Ljiljan
-
tetejac
#151 Re: Ljiljan
Grean, i ja sam se isto nagledao od prijatelja u postrojbi. Od šahovnice s prvim bijelim poljem do arapskih oznaka i slova. Jebat ga. Samo da ti kažem odmah. Ja nikad nisam bio u Armiji BiH jer ja kad sam ratovao Armija nije ni postojala i pvi su još zasjedali u Sarajevu.
-
hAZNADAR
#152 Re: Ljiljan
O cemu ti pricas, kakvo dokazivanje. Ja sam bio Jugosloven i poslije Bosnjak. Mnogi u mojoj familiji Muslimani i danas Bosnjaci. Skroz OK samnom, skroz OK i njima,... sve je javno, poznato i nema tabua. Voljeli bi naravno da je historija i SFRJ politika isla drugacije, budjenje svijesti ranije,.. pa da smo mogli ranije biti Bosnjaci - ali sta je tu je. Nije svakome isti grah pao.tetejac wrote:Care budi šta hoćeš, ja sam odrastao s Muslimanima i tako su se ljudi i osjećali i izjašnjavali. Kad već pametuješ reci mi. Bio je popis prije rata u BiH. Koliko se ljudi izjasnilo da su Bošnjaci a koliko da su Muslimani? I sad se ti nešto kurčiš i dokazuješ
Da cujem tebe sad sta ti mislis o tome.
Last edited by hAZNADAR on 20/03/2019 17:47, edited 1 time in total.
-
tetejac
#153 Re: Ljiljan
Možeš odgovoriti za popis?BHCluster wrote:Jean se takav izjani kao Jugosloven i ako je mogao Hrvat pa je danas najveci Hrvat u BiH CARE.tetejac wrote:Care budi šta hoćeš, ja sam odrastao s Muslimanima i tako su se ljudi i osjećali i izjašnjavali. Kad već pametuješ reci mi. Bio je popis prije rata u BiH. Koliko se ljudi izjasnilo da su Bošnjaci a koliko da su Muslimani? I sad se ti nešto kurčiš i dokazuješ
-
tetejac
#154 Re: Ljiljan
Šta imam mislit boli me kita, zovite se kako hoćete. Za mene ste Muslimani otkad znam i za sebe i za vas. Vi što mjenjate, jebiga. A kako promjeniš to? Bio Jugosloven pa prešaltaš na Bošnjak?hAZNADAR wrote:O cemu ti pricas, kakvo dokazivanje. Ja sam bio Jugosloven i poslije Bosnjak. Mnogi u mojoj familiji Muslimani i danas Bosnjaci. Skroz OK samnom, skroz OK i njima,... sve je javno, poznato i nema tabua. Voljeli bi naravno da je historija i SFRJ politika isla drugacije, budjenje svijesti ranije,.. pa da smo mogli ranije biti Bosnjaci - ali sta je tu je. Nije svakome isti grah pao.tetejac wrote:Care budi šta hoćeš, ja sam odrastao s Muslimanima i tako su se ljudi i osjećali i izjašnjavali. Kad već pametuješ reci mi. Bio je popis prije rata u BiH. Koliko se ljudi izjasnilo da su Bošnjaci a koliko da su Muslimani? I sad se ti nešto kurčiš i dokazuješ
Da cujem tebe sad sta ti mislis o tome.Pazi sad.
- BHCluster
#155 Re: Ljiljan
Sta cu odgovarati ti si odgovorio @hAZNADARu sto vise govori o tebi nego ovoj temi.tetejac wrote:Možeš odgovoriti za popis?BHCluster wrote:Jean se takav izjani kao Jugosloven i ako je mogao Hrvat pa je danas najveci Hrvat u BiH CARE.tetejac wrote:Care budi šta hoćeš, ja sam odrastao s Muslimanima i tako su se ljudi i osjećali i izjašnjavali. Kad već pametuješ reci mi. Bio je popis prije rata u BiH. Koliko se ljudi izjasnilo da su Bošnjaci a koliko da su Muslimani? I sad se ti nešto kurčiš i dokazuješ
-
hAZNADAR
#156 Re: Ljiljan
Nije valjda da nemas odgovor na to? Kako se to tumaci u tvojoj raji? Please?tetejac wrote:Šta imam mislit boli me kita, zovite se kako hoćete. Za mene ste Muslimani otkad znam i za sebe i za vas. Vi što mjenjate, jebiga. A kako promjeniš to? Bio Jugosloven pa prešaltaš na Bošnjak?hAZNADAR wrote:O cemu ti pricas, kakvo dokazivanje. Ja sam bio Jugosloven i poslije Bosnjak. Mnogi u mojoj familiji Muslimani i danas Bosnjaci. Skroz OK samnom, skroz OK i njima,... sve je javno, poznato i nema tabua. Voljeli bi naravno da je historija i SFRJ politika isla drugacije, budjenje svijesti ranije,.. pa da smo mogli ranije biti Bosnjaci - ali sta je tu je. Nije svakome isti grah pao.tetejac wrote:Care budi šta hoćeš, ja sam odrastao s Muslimanima i tako su se ljudi i osjećali i izjašnjavali. Kad već pametuješ reci mi. Bio je popis prije rata u BiH. Koliko se ljudi izjasnilo da su Bošnjaci a koliko da su Muslimani? I sad se ti nešto kurčiš i dokazuješ
Da cujem tebe sad sta ti mislis o tome.Pazi sad.
