pa sto im nisi rekao na vrijemeRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 13:41Rekoh da se moraju vise potruditi, ne da nisam bio.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:20Ramzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 12:44 Da, i ja kazem, moraju se zene vise potruditi sa tom predigrom ...![]()
pa zar nisi nikad bio sa zenom koja j upravo takva, aktivna u seksu![]()
![]()
Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Connaisseur Karlin
#151 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
- Ramzess Veliki
#152 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Napisao sam ovo za sve buduce, da znaju sta ih ceka ...Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:22 pa to i napisah, dozivite orgazam, sto ne znaci da se bili zadovoljni sa seksom![]()
ja ne manipulisem sa muskracima, nemam potrebe, potpusno sam dovoljno zrela zena da znam kako adekvatno tretirati msukarca u krevetu![]()
meni je zao , jer si razocaran sa zenama kao ljubavnicama, ali mogao si im to reci na vrijeme, da se poprave![]()
Ovo u sredini necu komentarisati jer je to nesto u sta si ti ubijedjena a nemam dokaza da je to zaista tako ili nije.
Ovo trece ... nisam lud pa da ostanem bez izgovora da zbrisem.
- Ramzess Veliki
#153 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
ma navikao sam ja na to.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:42 nije nista cudno, vec mi tvoj komentar nije bio razumljiv![]()
- Veigar
#154 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Pa normalno samo šupak od muškarca može ne zadovoljit ženu prilikom seksa i smatrat to normalnim vrijedi i obrnuta situacija. Inače šupak je karakterna osobina, te se odnosi i na sve druge aspekte života. S obzirom da se u izvornom pitanju radilo o seksualnom odnosu koji je bio i prošao to znači da ti muškarci nisu imali problema sa erekcijjom, barem ne većih jer do samog seksa ne bi moglo doći da im se alatka nije uspravila što opet povlači moju pretpostavku da su eventualno ŠUPCI. S druge strane sasvim je moguće da je postavljačica izvornog pitanja frigidna a da to i ne zna tj. ne zna uzrok problema, što opravdava moju iznesenu PRETPOSTAVKU da je dotiča MOŽDA ipak frigidna, ali s obzirom da ne znamo detalje seksualnog odnosa, ne bih polemisao dalje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:39nisam napisala da tvrdis, vec da si pretpostavioVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:33
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.![]()
pa sam te samo pitala, koliko si upoznao firignidh zena![]()
trece, usao si na temu da nam podvuces , kako ,jel' zene mogu biti frigidne, oh, jao, ka vi ne mozete biti impotentni ili svrsite za minutu, imate problem sa samokntrlom, ali, ne ti si samo napisao da je tip supak, jer mu je svejedno za Bokicinim zadovoljenjem![]()
haj'd ne cmizdri, sto bi tek bilo da sma te svojim ostrim jezikom ustinula jajca![]()
Opet ponavljam KAREN se upalila na riječ frigidna jer te ista očigledno frustrira iz nekog razloga, čak si i rekla da ti se klitoris nešto nešto (mrsko mi se vraćat nazad da vidim šta si tačno napisala).
Helem, ohani malo KAREN i nemoj ba na prvu, znaš onu staru, ko igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru....(dovrši niz)
- Connaisseur Karlin
#155 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
1. pa vi cutite, da ne uvirjedite ljubavnicu , znaci, nemate jajca da im kazete , aistovremeno, savjetueje zenama da budu aktivnije ,, ali, na forumuRamzess Veliki wrote: ↑04/05/2020 13:44Napisao sam ovo za sve buduce, da znaju sta ih ceka ...Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:22 pa to i napisah, dozivite orgazam, sto ne znaci da se bili zadovoljni sa seksom![]()
ja ne manipulisem sa muskracima, nemam potrebe, potpusno sam dovoljno zrela zena da znam kako adekvatno tretirati msukarca u krevetu![]()
meni je zao , jer si razocaran sa zenama kao ljubavnicama, ali mogao si im to reci na vrijeme, da se poprave![]()
![]()
Ovo u sredini necu komentarisati jer je to nesto u sta si ti ubijedjena a nemam dokaza da je to zaista tako ili nije.
