Mustafa Alajmović - all about

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
moonca

#151 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by moonca »

detroit-mercy wrote: 18/03/2021 13:15 Sretao sam dosta ljudi ciji su zivotni partneri umrli od raka ali niti jedna od tih zena nije dala dozvolu za svog zivota da se dovede druga da pazi na ljubav zivota
Ako zena/ muskarac, zbilja vole partnera. i jedno mora da ode.... .... zar nije za ocekivati da, drugu stranu zeli ostaviti -koliko toliko sretnu, ili se ovcekuje da i druga strana ode za njom/ njim.
:zoka:
Snake Eyes

#152 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Snake Eyes »

You speak like a man :D
Guadalajara

#153 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Guadalajara »

Snake Eyes wrote: 18/03/2021 18:53 You speak like a man :D
:mrgreen:
detroit-mercy

#154 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by detroit-mercy »

moonca wrote: 18/03/2021 18:46
detroit-mercy wrote: 18/03/2021 13:15 Sretao sam dosta ljudi ciji su zivotni partneri umrli od raka ali niti jedna od tih zena nije dala dozvolu za svog zivota da se dovede druga da pazi na ljubav zivota
Ako zena/ muskarac, zbilja vole partnera. i jedno mora da ode.... .... zar nije za ocekivati da, drugu stranu zeli ostaviti -koliko toliko sretnu, ili se ovcekuje da i druga strana ode za njom/ njim.
Ah dragi moj, ljubavi moja, zelim ti svu srecu kad mene ne bude, da si dovedes neku od 21u koja ce ti dati sto ti ja nisam.
A on jadan, toliko voli svoju partnericu, pa hoce i tu zadnju zelju da joj ispuni, pa onda jos za zivota si nadje kakvu mladjahnu/proposnu partnericu koja ce mu pruziti sve sto mu ova nije mogla pruziti :mrgreen:.
Matere ti, u kom svijetu ti zivis ili cisto napises nesto da se napise, ko da si na normi :-)
moonca

#155 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by moonca »

detroit-mercy wrote: 18/03/2021 18:56
Ah dragi moj, ljubavi moja, zelim ti svu srecu kad mene ne bude, da si dovedes neku od 21u koja ce ti dati sto ti ja nisam.
A on jadan, toliko voli svoju partnericu, pa hoce i tu zadnju zelju da joj ispuni, pa onda jos za zivota si nadje kakvu mladjahnu/proposnu partnericu koja ce mu pruziti sve sto mu ova nije mogla pruziti :mrgreen:.
Matere ti, u kom svijetu ti zivis ili cisto napises nesto da se napise, ko da si na normi :-)

.. jok, treba da, Svijet stane..... :zoka:
So What!

#157 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by So What! »

Evo, neki ljudi su spominjali pozitivne primjere humanitarnog rada, pa evo jedna manje poznata humanitarna organizacija koja je napravila toliko toga dobrog u Tešnju i okolnim opštinama.

Radi se NHU Oslonac koja se primarno bavi izgradnjom kuća za socijalno ugrožene osobe sa nikakvim ili neadekvantim smještajem.

Pored toga aktivno učestvuju u pomaganju pri izgradnji stambenih objekata socijalno ugroženih osoba.

Osnovani su 2006. godine, a osnivači su Salih ef. Haušić, Ajša Brkić i bivši načelnik Tešnja, Fuad Šišić.

Udruženje broji od 1500 članova, dakle ljudi koji aktivno vrše uplate, s vremena na vrijeme i u januaru ove godine izvršili su primopredaju 68. objekta čiju su izgradnju finansirali.

Poslovanje im je transparentno i veliki je ponos lokalaca, s obzirom da se radi o plemenitoj misiji, a ovo udruženje ima specifičnu misiju, koja se sastoji od stambenog zbrinjavanja socijalno ugroženih.

Veličina objekata varira, ali uglavnom se radi o manjim kućama koje omogućavaju ljudima normalne uvjete za život.