Last edited by hAZNADAR on 20/03/2019 17:54, edited 1 time in total.
-
tetejac
#157 Re: Ljiljan
Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
-
hAZNADAR
#158 Re: Ljiljan
Ja bih volio da ti odgovoris na to. Ako mozes. Pa ti si povukao Muslimane u Bosnjake, nisam ja potencirao nista. Necu te napasti obecavam - sta god da objasnis.tetejac wrote:Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
Last edited by hAZNADAR on 20/03/2019 17:56, edited 1 time in total.
- BHCluster
#159 Re: Ljiljan
Ocigledno i to iz Melburna.tetejac wrote:Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
-
tetejac
#160 Re: Ljiljan
Šta da nastavim? Možeš mi pojasniti ovo Jugosloven pa Bošnjak? Ja kont’o s tim se rodiš d tim umireš. Ne možeš promijenit’ sve da hoćeš. Očigledno sam se zajeb’o 
-
tetejac
#161 Re: Ljiljan
Ovo je clusteru išlohAZNADAR wrote:Ja bih volio da ti odgovoris na to. Ako mozes. Pa ti si povukao Muslimane u Bosnjake, nisam ja potencirao nista. Necu te napasti obecavam - sta god da objasnis.tetejac wrote:Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
-
tetejac
#162 Re: Ljiljan
BHCluster wrote:Ocigledno i to iz Melburna.tetejac wrote:Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
- BHCluster
#163 Re: Ljiljan
Kakve veze ima kome je islo forum je nije PP odgovori.tetejac wrote:Ovo je clusteru išlohAZNADAR wrote:Ja bih volio da ti odgovoris na to. Ako mozes. Pa ti si povukao Muslimane u Bosnjake, nisam ja potencirao nista. Necu te napasti obecavam - sta god da objasnis.tetejac wrote:Pa eto odgovori kad već potenciraš priču.
-
hAZNADAR
#164 Re: Ljiljan
Nije bas tako, ali imam iskustvo iz slucaja komisije zasluzne za ljiljan da moja objasnjenja padaju u vodu i da ti stvari posmatras na jedan drugi nacin.tetejac wrote:Šta da nastavim? Možeš mi pojasniti ovo Jugosloven pa Bošnjak? Ja kont’o s tim se rodiš d tim umireš. Ne možeš promijenit’ sve da hoćeš. Očigledno sam se zajeb’o
Tako i ovdje je suvisno obasnjavati historijat bosnjackog imena, SFRJ,.... znam da ti vec imas objasnjenje ali iz nekog razloga neces da kazes.
Jos jednom lijepo zamoljavam da ti kazes svoje vidjenje kako su Jugosloveni i Muslimani postali Bosnjaci.
Do sada smo saznali da ste nas vi naoruzali, spasili, ugostili, prihvatili, pomogli,.. izmislili nam zastavu,.... - samo jos ovo zadnje kako smo postali Bosnjaci - znam da imas odgovor.
Last edited by hAZNADAR on 20/03/2019 18:02, edited 1 time in total.
-
tetejac
#165 Re: Ljiljan
Čuj odgovori, kao da sam na sudu
Care, ja sam postavio pitanje koliko se sjećam.
-
tetejac
#166 Re: Ljiljan
Evo jaro rek’o bi ti al’ ne znam. Ne kontam ja to.hAZNADAR wrote:Nije bas tako, ali imam iskustvo iz slucaja komisije zasluzne za ljiljan da moja objasnjenja padaju u vodu i da ti stvari posmatras na jedan drugi nacin.tetejac wrote:Šta da nastavim? Možeš mi pojasniti ovo Jugosloven pa Bošnjak? Ja kont’o s tim se rodiš d tim umireš. Ne možeš promijenit’ sve da hoćeš. Očigledno sam se zajeb’o
Tako i ovdje je suvisno obasnjavati historijat bosnjackog imena, SFRJ,.... znam da ti vec imas objasnjenje ali iz nekog razloga neces da kazes.
Jos jednom lijepo zamoljavam da ti kazes svoje vidjenje kako su Jugosloveni i Muslimani postali Bosnjaci.Ili iz drustva u kojem se kreces.
