele BiH (na bilo kojem osnovu).
Pa koji je on qrac, jel on živi u BiH ili u Hrvatskoj, što je njega briga hoće li BiH bit podijeljena ili jedinstvena. Bitno je ono što narodi u BiH misle, a ne ono što misli Mesić. Ako je većina naroda u BiH za podjelu, Mesić se tu nema što miješat. Ako se hrvatski narod u BiH zalaže za treći entitet, opet se Mesić tu nema što miješat. Ako Mesić toliko već naglašava da su BiH i Hrvatska dvije neovisne i prijateljske zemlje, neka onda kao pravi prijatelj odjebe od BiH i nek se ne miješa u to kakva bi ona trebala biti.