Ovo trece ... nisam lud pa da ostanem bez izgovora da zbrisem.![]()
2. sorry, dokaze ne mogu dokazati
3. ma da si im reako, ostao bi ti suh
al' hajde da se upitamo zasto su muskraci supci, i svrse za 5 minuta , ovakvi poput Bokicinog
- Connaisseur Karlin
#156 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
ma sta kaze, moje da je zadovlji, a gla, ima jos nesto, mozda upravo, ON NE ZNA da je zadovljiVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:50Pa normalno samo šupak od muškarca može ne zadovoljit ženu prilikom seksa i smatrat to normalnim vrijedi i obrnuta situacija. Inače šupak je karakterna osobina, te se odnosi i na sve druge aspekte života. S obzirom da se u izvornom pitanju radilo o seksualnom odnosu koji je bio i prošao to znači da ti muškarci nisu imali problema sa erekcijjom, barem ne većih jer do samog seksa ne bi moglo doći da im se alatka nije uspravila što opet povlači moju pretpostavku da su eventualno ŠUPCI. S druge strane sasvim je moguće da je postavljačica izvornog pitanja frigidna a da to i ne zna tj. ne zna uzrok problema, što opravdava moju iznesenu PRETPOSTAVKU da je dotiča MOŽDA ipak frigidna, ali s obzirom da ne znamo detalje seksualnog odnosa, ne bih polemisao dalje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:39nisam napisala da tvrdis, vec da si pretpostavioVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:33
A ti pažljjivo pročitaj moje postove i nađi mi gdje tvrdim ali pazi TVRDIM da je frigidna i izbrisat ću se sa ovog foruma za sva vremena. Ti si se upalila na riječ frigidna ko prava karen. Samo je falilo da tražiš od moderacije da djeluje jer sam te uvrijedio. tako sam ja doživio tvoje postove. Ono napad bez ikakvog razloga.![]()
trece, usao si na temu da nam podvuces , kako ,jel' zene mogu biti frigidne, oh, jao, ka vi ne mozete biti impotentni ili svrsite za minutu, imate problem sa samokntrlom, ali, ne ti si samo napisao da je tip supak, jer mu je svejedno za Bokicinim zadovoljenjem![]()
haj'd ne cmizdri, sto bi tek bilo da sma te svojim ostrim jezikom ustinula jajca![]()
Opet ponavljam KAREN se upalila na riječ frigidna jer te ista očigledno frustrira iz nekog razloga, čak si i rekla da ti se klitoris nešto nešto (mrsko mi se vraćat nazad da vidim šta si tačno napisala).
Helem, ohani malo KAREN i nemoj ba na prvu, znaš onu staru, ko igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru....(dovrši niz)![]()
sumnjam da osoba koja je firgidna nije svijesna tog stanja , zato sam napisala da lupeats
- Veigar
#157 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Znači svoje pretpostavke smatraš besprijekornim činjenicama a moje su lupetanja. Hmmmmm. Tačno se vidi da nisi na TI sa logikom i logičkim rasuđivanjem. al opet puno njih nije pa tako da nisi izuzetak.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:55ma sta kaze, moje da je zadovlji, a gla, ima jos nesto, mozda upravo, ON NE ZNA da je zadovljiVeigar wrote: ↑04/05/2020 13:50Pa normalno samo šupak od muškarca može ne zadovoljit ženu prilikom seksa i smatrat to normalnim vrijedi i obrnuta situacija. Inače šupak je karakterna osobina, te se odnosi i na sve druge aspekte života. S obzirom da se u izvornom pitanju radilo o seksualnom odnosu koji je bio i prošao to znači da ti muškarci nisu imali problema sa erekcijjom, barem ne većih jer do samog seksa ne bi moglo doći da im se alatka nije uspravila što opet povlači moju pretpostavku da su eventualno ŠUPCI. S druge strane sasvim je moguće da je postavljačica izvornog pitanja frigidna a da to i ne zna tj. ne zna uzrok problema, što opravdava moju iznesenu PRETPOSTAVKU da je dotiča MOŽDA ipak frigidna, ali s obzirom da ne znamo detalje seksualnog odnosa, ne bih polemisao dalje.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:39
nisam napisala da tvrdis, vec da si pretpostavio![]()
Helem, ohani malo KAREN i nemoj ba na prvu, znaš onu staru, ko igra za raju i zanemari taktiku završi karijeru....(dovrši niz)![]()
![]()
sumnjam da osoba koja je firgidna nije svijesna tog stanja , zato sam napisala da lupeats![]()
P.S.
