Seks na radnom mjestu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#151 Re: Seks na radnom mjestu
Sad je fora putovat po svijetu i vracat nasukane delfine u vodu. 
-
Cookie85
#152 Re: Seks na radnom mjestu
hint: Mirc chatTomahawk11 wrote:Misliš, sajber seks?Hakiz wrote:Forum?Tomahawk11 wrote:Seks je precijenjen.
Ima li šta naprednije?
Isfurano i to davno.
Hint: Švarceneger.
-
Hakiz
#153 Re: Seks na radnom mjestu
Jok.Tomahawk11 wrote:Misliš, sajber seks?Hakiz wrote:Forum?Tomahawk11 wrote:Seks je precijenjen.
Ima li šta naprednije?
Isfurano i to davno.
Hint: Švarceneger.
Mislim upravo forum.
Evo, ova pred mene mjauče i dahće u očekivanju, a ja se ne dam, samo u monitor gledam
Jebo seks pored ove fantastične diskusije, ispunjavajuće i zadovoljavajuće, ionako je i doživljaj orgazma na kraju u mozgu.
- King Theoden
#154 Re: Seks na radnom mjestu
E jbg, kobejagi nema niko ko je imo sex na poslu 
Aman, sve meleći.
Aman, sve meleći.
- Ramzess Veliki
#155 Re: Seks na radnom mjestu
Nisam melek a nisam imao seks na poslu ... zavrsim pos'o pa opleti. Sta je tu cudno?Dino34 wrote:E jbg, kobejagi nema niko ko je imo sex na poslu
Aman, sve meleći.
- King Theoden
#156 Re: Seks na radnom mjestu
Ček da se i ostali izjasne.Ramzess Veliki wrote:Sta je tu cudno
- Ramzess Veliki
#157 Re: Seks na radnom mjestu
... I ne varam ako mi je vjerovati.Dino34 wrote:Ček da se i ostali izjasne.Ramzess Veliki wrote:Sta je tu cudno
-
Cookie85
#158 Re: Seks na radnom mjestu
Ja jesam u predhodnoj firmi u kojoj sam radio i nisam imao nikakvih problema, uzivali smo kad smo mogli, bilo nam je super, pa kad je nasla momka, zavrsili i uvijek je bilo samo uzitak i provod nista vise. A u ovoj firmi gdje sad radim, razradjujem plan za jednu mladu djevojku iz HR-a.(ranije pisah ).Ramzess Veliki wrote:Nisam melek a nisam imao seks na poslu ... zavrsim pos'o pa opleti. Sta je tu cudno?Dino34 wrote:E jbg, kobejagi nema niko ko je imo sex na poslu
Aman, sve meleći.
Nego ja sto ne vjerujem, da "mnogi" ne bi, bar ovdje sto pisu, cak i ako ti se neka extra cura/zena otvoreno nabacuje, razumijem ako je ozenjen i nece
Opet kazem ko moze odbiti extra curu, svaka mu cast!
- Ramzess Veliki
#159 Re: Seks na radnom mjestu
Cookie85 wrote: Nego ja sto ne vjerujem, da "mnogi" ne bi, bar ovdje sto pisu, cak i ako ti se neka extra cura/zena otvoreno nabacuje, razumijem ako je ozenjen i necemeni je to za ne povjerovati!
Opet kazem ko moze odbiti extra curu, svaka mu cast!
... stanite malo, pricamo o zenama na radnom mjestu?
Ma ja radim na gradilistu.
- King Theoden
#160 Re: Seks na radnom mjestu
Ma nemaš ti vremena za neš aman posebno. Loma se pale preko poruka i onda brzinska, max dvominutna partija u nekom ćošku 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#161 Re: Seks na radnom mjestu
To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
Koliko god sve to neodoljivo bilo, poenta je u tome koliko si spreman staviti na kocku sve ono što imaš.
Koliko god sve to neodoljivo bilo, poenta je u tome koliko si spreman staviti na kocku sve ono što imaš.
-
Cookie85
#162 Re: Seks na radnom mjestu
Ramzess Veliki wrote:Cookie85 wrote: Nego ja sto ne vjerujem, da "mnogi" ne bi, bar ovdje sto pisu, cak i ako ti se neka extra cura/zena otvoreno nabacuje, razumijem ako je ozenjen i necemeni je to za ne povjerovati!
Opet kazem ko moze odbiti extra curu, svaka mu cast!![]()
... stanite malo, pricamo o zenama na radnom mjestu?![]()
Ma ja radim na gradilistu.
