e sto volim ove sto tefsire moje postove...dr_Evil wrote:Ako te cuju SaraFina, krofnica, wewa i ostale ima da te se odreknu putem dnevnog avazaTomahawk11 wrote:Spominjao sam to već, muž je gledao kao malo vode na dlanu, dvoje djece, sve rega, ali ne da šejtan mira...ona s cvijeta na cvijet...dok nije pukla tikva...onda ide brisanje svega...društvenih mreža...promjena posla...nemam pojma kakva je sad situacija.
Ne pobijam da su muškarci ti koji više varaju, hajmo reći, bez konkretnog razloga, ali ima svega na obje strane.Dakle samo muska gamad varaju, i posto nema zena sa kojima to mogu onda koriste koze i tako to
Svaka peta žena vara muža ?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- wewa
#151 Re: Svaka peta žena vara muža ?
- Ramzess Veliki
#152 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Uvijek oni drugi.plain vanilla wrote:U mojoj prosloj firmi bila su cetiri 'para', svi su znali za njih, sve udate zene i ozenjeni muskarci. Plus dvije udovice s ozenjenim likovima.
Bile su to ozbiljne veze, godinama trajale.
E sad, ko tu vise vara, tesko je izracunatiili nije
Ma treba to izbacit kao ruznu rijec i sve ce biti ok. Kad kao drustvo sazrimo toliko da mozes doci u kafanu i ekipa te pita sta ima novo, a ti kazes ma nista, sve standardno, djeca iz skole, ja sa posla, zena mi spremila rucak pa otisla da me prevari sahatak- dva, a ekipa te pita - A sta je fino skuhala?
Mislim da je sve do percepcije kako drustvo shvata to varanje, kad svi govore kako je to lose jasno da ti nece biti svejedno da ti se zena buba usput ni iz emocionalnih a ni iz rekreativnih razloga.
Trebamo svi kolektivno podrzavati varanje, govoriti kako je to cool, moderno, kao sto ovi LGBT pokusavaju da nas ubijede da nisi IN ago ga nisi primio in, i sve ce biti potaman.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#153 Re: Svaka peta žena vara muža ?
moze mi biti cool dok mene ne varaRamzess Veliki wrote: Uvijek oni drugi.![]()
Ma treba to izbacit kao ruznu rijec i sve ce biti ok. Kad kao drustvo sazrimo toliko da mozes doci u kafanu i ekipa te pita sta ima novo, a ti kazes ma nista, sve standardno, djeca iz skole, ja sa posla, zena mi spremila rucak pa otisla da me prevari sahatak- dva, a ekipa te pita - A sta je fino skuhala?
Mislim da je sve do percepcije kako drustvo shvata to varanje, kad svi govore kako je to lose jasno da ti nece biti svejedno da ti se zena buba usput ni iz emocionalnih a ni iz rekreativnih razloga.
Trebamo svi kolektivno podrzavati varanje, govoriti kako je to cool, moderno, kao sto ovi LGBT pokusavaju da nas ubijede da nisi IN ago ga nisi primio in, i sve ce biti potaman.
onda ide kopanje ociju
A mozemo mi ovdje moralisati do sutra, ali je stvarno puno tog varanja u RL. I uvijek se iznenadim da ta/taj vara. Nije da se to bas vidi na prvu.
- Euridika
- Globalna šefica
#154 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Koliko se dosad žena prijavilo na ovoj temi, da skontamo koja je peta i koja vara?

- plain vanilla
#155 Re: Svaka peta žena vara muža ?
mescini da si ti petaEuridika wrote:Koliko se dosad žena prijavilo na ovoj temi, da skontamo koja je peta i koja vara?![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#156 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.plain vanilla wrote:mescini da si ti petaEuridika wrote:Koliko se dosad žena prijavilo na ovoj temi, da skontamo koja je peta i koja vara?![]()
Ja sam 11-a.
- plain vanilla
#157 Re: Svaka peta žena vara muža ?
ho's reci da sam ja deseta?Euridika wrote:Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.plain vanilla wrote:mescini da si ti petaEuridika wrote:Koliko se dosad žena prijavilo na ovoj temi, da skontamo koja je peta i koja vara?![]()
![]()
Ja sam 11-a.![]()
- wewa
#158 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Euridika wrote:Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.plain vanilla wrote:mescini da si ti petaEuridika wrote:Koliko se dosad žena prijavilo na ovoj temi, da skontamo koja je peta i koja vara?![]()
![]()
Ja sam 11-a.![]()

- Henry Chinaski
#159 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Evo cijelo jutro brojim žene po firmi.
