Remove Četnik - Lista za bojkot UPDATED 10.03.2020.

Locked
Lincoln-Burrows

#151 Re: Remove Četnik

Post by Lincoln-Burrows »

Kikibombona wrote:
Pa lik je tenkre, namjerno provocira svoje kupce.

Ne budi dijete, kako bi prosao srpski pekar u Zagrebu da ismijava Ovcaru? Rekao bih, puno gore nego u Sarajevu. U Splitu su bacali sportiste u more a da ne bi nekog Srbina koji ismijava Ovcaru. Zapalili bi mu radnju a on bi mogao biti sretan ako bi izvukao zivu glavu.

Budimo realni, Bosnjaci su osjetno pitomiji od Srba, Hrvata ili Albanaca.
Slažem se sa dvije stvari, lik je kreten i nebi dobro prošao u Splitu i ZG,
ali ja sam tu da to osudim i zaustavim linč ako mogu a ne da huškam,
tu je osnovna razlika između "njih" i mene.

p.s.
ovo o pitomosti nebi komentirao jer mislim da to nije na nivou kolektiviteta
insomnia78

#152 Re: Remove Četnik

Post by insomnia78 »

mO k3 wrote:Šta reče “oni se samo četnika boje “ ko to oni ??

Jebo on sve svoje .... sljedeće sedmice će ponovo bosnje u pekaru da navale
Cuj ko.
Kikibombona

#153 Re: Remove Četnik

Post by Kikibombona »

Lincoln-Burrows wrote:
Kikibombona wrote:
Pa lik je tenkre, namjerno provocira svoje kupce.

Ne budi dijete, kako bi prosao srpski pekar u Zagrebu da ismijava Ovcaru? Rekao bih, puno gore nego u Sarajevu. U Splitu su bacali sportiste u more a da ne bi nekog Srbina koji ismijava Ovcaru. Zapalili bi mu radnju a on bi mogao biti sretan ako bi izvukao zivu glavu.

Budimo realni, Bosnjaci su osjetno pitomiji od Srba, Hrvata ili Albanaca.
Slažem se sa dvije stvari, lik je kreten i nebi dobro prošao u Splitu i ZG,
ali ja sam tu da to osudim i zaustavim linč ako mogu a ne da huškam,
tu je osnovna razlika između "njih" i mene.

p.s.
ovo o pitomosti nebi komentirao jer mislim da to nije na nivou kolektiviteta
Ne vidim neki narocit linc. Cijela stvar se povlaci po drustvenim mrezama i manje poznatim portalima. Popularni mediji se ne bave time.

Politika uopste ne komentarise. Poznate licnosti isto tako.

Nema nasilja i vandalizma.

I dobro da je tako. Najmanje nam treba trgovinski rat i medjuetnicki sukobi radi nekog defektasa. A raja ima pravo da bojkotuje ili siri informacije o trgovcima. I kod nas u ZE prozivaju Ekru i Prevent jer ljudi giljaju za sitnis. Zasto bi provokator poput Manje bio zasticen? Ko ga jebe. Ni ja mu ne bih usao u pekaru da sam u SA. Neka ide u vukojebinu iz koje je dosao provocirati.
insomnia78

#154 Re: Remove Četnik

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
triconja wrote:
Fauja Singh wrote:Maloprije prodjoh pored manje na cengic vili i bas gledam ima li raje unutra, znacio bilo je sigurno 4-5 osoba, izlaze ljudi s punim kesama i sa osmjehom na licu.
Ma kaem ja da ce socijalisti u inat nama nacionalistima ic i pune cekere kupovat da se odrzi suzivot, ha ja :lol: :lol: :lol:
Ma ima ljudi da nemaju veze sa ovim slucajem. Ja sam danas pitao neke ljude, od petorice samo je jedan povrsno cuo za ovaj slucaj. Masa ljudi ne prati medije ili procita samo naslov.
Pa oni tako nisu znali ni onomad. Dok se ne probudise u okruzenju
insomnia78

#156 Re: Remove Četnik

Post by insomnia78 »

Povratih malo sebi usta
Bloo
Globalna šefica

#157 Re: Remove Četnik

Post by Bloo »

Kikibombona wrote: Zasto bi provokator poput Manje bio zasticen? Ko ga jebe. Ni ja mu ne bih usao u pekaru da sam u SA. Neka ide u vukojebinu iz koje je dosao provocirati.
Pa jbg nije Dodik :mrgreen:
insomnia78

#158 Re: Remove Četnik

Post by insomnia78 »

