To ja za funkciju bitan podobnostsadie_forever wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama
debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecina
Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
-
detroit-mercy
#151 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
- General War
#152 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Jesul rekli, koliko im je kirija u predgradju belina, za napacenog bosnju?sadie_forever wrote:Evo ovaj komentar na fb klixovoj stranici trenutno je top comment sa najvise lajkova:
Merima Velic Puna podrška za Samru. Ono što svi mislimo, ti si rekla naglas. Žao mi je samo što mi mladi podsjećamo ove stare šta se desilo, a trebalo bi suprotno.
Otiđite do tzv. RS pa vidite koliko ima bošnjaka u njihovim institucijama, bojim se sad i za naše institucije, ljudi nas istrebljuju na naše oči a vi vrijeđate ovu ženu, jer je JEDINA progovorila.
Štokholmski sindrom je za bošnju, čudo jedno.
- Logovan
#153 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Samra je jedna od onih osoba zbog kojih raja odlazi iz države. 
-
kakavdanakneiskustvu
#154 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
podobni,a ne sposobni,davni je to jedan mislioc rekaodetroit-mercy wrote:To ja za funkciju bitan podobnostsadie_forever wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama
debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecinazar se nismo borili za sposobnost
.
- sadie_forever
#155 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
ma skim i ja pristajem
- edo_79
#156 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Sukim?sadie_forever wrote:ma skim i ja pristajem
-
kakavdanakneiskustvu
#157 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
-
kakavdanakneiskustvu
- General War
#159 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Nista, ja mislim da bi trebalo rehabilitovati ovog naseg bosnjackog neimara :sadie_forever wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama
debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecina

- MarshalDodik
#160 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Ovo je sve samo ne ljudski.sadie_forever wrote:Tesko shvatit? ljudski je reagovati ovako kada vidis da tvoj narod gubi funkcije,evo i u svedskoj i u kanadi bi isto reagovali,da vide svi kanadjani odose dodjose neki selimi,aide,muhamedi i ostali arapiMarshalDodik wrote:Moguce da se tek sad uvalio na budzet preko clanske, pa bi od sad svakako poceo glasatisadie_forever wrote:Ermin Hadziosmanovic Nisam nikada za SDA glasao,ali za ovu ću ženu glasati,puna podrška za tebe.to je prirodna reakcija,ljudska.zbog toga ova izjava naisla na podrsku ljudi i ako samra kao samra nije popularna
Jezim se sta procita, necu ni komentarisati dublje niti dalje, ali cu se osvrnuti na skroz promaseno poredjenje sa Svedskom i Kanadom i razocarati te jer ovi sto su zamijenili tvoj narod na pozicijama nisu strano tijelo, doseljenici, izbjeglice, azilanti, vec vjekovni narodi na ovim prostorima i ovoj zemlji kojima sve ovo pripada,ni gram vise ni gram manje nego tvom narodu ni tebi
-
pemanapemani
#161 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Pa kad su sve pozicije zauzeli Srbi i Hrvati.kakavdanakneiskustvu wrote:pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
Ono malo Bošnjaka što je ostalo na pozicijama, smijenjeno neki dan.
-
kakavdanakneiskustvu
#162 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
General War wrote:Nista, ja mislim da bi trebalo rehabilitovati ovog naseg bosnjackog neimara :sadie_forever wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:ovi koji su dosli na funkcije nisu odnekud dosli pa oteli te funlcije,,to su ljudi iz sarajeva,isto kao i ovi koji su bili na funkcijama
debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecina![]()
da,bošnjak je i to ja najbitnije
-
kakavdanakneiskustvu
#163 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
pemanapemani wrote:Pa kad su sve pozicije zauzeli Srbi i Hrvati.kakavdanakneiskustvu wrote:pponavljam,samri bi i slaviša šućur smetao,da je postavljen na neku od ovih fukncija,smrdljiva fasisticka tuka
Ono malo Bošnjaka što je ostalo na pozicijama, smijenjeno neki dan.
da,ugrozeni bosnjaci u sarajevu
- sadie_forever
#164 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
-
kakavdanakneiskustvu
#165 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
[quot
[/quote]
Tesko shvatit? ljudski je reagovati ovako kada vidis da tvoj narod gubi funkcije,evo i u svedskoj i u kanadi bi isto reagovali,da vide svi kanadjani odose dodjose neki selimi,aide,muhamedi i ostali arapi
to je prirodna reakcija,ljudska.zbog toga ova izjava naisla na podrsku ljudi i ako samra kao samra nije popularna[/quote]
Ovo je sve samo ne ljudski.