- Euridika
- Globalna šefica
#160 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nisi, ti si druga ili treća, ti si se javila na prvoj strani teme (nisam brojala sve postove, nego koliko se žena uopće javilo na temu).plain vanilla wrote:ho's reci da sam ja deseta?Euridika wrote:Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.![]()
Ja sam 11-a.![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#161 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Jeste ... vole ljudi zabranjeno voce.plain vanilla wrote: moze mi biti cool dok mene ne vara![]()
onda ide kopanje ociju![]()
A mozemo mi ovdje moralisati do sutra, ali je stvarno puno tog varanja u RL. I uvijek se iznenadim da ta/taj vara. Nije da se to bas vidi na prvu.
- plain vanilla
#162 Re: Svaka peta žena vara muža ?
znala sam da sam postena, a sad imam i dokazEuridika wrote:Nisi, ti si druga ili treća, ti si se javila na prvoj strani teme (nisam brojala sve postove, nego koliko se žena uopće javilo na temu).plain vanilla wrote: ho's reci da sam ja deseta?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#163 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji 
- Euridika
- Globalna šefica
#164 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Jes' vidjela? Za dlaku sam izbjegla krizu.wewa wrote:Euridika wrote:Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.![]()
Ja sam 11-a.![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#165 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji
A koliko je u Bosni?
- plain vanilla
#166 Re: Svaka peta žena vara muža ?
svaka 11.Euridika wrote:Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji![]()
A koliko je u Bosni?
- wewa
#167 Re: Svaka peta žena vara muža ?
note to self: ubuduce prebrojati forumasice prije postanja na temuEuridika wrote:Jes' vidjela? Za dlaku sam izbjegla krizu.wewa wrote:Euridika wrote:Nisam, sad sam brojala - izašlo mi je da su Zoya i dobar osjecaj.![]()
Ja sam 11-a.![]()
![]()
![]()
![]()
- wewa
#168 Re: Svaka peta žena vara muža ?
a sto si se izbirikala na Premijer ligiplain vanilla wrote:svaka 11.Euridika wrote:Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji![]()
A koliko je u Bosni?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#169 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kasni istraživanje ko i popisEuridika wrote:Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji![]()
A koliko je u Bosni?
- Euridika
- Globalna šefica
#170 Re: Svaka peta žena vara muža ?
plain vanilla wrote:svaka 11.Euridika wrote:Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji![]()
A koliko je u Bosni?
A šta se može? Ako mi je tako grah pao, žrtvovat ću se za sve vas.
- dr_Evil
#171 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Nema sta da se istrazuje u bosni, sexa ni prije, a ni u braku. U nas vakat se to ne radi, to ce ove generacije sto dolaze raditTomahawk11 wrote:Kasni istraživanje ko i popisEuridika wrote:Tomahawk11 wrote:Moram vas razočarati, to peta vrijedi u Velikoj Britaniji![]()
A koliko je u Bosni?
- manuchao91
#172 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Kad bi mi supruga rekla da se zasitila sexa sa mnom i da hoce osvjezenje ne bi imao nista protiv pustiti trecu osobu u brak al da ja znam ko je to i da nije iz moje blizine..
- Euridika
- Globalna šefica
#173 Re: Svaka peta žena vara muža ?
I, kakav je rezultat? Jel' tražiš petu ili ove četiri prije?Henry Chinaski wrote:Evo cijelo jutro brojim žene po firmi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#174 Re: Svaka peta žena vara muža ?
Otkud sad supruga, zar ti ne reče da je djevojka u pitanju?manuchao91 wrote:Kad bi mi supruga rekla da se zasitila sexa sa mnom i da hoce osvjezenje ne bi imao nista protiv pustiti trecu osobu u brak al da ja znam ko je to i da nije iz moje blizine..
- Ramzess Veliki
#175 Re: Svaka peta žena vara muža ?
I ja, neku zensku osobu, ali da se i meni svidja a ne samo njoj.manuchao91 wrote:Kad bi mi supruga rekla da se zasitila sexa sa mnom i da hoce osvjezenje ne bi imao nista protiv pustiti trecu osobu u brak al da ja znam ko je to i da nije iz moje blizine..