Eto taman se poklapate. I ti svakoj nadjes manuXavier1 wrote:Da su joj stvarno kriteriji ti sto je napisala do sada bi nasla nekoga. Cendlerka je jedna od onih cura sto svakome nadje manu.zizi505 wrote: Da sam muško, ja bih se rado s tobom uparila
Djevojcice kojima mirise koza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- duminjo
#151 Re: Djevojcice kojima mirise koza
-
Zizi505
#152 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Ja vjerujem da su ovo njezini kriteriji, i neka ih ima, samo je problem što je medju muškom populacijom možda samo 10% ovakvih, pa treba vremena da upozna takvogXavier1 wrote:Da su joj stvarno kriteriji ti sto je napisala do sada bi nasla nekoga. Cendlerka je jedna od onih cura sto svakome nadje manu.zizi505 wrote: Da sam muško, ja bih se rado s tobom uparila
Uklapaš li se ti u njene kriterije?
-
Zizi505
#153 Re: Djevojcice kojima mirise koza
?commendatore wrote:vjerovatno je i u Pušenje bilo pedofilsko a?zizi505 wrote:Naslov teme kao da ga je pedofil pisao
- duminjo
#154 Re: Djevojcice kojima mirise koza
zizi505 wrote:
?
-
almir90
#155 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nije bit u tome da se samo jedna strana ima kriterije koje druga mora ispuniti, postoji nešto što se zove reciprocitet; dakle, lako je naučiti šta mi želimo, ali moramo naučiti i šta žele ti koji ispunjavaju naše kriterije - eh, to je onaj teži dio o kojem slabo ko želi pričati. Mogu i ja imati kriterija svakakvih, pa kad upoznam onu koja u većini ispunjava moje uslove, ispostavi se da ona zapravo želi nešto drugačije od onoga što ja jesam, i ono što nudim. Šta u toj situaciji uraditi?
-
Zizi505
#156 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Možda, da isprobam i totriconja wrote:zizi505 wrote:Bil se volila zaposlit?triconja wrote:[quote="zizi505"
Nisam zaposlena u državnoj instituciji
- MarlboroGold
#157 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Kompromis ili razlaz. Drugi izlaz ne postoji.almir90 wrote:Nije bit u tome da se samo jedna strana ima kriterije koje druga mora ispuniti, postoji nešto što se zove reciprocitet; dakle, lako je naučiti šta mi želimo, ali moramo naučiti i šta žele ti koji ispunjavaju naše kriterije - eh, to je onaj teži dio o kojem slabo ko želi pričati. Mogu i ja imati kriterija svakakvih, pa kad upoznam onu koja u većini ispunjava moje uslove, ispostavi se da ona zapravo želi nešto drugačije od onoga što ja jesam, i ono što nudim. Šta u toj situaciji uraditi?
Ima i ono da se osoba vremenom promijeni, pa i kriterije koje je ispunjavala nekad više ne ispunjava. Naravno, ne sve, ali može biti neki preko kojeg druga strana ne može preći pa to završi neslavno.
Last edited by MarlboroGold on 10/03/2019 15:04, edited 1 time in total.
-
Zizi505
#158 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Paćeniciduminjo wrote:zizi505 wrote:
?
-
almir90
#159 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Dobro te promjene s vremenom su neizbježne, gore se više odnosilo na taj neki početak. Bit posta je da se ne može samo kroz vlastite potrebe gledati i to da se druga strana mora nama prilagođavati - doduše ta dominacija jeste dobra za onoga ko jeste u dominantnoj ulozi.MarlboroGold wrote: Kompromis ili razlaz. Drugi izlaz ne postoji.
Ima i ono da se osoba vremenom promijeni, pa i kriterije koje je ispunjavala nekad više ne ispunjava.
- MarlboroGold
#160 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Mah... i kod dominantnih osoba postoje kriteriji koje i one moraju ispunjavati osim ako je druga osoba u pravom smislu rob ili nešto slično.almir90 wrote:Dobro te promjene s vremenom su neizbježne, gore se više odnosilo na taj neki početak. Bit posta je da se ne može samo kroz vlastite potrebe gledati i to da se druga strana mora nama prilagođavati - doduše ta dominacija jeste dobra za onoga ko jeste u dominantnoj ulozi.MarlboroGold wrote: Kompromis ili razlaz. Drugi izlaz ne postoji.
Ima i ono da se osoba vremenom promijeni, pa i kriterije koje je ispunjavala nekad više ne ispunjava.
- medvjed23
#161 Re: Djevojcice kojima mirise koza
drugo lice koristim radi lakšeg izražavanja.. ne obraćam se tebi lično; ne znam ništa o tebi..strucnjakdemagog wrote:pazi nesto, ovde se ne radi o mom licnom iskustvu sa zenama, vec mislim da generalno obicni momci imaju manje sanse nego oni ocam sestrem mangupi u pokusaju. stavise, ja uopste nemam problema sa zenama, ako na to pucas.medvjed23 wrote:kad se ta priča potegne, isplivaju dvije predrasude:
1 - žene vole loše momke.. ovo je generalizacija koja počesto izvire iz frustracije te olako i neopravdano polovinu čovječanstva svrstava u isti koš..
