Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tu sam baš apsolutno nesvjestan , jedino što znam da je taj sukob s njima počeo uoči Prvog svjetskog rata i da su Armeni bili naklonjeni Rusima , a Rusi su na početku Prvog svjetskog rata bili u neprijateljstvu sa Turcima.
Da ne šupljiram bezveze nek su alergični i neka je mrze , ali neće skidati ničiju zastavu nekažnjeno u ovom gradu .
Capishi
manijak1 wrote:Možda Uprava FCS , ako ćemo tako da pljujemo . Što se tiče ovih Armenaca , ja bih prvi ponio tursku zastavu.Ali kako igra naša reprezentacija ne bih dozvolio sebi da prvo brukam moju zemlju i sebe ujedno .Ali skidati nečije zastave u mom gradu , e to je za hahahahaha.
Valjda nas je zato i trebalo rokati s brda četiri godine .
Kad se nama dešava na Cipru i u Grčkoj da nose slike osuđenog ratnog zločinca i orlušinu od zastave , onda je to šta ?
Donekle ih i razumijem jbg-a, ali opet ne podržavam ovaj čin.
Ja bih ovaj snimak sa njihovog Instagram dostavio nadležnim organima u Sarajevu pa da im policija barem pokuca na vrata od hotela u kojem borave. Ovo skidanje zastave je vandalizam.
Bojim se da ce ih ovi naši huligani namlatiti prije svega.
Jeste li uopste upoznati sa genocidom koji su Turci pocinili nad njima, sasvim je normalno da su alergicni na turske zastave.
A ukoliko nas neko donese Tursku onda se ne treba cuditi ako oni budu provocirali u Jerevanu
Sve to, ali ti dodjes u tudje mjesto i ispravljaš neke historijske praavde ili nepravde u tudjoj avliji. Zamisli!
Uči nas mudrosti života u balansiranju sa fudbalom i ostalim sportovima koji svugdje i bilo kad, nemaju nikakvog dodira sa prljavom politikom.
Drugi započne , mi prihvatimo i eto belaja .
Jah , sve je do Bošnje .
Ovdje je riječ o nepoštivanju javnog reda i mira u glavnom gradu BiH , a što su oni baš uzeli tursku zastavu i to nasuprot ambasade Turske , to je sasvim u redu , da su kojim slučajem uzeli onu malo više ili malo niže to bi odmah značilo sazivanje Komiteta za nacionalnu sigurnost .
Čuj sindrom kineski sindrom je to .....
manijak1 wrote:Jah , sve je do Bošnje .
Ovdje je riječ o nepoštivanju javnog reda i mira u glavnom gradu BiH , a što su oni baš uzeli tursku zastavu i to nasuprot ambasade Turske , to je sasvim u redu , da su kojim slučajem uzeli onu malo više ili malo niže to bi odmah značilo sazivanje Komiteta za nacionalnu sigurnost .
Čuj sindrom kineski sindrom je to .....
jebeš ga i ti ideš iz krajnosti u krajnost , ovo je bakljiranje, nije vrijeđanje tuđe države .
Dakle trešnje s višnjama sabiraš i kruške s jabukama množiš .
A to je prvenstveno propust organizatora utakmice , može bit da su protjerane Bošnje radile kao zaštitari .