Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Sve o općim izborima, strankama, kandidatima...
Locked
detroit-mercy

#151 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by detroit-mercy »

sadie_forever wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama

debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecina
To ja za funkciju bitan podobnost :mrgreen: zar se nismo borili za sposobnost :mrgreen: .
General War

#152 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by General War »

sadie_forever wrote:Evo ovaj komentar na fb klixovoj stranici trenutno je top comment sa najvise lajkova:

Merima Velic Puna podrška za Samru. Ono što svi mislimo, ti si rekla naglas. Žao mi je samo što mi mladi podsjećamo ove stare šta se desilo, a trebalo bi suprotno.
Otiđite do tzv. RS pa vidite koliko ima bošnjaka u njihovim institucijama, bojim se sad i za naše institucije, ljudi nas istrebljuju na naše oči a vi vrijeđate ovu ženu, jer je JEDINA progovorila.
Štokholmski sindrom je za bošnju, čudo jedno.
Jesul rekli, koliko im je kirija u predgradju belina, za napacenog bosnju?
Logovan

#153 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by Logovan »

Samra je jedna od onih osoba zbog kojih raja odlazi iz države. :run:
kakavdanakneiskustvu

#154 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by kakavdanakneiskustvu »

detroit-mercy wrote:
sadie_forever wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama

debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecina
To ja za funkciju bitan podobnost :mrgreen: zar se nismo borili za sposobnost :mrgreen: .
podobni,a ne sposobni,davni je to jedan mislioc rekao
sadie_forever

#155 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by sadie_forever »

ma skim i ja pristajem
edo_79

#156 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by edo_79 »

sadie_forever wrote:ma skim i ja pristajem
Sukim? :lol:
kakavdanakneiskustvu

#157 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
General War

#159 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by General War »

sadie_forever wrote:

Nista, ja mislim da bi trebalo rehabilitovati ovog naseg bosnjackog neimara : :D
Image
MarshalDodik

#160 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by MarshalDodik »

sadie_forever wrote:
MarshalDodik wrote:
sadie_forever wrote:Ermin Hadziosmanovic Nisam nikada za SDA glasao,ali za ovu ću ženu glasati,puna podrška za tebe.
Moguce da se tek sad uvalio na budzet preko clanske, pa bi od sad svakako poceo glasati :mrgreen:
Tesko shvatit? ljudski je reagovati ovako kada vidis da tvoj narod gubi funkcije,evo i u svedskoj i u kanadi bi isto reagovali,da vide svi kanadjani odose dodjose neki selimi,aide,muhamedi i ostali arapi :-) to je prirodna reakcija,ljudska.zbog toga ova izjava naisla na podrsku ljudi i ako samra kao samra nije popularna
Ovo je sve samo ne ljudski.
Jezim se sta procita, necu ni komentarisati dublje niti dalje, ali cu se osvrnuti na skroz promaseno poredjenje sa Svedskom i Kanadom i razocarati te jer ovi sto su zamijenili tvoj narod na pozicijama nisu strano tijelo, doseljenici, izbjeglice, azilanti, vec vjekovni narodi na ovim prostorima i ovoj zemlji kojima sve ovo pripada,ni gram vise ni gram manje nego tvom narodu ni tebi
pemanapemani

#161 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by pemanapemani »

kakavdanakneiskustvu wrote:pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
Pa kad su sve pozicije zauzeli Srbi i Hrvati.

Ono malo Bošnjaka što je ostalo na pozicijama, smijenjeno neki dan.
kakavdanakneiskustvu

#162 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

General War wrote:
sadie_forever wrote:

Nista, ja mislim da bi trebalo rehabilitovati ovog naseg bosnjackog neimara : :D
Image

da,bošnjak je i to ja najbitnije
kakavdanakneiskustvu

#163 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

pemanapemani wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
Pa kad su sve pozicije zauzeli Srbi i Hrvati.