2 - ako te žene ne vole, do tebe je, trebaš raditi na sebi, postati najbolja verzija sebe i to.. ovakva priča je šuplja.. ako te žene ili općenito ljudi ne vole, najbolje se s tom činjenicom pomiriti.. probati tu činjenicu mijenjati je gubitak energije, živaca i vremena.. čovjek svakako treba raditi na sebi, ali radi sebe i svoje savjesti, a ne da bi se nekom svidio.. ako si voljiv, voljiv si.. ako si nevoljiv, nevoljiv si.. obrazovanje, novac i rad na sebi u tom smislu mogu dodati ili oduzeti koju nijansu, ali prebaciti čovjeka iz jedne kategoriju u drugu - teško..
poenta je da u stvarima o kojima pišeš u uvodnom postu ne postoji krivac.. da bi postojao krivac, mora postojati obaveza koja je prekršena, a niko nema obavezu da nekoga voli niti da u nekome pobudi ljubav.. stoga u situaciji gdje je na jednoj strani čovjek kojeg niko neće a na drugoj ljudi koji tog čovjeka neće nema mjesta osudama niti jedne niti druge strane.. stvari jesu takve kakve jesu - neugodne - ali za to, u kontekstu ove teme, niko nije kriv, pa etiketiranju nema mjesta..
sad kad sam, nadam se, razjasnio da nije ok žene etiketirati kao kurve a usamljene muškarce kao lijene, mogu se osvrnuti na sliku svijeta koju si ponudio u uvodnom postu.. po meni, ta slika ne odgovara stvarnosti.. gdje god pogledam - prema mahali, prema rodbini, prema poznanicima, bilo gdje - vidim osrednje lijepe muškarce sa osrednjim primanjima, muškarce koji nemaju dodira sa kriminalom, muškarce finog karaktera, muškarce kojima, takvim kakvim ih opisah, ne fali ženske pažnje, što će reći da stvari o kojima ti pišeš postoje, ali ne predstavljaju dominantan sistem vrijednosti..
- Xavier1
#162 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Kriteriji koje je napisala su smijesni i ispunjava ih 50% muskaraca. Druga stvar je sto ono napisano samo po sebi nije dovoljno.zizi505 wrote:Ja vjerujem da su ovo njezini kriteriji, i neka ih ima, samo je problem što je medju muškom populacijom možda samo 10% ovakvih, pa treba vremena da upozna takvogXavier1 wrote:Da su joj stvarno kriteriji ti sto je napisala do sada bi nasla nekoga. Cendlerka je jedna od onih cura sto svakome nadje manu.zizi505 wrote: Da sam muško, ja bih se rado s tobom uparila![]()
Uklapaš li se ti u njene kriterije?
Ja se ne uklapam.
- Karabaja
#163 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Neka stoji ovo ovdje:
http://www.svastara.com/razno/kako_osvojiti_zenu.pdf
Nemojte prditi, podrigivati i češkati jaja.
- triconja
#164 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Dje su ulazno izlazne karakteristike, prenosne i tako dalje karakteristike?Karabaja wrote:Neka stoji ovo ovdje:
Nemojte prditi, podrigivati i češkati jaja.
Dje su tabele i dimenzije? Dje su skice?
Ne more tako bolan, samo slova, ha ja
- cendlerbing
#165 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nigdje nisam rekla da nisam našla.Xavier1 wrote:Da su joj stvarno kriteriji ti sto je napisala do sada bi nasla nekoga. Cendlerka je jedna od onih cura sto svakome nadje manu.zizi505 wrote: Da sam muško, ja bih se rado s tobom uparila
- Analiticarr
#166 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Nemoj se sikirati. Kad porastes, ja cu ti biti momak.cendlerbing wrote:Istina.Analiticarr wrote:cendler je malo previse ufurana
- cendlerbing
#167 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Što to, privlače te ufurane?Analiticarr wrote:Nemoj se sikirati. Kad porastes, ja cu ti biti momak.cendlerbing wrote:Istina.Analiticarr wrote:cendler je malo previse ufurana![]()
- biggrin
#168 Re: Djevojcice kojima mirise koza
ufurana dok ne profura 
- Boemica
#169 Re: Djevojcice kojima mirise koza
I kaze upoznaj nekog.
Dje kad sam na poslu od zvijezde do zvijezde.
- cendlerbing
#170 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Pa na forumu.Boemica wrote:I kaze upoznaj nekog.
- triconja
#171 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Sta ce ti neko sa foruma, ha jacendlerbing wrote:Pa na forumu.Boemica wrote:I kaze upoznaj nekog.
- Xavier1
#172 Re: Djevojcice kojima mirise koza
To novosti neke.cendlerbing wrote:Nigdje nisam rekla da nisam našla.Xavier1 wrote:Da su joj stvarno kriteriji ti sto je napisala do sada bi nasla nekoga. Cendlerka je jedna od onih cura sto svakome nadje manu.zizi505 wrote: Da sam muško, ja bih se rado s tobom uparila
- Boemica
#173 Re: Djevojcice kojima mirise koza
cendlerbing wrote:Pa na forumu.Boemica wrote:I kaze upoznaj nekog.
- cendlerbing
#174 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Što, baš ima dosta prosječnih i normalnih momakatriconja wrote:Sta ce ti neko sa foruma, ha jacendlerbing wrote:Pa na forumu.Boemica wrote:I kaze upoznaj nekog.
- cendlerbing
#175 Re: Djevojcice kojima mirise koza
Xavier1 wrote: To novosti neke.