izbacio sam Laportea odmah nakon povrede, i ubacio Dignea jer lik fakticki igra veznog za Everton. A Laporte je 3-4 mjeseca van terena javise jucer.zomri wrote:Privlačni su, ali pitanje koliko će se isplatiti. Salah ima 60-70% statistike bolje od Manea. Prošle godine ga je Sadio pratio ali je bio nevjerovatno sretan, dok je Salah bio nesretan (po statistici). Kažem možda se isplati ali je rizik, a ovo je igra na 38 kola gdje rizik treba svesti na minimum.todd_smith wrote:privlaci me samo trio mane sterling kdb, to je 180-200 bodova po igracu min
Robbo i VVD su takodjer oko 180-200
Vardy oko 180 kako je krenuo.
TAA bi mogao na 250 ako bude imao minuta, Robbo slabo kotira u bonusu ove godine i ja ga kontam maknuti. Zinchenko ili Otamendi su dobre opcije za odbranu sad kad je Laporte povrijeđen.
Mane bi trebao imati bolju sezonu pretpostavljam...vise asistira od Salaha...zabijaju slicno..jedina prednost Salaha je ta sto penale suta...barem meni licno..
Taa i Robbo...i to sam kontao ali taa i minute je slicna dilema kao kod Aguera...pep ga voli oko 60-70 min vaditi