Image

Koga zanima, više se može informisati na web stranici ovog udruženja: https://oslonac.org/
mufa1

#158 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by mufa1 »

Kaze Muki, zatvaraju mu račune zbog dva kredita i zbog poreza, kasnije pokazuje uvjerenje iz poreske da dotični NEMA duga niti bilo kakvih obaveza prema poreskoj..
Image
medvjed23

#159 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by medvjed23 »

puno je prevaranata koji "zarađuju" na ljudima sa viškom altruizma i manjkom kritičnosti.. no, nažalost, nemalo je ljudi koji zaista trebaju i zaslužuju pomoć.. ne bi smjeli i jedni i drugi u isti koš.. treba praviti razliku, treba pažljivo birati bitke..
sinuhe

#160 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by sinuhe »

Rjesenje bi bila gradjanska drzava. :D
Ruski imigrant u Jugoslaviji Grigorije Petrov zaprepasten prvo revolucijom a onda bijedom koju je zatekao u Srbiji i BiH je pisao ovoim stvarima prije sto godina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#161 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by _BataZiv_0809 »

medvjed23 wrote: 19/03/2021 21:15 puno je prevaranata koji "zarađuju" na ljudima sa viškom altruizma i manjkom kritičnosti.. no, nažalost, nemalo je ljudi koji zaista trebaju i zaslužuju pomoć.. ne bi smjeli i jedni i drugi u isti koš.. treba praviti razliku, treba pažljivo birati bitke..
Najgore je sto je tesko napraviti distinkciju. Ispruzenu ruku je lako vidjeti, namjeru vrlo tesko.
zubi

#162 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by zubi »

moonca wrote: 18/03/2021 19:04
detroit-mercy wrote: 18/03/2021 18:56

.. jok, treba da, Svijet stane..... :zoka:
Kako je to golemo od tebe, majka tereza ti nije ravna :D
foxlife

#163 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by foxlife »

Ali svakom ovom ista prica jbt
Slusas ovoga mamica bakira asima... Nabroj koga god hoces koji se sumnjici osudjen i sl
I svakom ista prica vjera patriota fazoni
belfy

#164 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by belfy »

So What! wrote: 18/03/2021 21:00 Evo, neki ljudi su spominjali pozitivne primjere humanitarnog rada, pa evo jedna manje poznata humanitarna organizacija koja je napravila toliko toga dobrog u Tešnju i okolnim opštinama.

Radi se NHU Oslonac koja se primarno bavi izgradnjom kuća za socijalno ugrožene osobe sa nikakvim ili neadekvantim smještajem.

Pored toga aktivno učestvuju u pomaganju pri izgradnji stambenih objekata socijalno ugroženih osoba.

Osnovani su 2006. godine, a osnivači su Salih ef. Haušić, Ajša Brkić i bivši načelnik Tešnja, Fuad Šišić.

Udruženje broji od 1500 članova, dakle ljudi koji aktivno vrše uplate, s vremena na vrijeme i u januaru ove godine izvršili su primopredaju 68. objekta čiju su izgradnju finansirali.

Poslovanje im je transparentno i veliki je ponos lokalaca, s obzirom da se radi o plemenitoj misiji, a ovo udruženje ima specifičnu misiju, koja se sastoji od stambenog zbrinjavanja socijalno ugroženih.

Veličina objekata varira, ali uglavnom se radi o manjim kućama koje omogućavaju ljudima normalne uvjete za život.

Image

Koga zanima, više se može informisati na web stranici ovog udruženja: https://oslonac.org/
jako lijep primjer, ali kakve veze ima sa temom, osim ako ne tvrdis da su i ovo prevaranti...? nadam se da si procitao naziv teme gdje ovo postavljas.
So What!

#165 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by So What! »

belfy wrote: 20/03/2021 19:52jako lijep primjer, ali kakve veze ima sa temom, osim ako ne tvrdis da su i ovo prevaranti...? nadam se da si procitao naziv teme gdje ovo postavljas.
Ja sam započeo temu, a ranije je spominjano na temi da li uopšte treba davati ljudima ikakav novac, a cilj ove teme nije da odvrati ljude od učešća u humanitarnom radu, već čisto da malo razmisle kome da pomažu prije nego doniraju novac, jer pored njihove dobre volje i iskrene želje, može se desiti da taj novac završi kod nekog prevaranta.
Iker C

#166 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

Realno svaki muskarac koji ima kesha pored zene ima ljubavnicu. A Mustafa je bezobrazno bogat covjek, bez marke kredita uz godisnji profit oko 100 hiljada KM. Dakle moze mu se svasta tolerisati.
belfy

#167 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by belfy »

So What! wrote: 20/03/2021 20:30
belfy wrote: 20/03/2021 19:52jako lijep primjer, ali kakve veze ima sa temom, osim ako ne tvrdis da su i ovo prevaranti...? nadam se da si procitao naziv teme gdje ovo postavljas.
Ja sam započeo temu, a ranije je spominjano na temi da li uopšte treba davati ljudima ikakav novac, a cilj ove teme nije da odvrati ljude od učešća u humanitarnom radu, već čisto da malo razmisle kome da pomažu prije nego doniraju novac, jer pored njihove dobre volje i iskrene želje, može se desiti da taj novac završi kod nekog prevaranta.
ti si zapoceo temu upravo skladno nazivu kojoj si joj i sam dao. niko od nas ne zna koji je tvoj cilj bio otvaranjem, osim onoga sto si napisao u uvodnom postu. ovo sada sto si postavio u potpunosti odstupa i od tvog prvog posta, i od naziva teme. ako si se u medjuvremenu predomislio, onda si slobodan da promijenis i prvi post i naslov teme, pa da se slaze sa ovim sto sada postavljas. nece biti ni prva ni zadnja gdje su ljudi izvarani, pa se poslije moralo objasnjavati kako i zasto... samo rekoh da ovo sto si postavio zadnje se ne uklapa i objasnio zasto.
belfy