Bosnjo svakodnevno treba zafaljivati bogu na tome sto je u Evropi da su nedje drugo davno bi ostali bez drzave i svega. Vjerovatno mema nesposobnijeg naroda u svijetu koji ima svoju drzavu
MUNAFIK

#159 Re: Remove Četnik

Post by MUNAFIK »

Jah da ne bi bili licemjeri trebamo svi u pekaru kod lika koji podržava ratne zlocince i cetnike... Joj FGR suplje...
seln

#160 Re: Remove Četnik

Post by seln »

Lincoln-Burrows wrote:
Kiki bar sam od tebe očekivao normalan komentar
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
scarface32

#161 Re: Remove Četnik

Post by scarface32 »

MUNAFIK wrote:
Jah da ne bi bili licemjeri trebamo svi u pekaru kod lika koji podržava ratne zlocince i cetnike... Joj FGR suplje...

tebi suplja a covjek objasnio danasnje Sarajevo.
Kikibombona

#162 Re: Remove Četnik

Post by Kikibombona »

insomnia78 wrote:Bosnjo svakodnevno treba zafaljivati bogu na tome sto je u Evropi da su nedje drugo davno bi ostali bez drzave i svega. Vjerovatno mema nesposobnijeg naroda u svijetu koji ima svoju drzavu
Ti kad odvalis glupost planeta se trese.

Po cemu su to sposobniji Srbi, Makedonci, Hrvati, Crnogorci, Latvijci, Gruzijci, Moldavci itd.?

Sve je to u pet deka.

A naravno da bi narod od 2 miliona tesko imao drzavu da za susjede ima Kineze (1.3 milijarde), Indijce (1.4 milijarde), Pakistance (250 miliona), Arape (400 miliona), Irance (100 miliona) itd. Ne trebas biti narocito pametan da to zakljucis. Na Balkanu svaki narod ima svoju drzavu. :D
Niemand

#163 Re: Remove Četnik

Post by Niemand »

Bome britanci nam haman postaju ozbiljna konkurencija. 8)
choxnox

#164 Re: Remove Četnik

Post by choxnox »

Kikibombona wrote:
insomnia78 wrote:Bosnjo svakodnevno treba zafaljivati bogu na tome sto je u Evropi da su nedje drugo davno bi ostali bez drzave i svega. Vjerovatno mema nesposobnijeg naroda u svijetu koji ima svoju drzavu
Ti kad odvalis glupost planeta se trese.

Po cemu su to sposobniji Srbi, Makedonci, Hrvati, Crnogorci, Latvijci, Gruzijci, Moldavci itd.?

Sve je to u pet deka.

A naravno da bi narod od 2 miliona tesko imao drzavu da za susjede ima Kineze (1.3 milijarde), Indijce (1.4 milijarde), Pakistance (250 miliona), Arape (400 miliona), Irance (100 miliona) itd. Ne trebas biti narocito pametan da to zakljucis. Na Balkanu svaki narod ima svoju drzavu. :D
Pa evo vidimo da Srbija, iako je u istoj banani kao i BIH, makar ima neku ideju sta zeli postati i na koji nacin to ostvariti - Velika Srbija. Izlobirali su sebi da ih se ne osudi kao organizatore i egzekutore najstravicnijih zlocina nad nesrpskim stanovnistvom '91-95 iako svi znaju odakle je pocelo da se dimi, dok je recimo Hrvatska iako agresor u mnogo manjoj mjeri popusila fazon i zvanicno oznacena kao agresorska drzava.

Sta mi imamo? Imas "prvog u Bosnjaka" za kojeg je BIH na potezu Bascarsija - Marijin Dvor. Za 8 godina sjedenja u fotelji jednom je obavio turneju po BIH i to do Zenice i onda nazad u seher. O intelektualnom nivou, diplomatiji, elokventnosti i ostalom doticnog ne bih na ovoj temi. A sta je tek sa nama ostalim kada nam je "prvi u Bosnjaka" ovakav?
LBVIEW

#165 Re: Remove Četnik

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:
LBVIEW wrote:I sta ka'e "braco, nemojte mene, ja sam komunista, vidi mi petokrake na tweetu'. :mrgreen: Poput onog lagermajstora na Manjaci Daneta Lukajica sto ga susjedi strpase u corku, sve Jugoslovena do Jugoslovena. :oops:
Navika je čudo. Navikli ljudi svako par godina mjenjati simbole
Image
Pa jest, a ako Broz nije mogo voditi antisrpsku politiku sto bi ovi.
LBVIEW

#166 Re: Remove Četnik

Post by LBVIEW »

Lincoln-Burrows wrote:
Kikibombona wrote:
breuer wrote:ovaj kreten se očito ne boji, koji tukmak moraš biti otići tamo na zalogaj :-)
Pa jebe se njemu, ocigledno ima para.