Ako nije znao da zadovolji, to se unekoliko i može opravdati i nije neki grijeh, jer jbg niko ne zna prvi, drugi puta, bitno je da nauči i primjenjuje naučeno, ako to ne urtadi onda je ŠUPAK jbg.
- Veigar
#158 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Nego de ti meni reci što tebi toliko smeta ova riječ FRIGIDNA? Mene interesuje zašto se pališ ko KAREN na pomen ove riječi?

- Connaisseur Karlin
#159 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
smeta mi tvoje lupetanje i neznanje o frigidnosti, plus si pretpostavio da je Bokica firgidna, kao da je to nekakvo stanje kojeg zene nisu svijesne
a njeni supci od ljubavnika , nisi pretposavio,moza imaju problema sa nemanjem kontorle vlastitog penisa
-
zposao
#160 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Slažem se uvaženi kolega. I slike ako može da postavi pa da uvaženi forumski konzilij utvrdi šta se tačno dešava.
-
zposao
#161 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:39 ...
ako može javljam se za ovo nešto tvoj jezik i jajca. Bit cu volonter
- Boemica
#162 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Cura otvorila temu da izrazi svoj problem, a ne da se imate gdje hvalit kolko dugo možete.
-
Bokisa
-
snijeg_led
#164 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Ako zena ne dozivi orgazam, to je izkljucivo greska muskarca
znaci mijenjati dok ne nadjes pravog
znaci mijenjati dok ne nadjes pravog
-
moonca
#165 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Na preporuku dr.. 
- Dinostula
-
L u c i f e r
#167 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.
-
L u c i f e r
- spreca
#169 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Kad citam postove od Carlinke ,tek onda vidim sta sam ja sve u zivotu
i kakvih je bilo,lezi kao da sam je probio skroz i zabio za pod
toliko se znoja prolilo ni u sta

- Connaisseur Karlin
#170 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
seksulani jadi na temi
ma dobro, nece nitko da pise o losim iskustvima
pardon, losa isksutva ne postoje
- Connaisseur Karlin
- Connaisseur Karlin
#172 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
mljac liz mljac lizzposao wrote: ↑04/05/2020 14:36Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 13:39 ...
![]()
ako može javljam se za ovo nešto tvoj jezik i jajca. Bit cu volonter
- Connaisseur Karlin
#173 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
nisi probaoo sa jezikomL u c i f e r wrote: ↑04/05/2020 17:58Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.
-
L u c i f e r
#174 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
Da mi je do govana, mogu i svoja jesti.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 18:56nisi probaoo sa jezikomL u c i f e r wrote: ↑04/05/2020 17:58Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.![]()
steta
to zene vole
![]()
- Connaisseur Karlin
#175 Re: Ne dozivjeti orgazam tokom odnosa?
pa izgleda da tebi jeste tebi do dreka, ne moras ga papatiL u c i f e r wrote: ↑04/05/2020 19:09Da mi je do govana, mogu i svoja jesti.Connaisseur Karlin wrote: ↑04/05/2020 18:56nisi probaoo sa jezikomL u c i f e r wrote: ↑04/05/2020 17:58
Lost in translation.
Krhati, glagol, Bosanski jezik: zegati, rasturati, havarisati, nabijati, opaljivati, prciti.![]()
steta
to zene vole
![]()