Jezim se sta procita, necu ni komentarisati dublje niti dalje, ali cu se osvrnuti na skroz promaseno poredjenje sa Svedskom i Kanadom i razocarati te jer ovi sto su zamijenili tvoj narod na pozicijama nisu strano tijelo, doseljenici, izbjeglice, azilanti, vec vjekovni narodi na ovim prostorima i ovoj zemlji kojima sve ovo pripada,ni gram vise ni gram manje nego tvom narodu ni tebi[/quote]
eto vidis s kim imamo posla,njoj su isti doseljenici u neke zemlje i oni koji ovdje zive stotinama godina
Moguce da se tek sad uvalio na budzet preko clanske, pa bi od sad svakako poceo glasatier wrote:Ermi Hadziosmanovic Nisam nikada za SDA glasao,ali za ovu ću ženu glasati,puna podrška za tebe.
Tesko shvatit? ljudski je reagovati ovako kada vidis da tvoj narod gubi funkcije,evo i u svedskoj i u kanadi bi isto reagovali,da vide svi kanadjani odose dodjose neki selimi,aide,muhamedi i ostali arapi
Ovo je sve samo ne ljudski.
Jezim se sta procita, necu ni komentarisati dublje niti dalje, ali cu se osvrnuti na skroz promaseno poredjenje sa Svedskom i Kanadom i razocarati te jer ovi sto su zamijenili tvoj narod na pozicijama nisu strano tijelo, doseljenici, izbjeglice, azilanti, vec vjekovni narodi na ovim prostorima i ovoj zemlji kojima sve ovo pripada,ni gram vise ni gram manje nego tvom narodu ni tebi[/quote]
eto vidis s kim imamo posla,njoj su isti doseljenici u neke zemlje i oni koji ovdje zive stotinama godina
-
kakavdanakneiskustvu
#166 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
marshaldodik je četnik???
- sadie_forever
#167 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
nije cetnik svaki srbinkakavdanakneiskustvu wrote:sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
-
kakavdanakneiskustvu
#168 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
samoi obična tuka moze napisati da je banjaluka bila bošnjačka,srpska,da je sarajevo bošnjačko,srpsko,obična tuka,pa eto,sad nek ko ko hoće ovo prijavi
-
kakavdanakneiskustvu
#169 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
sadie_forever wrote:nije cetnik svaki srbinkakavdanakneiskustvu wrote:sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
a ti napisa da je istjerao nekoga iz banjaluke
- insomnia78
#170 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
kakavdanakneiskustvu wrote:samoi obična tuka moze napisati da je banjaluka bila bošnjačka,srpska,da je sarajevo bošnjačko,srpsko,obična tuka,pa eto,sad nek ko ko hoće ovo prijavi
Jes’ i srpska i hrvatska i muslimanska
- MarshalDodik
#171 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Nema tamo je bio genocid i etnicko ciscenje. Neko odgovara za to neko ne. Uglavno nista se ne ukida, vec se to jos i prihvatilo i legalizovalo bosnjackim potpisima....sadie_forever wrote:Marshale a gdje je nas narod u RS-u? nema jer protjerali ste ga ,a sve sto imate smo mi izgrtadili .banja luka prije rata bila bosnjacka,sarajevo je bar ostalo isto
Ovo nema veze sa Samrom i Sarajevom niti etnickom pripadnoscu direktora u Sarajevu.
- Chisum
#172 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
kakavdanakneiskustvu wrote:podobni,a ne sposobni,davni je to jedan mislioc rekaodetroit-mercy wrote:To ja za funkciju bitan podobnostsadie_forever wrote:
debalans,halo debalans...zar u sa gdje ima preko 80% bosnjaka nema podobnog bosnjaka? makar jedan da je se potrefio rekla bi slucajnost da su ovi ostali vecinazar se nismo borili za sposobnost
.
Ova je bas ko tocak...
Dugo na gluplje postove nisam naisao... Ne cudi sto joj Samra "otvara oci istinom"
-
kakavdanakneiskustvu
#173 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Chisum wrote:podobni,a ne sposobni,davni je to jedan mislioc rekaokakavdanakneiskustvu wrote:To ja za funkciju bitan podobnostdetroit-mercy wrote:
.
Ova je bas ko tocak...
Dugo na gluplje postove nisam naisao... Ne cudi sto joj Samra "otvara oci istinom"[/quote]
mislioc poznat po jednom misljenju prije a drugom poslije podne
- MarshalDodik
#174 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
Taman trebam da se pravdan Sadeti ko sam i sta sam, koja generalizuje i racionalizuje podiok ispod Samre.
- sadie_forever
#175 Re: Samra Cosovic Hajdarevic - sabrana djela
odoh sa ove teme,caooos allahimanet