A ako se stvori hajka u Sarajevu, to ce mu povecati prodaju u RS. Svaka reklama ispadne dobra.
Kiki bar sam od tebe očekivao normalan komentar, kakva hajka?
Pa neće se valjda i radnje obilježiti nekom oznakom, nije valjda dotle došlo.
Legitimni po obicaju neobavesteni.
Sinko, na poskokov portal pa tamo glumi neobavestenog.
LBVIEW

#167 Re: Remove Četnik

Post by LBVIEW »

scarface32 wrote:
MUNAFIK wrote:

tebi suplja a covjek objasnio danasnje Sarajevo.
Ma objasnio je on moj kurac.
A ti, zasto si zabrinut, da ti nije sta onaj Nanja u rodu? :D
VrliBosnjanin

#168 Re: Remove Četnik

Post by VrliBosnjanin »

Kakva krasotica ženska, uzbavila vrelo friško pecivo iz Manje, ima ljudske dileme na ranom jutru, šta je gore ne platiti porez ili podržavati ratnog zločinca :D

Ovo je tragikomicno
A kockar i rob medi li medi zlatnoj Rubini :D
Neregistrirani

#169 Re: Remove Četnik

Post by Neregistrirani »

rs lajna degutantna

Image
vivaldi

#170 Re: Remove Četnik

Post by vivaldi »

ovaj pekar je za sada apsolutni favorit za glupana godine
megaman4

#171 Re: Remove Četnik

Post by megaman4 »

Sto se cudis kada ovu zemlju vode ljudi koji ne znaju nijedan svjetski jezik, ne znaju upaliti racunar, niti znaju diplomatiju.

Oni koji sve ovo gore znaju, otjerani su van BiH, ili ih jos tjeraju, kako bi se rodbina pozaposljavala na najvaznije drzavne funkcije, jer sa skolovanim ljudima ne mogu lako manipulisati.

Danasnja BiH je na nivou nekadasnjeg Nevesinjskig sreza.
Niemand

#172 Re: Remove Četnik

Post by Niemand »

I veli dilema. :-)

Distancirati se od ovakvih stvari je moralna duznost svakog normalnog covjeka, bez obzira jel bosnjak, bosanac, srbin, hrvat, jugosloven il sta vec. Il sto bi forumasi rekli, oni koji nisu isti.

Al ovdje problem sto neko bojkotuje covjeka koji podrzava ratnog zlocinca, a koji je prije toga kukao kako nece da rade za njega jer je srbin? Really?

I onda jos ide ta neka mutava prica al stas ga bojkovati, a vidi ima i gorih, vidi utaja poreza, vidi korupcija, pa nije on jedini, javni linc, mrznja prema srbima, proslo je 20 godina, sad i u pekarama brojimo krvna zrnca i bla bla bla. To su neke druge price koje se trebaju tabiriti odvojeno na nekim drugim temama, al vjecita boljka naseg svijeta, krena o kunti zavrsi o pantine tetke komsinici a nikada ne rijesi nista, jer zasto rijesavati d, kad vidi imas i a, a sta cemo sa b il c.

Postaje izgleda normalno braniti otvorenu podrsku fasizmu od onih koji se tome protive. I jos hej, oni mrzitelji, nacionalisti, licemjeri. Onu skakinu "borbu protiv antifasizma" je narod ocito sasvim ozbiljno shvatio.

Da, proslo je 20 godina, saberite se vise i prestanite sami sebi brojati krvna zrnca i vagati shodno tome sta prilici osuditi a sta prilici bar pokusati odbraniti.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#173 Re: Remove Četnik

Post by japin_mutapi »

mayab

#174 Re: Remove Četnik

Post by mayab »

japin_mutapi wrote:
bezveze
satira , sarkazam
medvjed23

#175 Re: Remove Četnik

Post by medvjed23 »

Niemand wrote:
I onda jos ide ta neka mutava prica al stas ga bojkovati, a vidi ima i gorih, vidi utaja poreza, vidi korupcija...
ovo je jedan od.. zanimljivijih.. momenata priče.. ispade da su neki računi, porezi i materine u istoj moralnoj ravni sa podrškom genocidu.. ako to ne prihvatiš, licemjer si, nemaš šta drugo biti..
Locked