Sad mi je sve jasno, bio sam se zabrinuo za tebe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#163 Re: Seks na radnom mjestu
Na poslu na gradilištu, u kafani prangijaši sa suknjom
Crni Ramo
Crni Ramo
-
Cookie85
#164 Re: Seks na radnom mjestu
Tomahawk11 wrote:To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
ne znam jesi li zensko ili musko
ako si musko, kako mozes da odbijes djevojku koja izgleda extra ? pa ja bi rizikovao ako nista radi sevapa
- Ramzess Veliki
#165 Re: Seks na radnom mjestu
I dobacujem sa skele. Ali kad je pauza ...Tomahawk11 wrote:Na poslu na gradilištu, u kafani prangijaši sa suknjom![]()
Crni Ramo
- Ramzess Veliki
#166 Re: Seks na radnom mjestu
Pa ako mu se svidja musko ko kod nas na gradilistu u Pakistanu, a I tako nema zena pa ...Cookie85 wrote:Tomahawk11 wrote:To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
ako si musko, kako mozes da odbijes djevojku koja izgleda extra ? pa ja bi rizikovao ako nista radi sevapa
- Jolie
#167 Re: Seks na radnom mjestu
joj kuki, kuki
covjek ti fino kaze da treba znati sta je na kocki.
ja vjerujem da se svima svidja malo avanture, tj. svima laska malo flerta, ako nista da zacini vrijeme na poslu,
medjutim pitanje je koliko daleko ce to otici i sta ima ko da rizikuje.
ja vjerujem da se svima svidja malo avanture, tj. svima laska malo flerta, ako nista da zacini vrijeme na poslu,
-
Cookie85
#168 Re: Seks na radnom mjestu
Ima ti i ta mjestaRamzess Veliki wrote:Pa ako mu se svidja musko ko kod nas na gradilistu u Pakistanu, a I tako nema zena pa ...Cookie85 wrote:Tomahawk11 wrote:To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#169 Re: Seks na radnom mjestu
Mogu, ako u jednačinu ubacim suprugu, djecu, probleme koje ću imati kad se to otkrije i slično.Cookie85 wrote:Tomahawk11 wrote:To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
Rizikuješ cijeli život. Rizikuješ puno više nego što misliš.
-
Cookie85
#170 Re: Seks na radnom mjestu
Jednom se zivi, ko ne riskira taj i ne profitiraJolie wrote:joj kuki, kuki
Kao sto sam ranije rekao, najvaznije je da niko ne zna sta radis i skim radis
Imas naravno ljude, kome to nije interesantno, pa ih nista ne zanima osim da zavrsi posao i pravac kuci!
-
Cookie85
#171 Re: Seks na radnom mjestu
Citaj ranije postove, Razumije se da neki/a covjek/zena nece rizikovati porodicu, posao, obraz i ostalo. To je sasvim normalno, to bi i trebalo da je tako (mada nije uvijek, nazalost) , ali mi pricamo o slobodnim osobama.Tomahawk11 wrote:Mogu, ako u jednačinu ubacim suprugu, djecu, probleme koje ću imati kad se to otkrije i slično.Cookie85 wrote:Tomahawk11 wrote:To sve zavisi od okolnosti u kojima se onaj ko (ne) treba odbiti nalazi, da li je single, u braku, ima/nema djece, a i od toga kakav je karakter.
Rizikuješ cijeli život. Rizikuješ puno više nego što misliš.
- Ramzess Veliki
#172 Re: Seks na radnom mjestu
Ali opet ljudi pricaju svasta, te zena mu ne da pa oder'o najboljeg jarana, pa vara zenu sa kolegom, razgulio ga iza mehanicarskog placa i to ... neumijesno zbilja.Cookie85 wrote:Ima ti i ta mjestaRamzess Veliki wrote:Pa ako mu se svidja musko ko kod nas na gradilistu u Pakistanu, a I tako nema zena pa ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#173 Re: Seks na radnom mjestu
Kako si ovdje u krivu. Oni koji su u tim nekim tajnim šemama, po pravilu budu otkriveni kad se najmanje nadaju.Cookie85 wrote:Jednom se zivi, ko ne riskira taj i ne profitiraJolie wrote:joj kuki, kuki
Kao sto sam ranije rekao, najvaznije je da niko ne zna sta radis i skim radis
Imas naravno ljude, kome to nije interesantno, pa ih nista ne zanima osim da zavrsi posao i pravac kuci!
To nikako nisu situacije koje držiš pod kontrolom, ako tako misliš, onda si baš najebo
Ako si već za avanturizam tog tipa, čemu brak?!
Ejs, kući....jašta, umro, nisu mi još javili...
-
Cookie85
#174 Re: Seks na radnom mjestu
mahalska posla, upropaste ljudima sve.Ramzess Veliki wrote:Ali opet ljudi pricaju svasta, te zena mu ne da pa oder'o najboljeg jarana, pa vara zenu sa kolegom, razgulio ga iza mehanicarskog placa i to ... neumijesno zbilja.Cookie85 wrote:Ima ti i ta mjestaRamzess Veliki wrote:Pa ako mu se svidja musko ko kod nas na gradilistu u Pakistanu, a I tako nema zena pa ...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#175 Re: Seks na radnom mjestu
Ako su u pitanju slobodne osobe, onda to nisu šeme.Cookie85 wrote:
Citaj ranije postove, Razumije se da neki/a covjek/zena nece rizikovati porodicu, posao, obraz i ostalo. To je sasvim normalno, to bi i trebalo da je tako (mada nije uvijek, nazalost) , ali mi pricamo o slobodnim osobama.
Onda se povlačim iz diskusije
Bilo je i toga, pa moguće da se izmješalo.