#168 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by belfy »

Iker C wrote: 20/03/2021 20:33 Realno svaki muskarac koji ima kesha pored zene ima ljubavnicu. A Mustafa je bezobrazno bogat covjek, bez marke kredita uz godisnji profit oko 100 hiljada KM. Dakle moze mu se svasta tolerisati.
nemoj biti ljubomoran. to ne valja i skodi...
u-pet-deka

#169 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by u-pet-deka »

mufa1 wrote: 18/03/2021 22:20 Kaze Muki, zatvaraju mu račune zbog dva kredita i zbog poreza, kasnije pokazuje uvjerenje iz poreske da dotični NEMA duga niti bilo kakvih obaveza prema poreskoj..
Image
Vidi, ima pečat.
Iker C

#170 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

belfy wrote: 20/03/2021 20:37
Iker C wrote: 20/03/2021 20:33 Realno svaki muskarac koji ima kesha pored zene ima ljubavnicu. A Mustafa je bezobrazno bogat covjek, bez marke kredita uz godisnji profit oko 100 hiljada KM. Dakle moze mu se svasta tolerisati.
Nisam, postujem uspjesne ljude .
belfy

#171 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by belfy »

Iker C wrote: 20/03/2021 20:41
belfy wrote: 20/03/2021 20:37
Nisam, postujem uspjesne ljude .
jesi i samo im zavidis, a to ne valja... dokaz da to ne valja je upravo to sto pises. jer, ako si ti u pravu, onda nekome treba dozvoliti i pedofiliju i ubistvo, pa cak i ako se o tvojoj porodici ili familiji radilo. da li to zagovaras?
Iker C

#172 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by Iker C »

Mustafa nije ubica ni pedofil, covjek posteno zaradjuje novac. Nikome nije marku ukrao, ljudi mu daju novac jer vide nesto u njemu. Po meni je on nivo estradnih zvijezda jer nudi slicnu uslugu, pjevaci prodaju svoj glas i harizmu, slicno kao i Mustafa.
SaraFina

#173 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

Ovo je tragikomedija. Lik prijeti advokatima, koje će plaćati sadakom koju iskamčio na osnovu laži o bolesti supruge od ljudi.
Ta jadna žena plače i ćuti, a on doveo i rezervnu koju će kaže oženiti jer eto “nema kud“ a pravo mu je po šerijatu imati 4 zene.

Jeste, ali da lovu nije dobio kao humanitarnu pomoć i da te 4 hanume moze izdrzavati. I Naravno da je u nekoj drzavi gdje vlada serijatski zakon.

Pazi ti mozga, isprosjačio bukvalno sve što ima, predstavlja se nekim humanitarcem i vjernikom. Prijeti ljudima advokatima (koji su mu slali humanitarno) i još javno kaze ozenice se po drugi put. I uzdrzavace drugu zenu tudjim parama.

Jos samo u „Farmu“ da ga pozovu da parodija bude kompletna
Sa Merimom u paketu.
nadžak

#174 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by nadžak »

Vidim negdje piše, kao ima on pravo na četiri žene po šerijatu. Vidim, čovjek drži do šerijata, jest da malo u kafane zalazi, kiti harmonike i to, ali nema veze, to je neki progresivni šerijat, moderni, iz Dubaia. Može to tako nije problem, ima negdje i fetva, kažu...

Pu, jebo ti ja mater progresivnu, kako bi ja tebe po šerijatu isklefo. :twisted:
SaraFina

#175 Re: Mustafa Alajmović - prevara decenije

Post by SaraFina »

Treba njemu poslati tuzbu, a Zehru skloniti u sigurnu kuću. Ko zna šta ona trpi od narcioidnog levata sve. On govori u njeno ime. Pa gdje snimljen onaj interviju? U nekoj kozo““““ pripizd“““ Ili u BiH?
Napraviti ljekarski pregled podhitno Zehri. Obzirom da je lovu uzeo za njenu bolest, svaku marku bi trebao iskihati da se izliječi.
Post Reply