Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Seawolf wrote: ↑12/02/2022 00:15
Muškima je bitno da je prvi svojoj partnerici.
Ženama je bitno da je posljednja svome partneru.
Otkud to da je muskima bitno?
Jesam li ja onda jedini kojem nije bitno?
Da je odrasla zena nevina obicno je bitno onim muskarcima koji zenu posmatraju kao njihovo vlasnistvo, pa samim tim ona ne smije da bude "iskoristena". Onima koji su duboko nesigurni u sebe, i koji imaju problema sa kontrolisanjem.
Ne ulazeci u razloge koji su vezani za religiju, ili one muskarace koji takodjer cuvaju svoju nevinost iz sopstvenih moralnih uvjerenja pa traze sebi slicnu.
Al ozbiljno jel fakat vazno muskarcu koji sa svojih preko 30 godina upozna partnerku otprilike istih godina
Sta je ona trebala cuvat se do 30e da dodje pravi?
Mozda je to kontala za onoga sa 18 pa se ispostavilo drugacije
Ne kontam uopste tu vaznost
Ja prvi tebi i sta s tim? Jel dobijem medalju? Moze me jedino ona pomenuti negdje iako mislim da djevojke bas ne govore ko im je prvi
Pošto je tema laganje o nevinosti da čujem kol'ko ste ih lično vi deflorisali.
Za sada Jajčanka u vodstvu, jedna defloracija na kontu. Da vas čujem defloratori.
foxlife wrote: ↑13/02/2022 08:17
Al ozbiljno jel fakat vazno muskarcu koji sa svojih preko 30 godina upozna partnerku otprilike istih godina
Ja prvi tebi i sta s tim? Jel dobijem medalju? Moze me jedino ona pomenuti negdje iako mislim da djevojke bas ne govore ko im je prvi
Ja mislim da si ti sa Marsa pao. Eto tako.
Ok, a zasto je to bitno muskarcima? Iako znate da vrlo vjerovatno necete biti zadnji niti to vjerovatni ni ne zelite biti? Moze li mi to neko od vas objasniti zasto vam je bitno? Jel to u smislu nekog licnog ponosa, casti, ekvivalent zapisavanja teritorije (ono, mene ce uvijek pamtiti, ja sam prvi obiljezio ovu teritoriju, itd.) Iskreno me zanima, bez ikakvog osudjivanja i napadanja.
Ok, a zasto je to bitno muskarcima? Iako znate da vrlo vjerovatno necete biti zadnji niti to vjerovatni ni ne zelite biti? Moze li mi to neko od vas objasniti zasto vam je bitno? Jel to u smislu nekog licnog ponosa, casti, ekvivalent zapisavanja teritorije (ono, mene ce uvijek pamtiti, ja sam prvi obiljezio ovu teritoriju, itd.) Iskreno me zanima, bez ikakvog osudjivanja i napadanja.
Ja sto ih znam uživo da im je to bitno ili su izrazito religiozni ili dolaze iz jako konzervativne sredine i porodice.
Realno, 90% muškaraca danas ne obraća pažnju na to. Ali kao što reče moja jaranica @nosikiriki, ja nisam predstavnik muškog roda, tako da ne drži me za releventnog. Hiljadu ljudi, hiljadu ćudi.
Znam da pitaš njih, ali zar nije najlogičniji odgovor to da ne žele da ih žena može porediti sa nekim, jer ako je on prvi, nema šanse da je imala bolja iskustva?
Ja mislim da si ti sa Marsa pao. Eto tako.
evo objasni sta je prednost da ti budes prvi u odnosu na mene koji sam drugi peti deseti?