Do sada smo saznali da ste nas vi naoruzali, spasili, ugostili, prihvatili, pomogli,.. izmislili nam zastavu,.... - samo jos ovo zadnje kako smo postali Bosnjaci - znam da imas odgovor.
-
hAZNADAR
#167 Re: Ljiljan
Obecavam da uopce necu komentarisati sta god da napises. Samo reci - nije kaznjivo.
Ko da gledam da ti je славянин poslao PP i zamolio da stanes.
-
tetejac
#168 Re: Ljiljan
Da znam nebi tebe pit’o.hAZNADAR wrote:Obecavam da uopce necu komentarisati sta god da napises. Samo reci - nije kaznjivo.
- BHCluster
#169 Re: Ljiljan
Nekog razloga.hAZNADAR wrote:Nije bas tako, ali imam iskustvo iz slucaja komisije zasluzne za ljiljan da moja objasnjenja padaju u vodu i da ti stvari posmatras na jedan drugi nacin.tetejac wrote:Šta da nastavim? Možeš mi pojasniti ovo Jugosloven pa Bošnjak? Ja kont’o s tim se rodiš d tim umireš. Ne možeš promijenit’ sve da hoćeš. Očigledno sam se zajeb’o
Jos jednom lijepo zamoljavam da ti kazes svoje vidjenje kako su Jugosloveni i Muslimani postali Bosnjaci.Ili iz drustva u kojem se kreces.
- Grean
#170 Re: Ljiljan
Pa pitas gluposti. Sta da ti na gluposti odgovori.tetejac wrote:Čuj odgovori, kao da sam na sudu![]()
- General War
#171 Re: Ljiljan
Dje si ti to ratovao? Na Solunskom frontu?tetejac wrote:Grean, i ja sam se isto nagledao od prijatelja u postrojbi. Od šahovnice s prvim bijelim poljem do arapskih oznaka i slova. Jebat ga. Samo da ti kažem odmah. Ja nikad nisam bio u Armiji BiH jer ja kad sam ratovao Armija nije ni postojala i pvi su još zasjedali u Sarajevu.
-
hAZNADAR
#173 Re: Ljiljan
Bas lijepo sto navrati na temu o ljiljanu. Podsjeti me na neke nase stare kreativne diskusije kada si to ovako tumacio:General War wrote:Dje si ti to ratovao? Na Solunskom frontu?tetejac wrote:Grean, i ja sam se isto nagledao od prijatelja u postrojbi. Od šahovnice s prvim bijelim poljem do arapskih oznaka i slova. Jebat ga. Samo da ti kažem odmah. Ja nikad nisam bio u Armiji BiH jer ja kad sam ratovao Armija nije ni postojala i pvi su još zasjedali u Sarajevu.
Kaze ti se lijepo na "bosanskom" jeziku da je stit sa ljiljanima istorijski simbol drzave Bosne, da bosnjaci "kao (SAMO)jedan od naroda" u danasnjoj BiH svojataju istorijske simbole drzave kao etnicku odrednicu SVIH znaci SVIH Bosnajka u dunjaluku..
- Point.
#174 Re: Ljiljan
Jesi li ti iz Hrvatske ili BiH?tetejac wrote: Davno sam se ja prestao furati, star sam za bilo kakvu furku. Ovo što kažem i što sam kazao. Nisam ništa ni slagao ni izmislio. Druga stvar je što to nekima smeta. Halo care?! Mene će ne’ko prozivati što me ljiljan podsjeća na Svetog Antu? Vidiš li ti dokle je to došlo? Uvrijedio sam nekoga jel, što me po defoltu ne podsjeća na Bosnu?![]()
Kakve veze ima jednina, množina, Hrvat, Hrvati. Činjenice su takve kakve jesu a to nekima smeta i jebiga. Ne volite što smo vam izbjeglice primili na more, ne volite što smo vas naoružali, ne volite što smo vam predložili zastavu, ne volite što smo branili BiH, ne volite što smo oslobađali BiH itd. Ima li išta da volite osim da se ja kao Hrvat izjasnim da sam Bosanac katolik? I ne kontam što si htio reći s tim terminom Musliman s velikim ‘M’ pa ako možeš pojasni mi.
- Point.
#175 Re: Ljiljan
E care, pa kako je Čović bio Jugosloven pa Hrvat? Valjda mogu i Bošnjaci. Valjda znaš da je ime Bošnjak bilo prije nego su komunisti izmislili Muslimani sa velikim M?tetejac wrote:Šta da nastavim? Možeš mi pojasniti ovo Jugosloven pa Bošnjak? Ja kont’o s tim se rodiš d tim umireš. Ne možeš promijenit’ sve da hoćeš. Očigledno sam se zajeb’o