Ono malo Bošnjaka što je ostalo na pozicijama, smijenjeno neki dan.

da,ugrozeni bosnjaci u sarajevu
sadie_forever

#164 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by sadie_forever »

Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
kakavdanakneiskustvu

#165 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

[quot
er wrote:Ermi Hadziosmanovic Nisam nikada za SDA glasao,ali za ovu ću ženu glasati,puna podrška za tebe.
Moguce da se tek sad uvalio na budzet preko clanske, pa bi od sad svakako poceo glasati :mrgreen:[/quote]

Tesko shvatit? ljudski je reagovati ovako kada vidis da tvoj narod gubi funkcije,evo i u svedskoj i u kanadi bi isto reagovali,da vide svi kanadjani odose dodjose neki selimi,aide,muhamedi i ostali arapi :-) to je prirodna reakcija,ljudska.zbog toga ova izjava naisla na podrsku ljudi i ako samra kao samra nije popularna[/quote]

Ovo je sve samo ne ljudski.
Jezim se sta procita, necu ni komentarisati dublje niti dalje, ali cu se osvrnuti na skroz promaseno poredjenje sa Svedskom i Kanadom i razocarati te jer ovi sto su zamijenili tvoj narod na pozicijama nisu strano tijelo, doseljenici, izbjeglice, azilanti, vec vjekovni narodi na ovim prostorima i ovoj zemlji kojima sve ovo pripada,ni gram vise ni gram manje nego tvom narodu ni tebi[/quote]

eto vidis s kim imamo posla,njoj su isti doseljenici u neke zemlje i oni koji ovdje zive stotinama godina
kakavdanakneiskustvu

#166 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto

marshaldodik je četnik???
sadie_forever

#167 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by sadie_forever »

kakavdanakneiskustvu wrote:
sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto

nije cetnik svaki srbin
kakavdanakneiskustvu

#168 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

samoi obična tuka moze napisati da je banjaluka bila bošnjačka,srpska,da je sarajevo bošnjačko,srpsko,obična tuka,pa eto,sad nek ko ko hoće ovo prijavi
kakavdanakneiskustvu

#169 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

sadie_forever wrote:

nije cetnik svaki srbin

a ti napisa da je istjerao nekoga iz banjaluke
insomnia78

#170 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by insomnia78 »

kakavdanakneiskustvu wrote:samoi obična tuka moze napisati da je banjaluka bila bošnjačka,srpska,da je sarajevo bošnjačko,srpsko,obična tuka,pa eto,sad nek ko ko hoće ovo prijavi
:lol:
Jes’ i srpska i hrvatska i muslimanska
:lol:
MarshalDodik

#171 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by MarshalDodik »

Nema tamo je bio genocid i etnicko ciscenje. Neko odgovara za to neko ne. Uglavno nista se ne ukida, vec se to jos i prihvatilo i legalizovalo bosnjackim potpisima....

Ovo nema veze sa Samrom i Sarajevom niti etnickom pripadnoscu direktora u Sarajevu.
Chisum

#172 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by Chisum »

detroit-mercy wrote:
sadie_forever wrote:

:lol: :lol: :lol:

Ova je bas ko tocak... :lol:
Dugo na gluplje postove nisam naisao... Ne cudi sto joj Samra "otvara oci istinom"
kakavdanakneiskustvu

#173 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Chisum wrote:
detroit-mercy wrote:

:lol: :lol: :lol:

Ova je bas ko tocak... :lol:
Dugo na gluplje postove nisam naisao... Ne cudi sto joj Samra "otvara oci istinom"[/quote]

mislioc poznat po jednom misljenju prije a drugom poslije podne
MarshalDodik

#174 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by MarshalDodik »

Taman trebam da se pravdan Sadeti ko sam i sta sam, koja generalizuje i racionalizuje podiok ispod Samre.
sadie_forever

#175 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela

Post by sadie_forever »

odoh sa ove teme,caooos allahimanet
Locked