Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaki dan gledamo gole cure i momke koji reklamiraju sve i svasta,cesto nema nikakve veze izmedu proizvoda i glotinje,a sad nam nesto smeta golo musko.
Neka ga,neka fura svoj imidz kako god on hoce.Nije ga bilo neko vrijeme na sceni i ovaj marketinski potez je 100% uspjesan!
Svi pricaju o DEEN-u!!
Momak mozda i ne vrijedi puno,ali ima slifa i dobru ekipu koji ga drze u vrhu BH estrade i skandala.
Ajnslag-cincilator wrote:Mislim da naziv Fudinog albuma govori sve o njemu. Fino piše "Anđeo"sa GREŠKOM.
kupih EXPRESS Specijal.....
prelistah...
mogli su malo bolje odraditi fotografije u stampi...al hajd...
CD je fin, pjesme su slusljive, Andjeo sa Greskom je dobra stvar, duet sa Zanamari je odlican...
da je pjesme otpjevao na bilo kojem stranom jeziku i potpisao se drugim imenom, bio bi OMILJEN.....
sto se tice naziva albuma , sam je napisao" Mi smo svi andjeli s greskom, jer da nemamo gresku ne bismo bili na Zemlji vec na Nebu"...
bombonchita wrote:DEEN JE LEGENDA !
SUPER SU MU PJESME. ČOVJEK FURA SVOJE I TO JE TOOO...
POSLUŠAJTE NJEGOVU PJESMU "NA NA NA" KOJA SVE GOVORI...
Eh pa da, mislim vidi se i po samom naslovu pjesme ....ono ispunjava sva obecanja
Uz svo duzno postovanje,
jedna je stvar nesto NE RADITI iz vjerskih razloga, i kritikovati druge, ali nemoj kritikovati pjesmu koju nisi cuo...
refren pjesme ide
"Briga me sta kazu svi
ja zivim ovaj zivot jedini"....
bombonchita wrote:DEEN JE LEGENDA !
SUPER SU MU PJESME. ČOVJEK FURA SVOJE I TO JE TOOO...
POSLUŠAJTE NJEGOVU PJESMU "NA NA NA" KOJA SVE GOVORI...
Eh pa da, mislim vidi se i po samom naslovu pjesme ....ono ispunjava sva obecanja
Uz svo duzno postovanje, jedna je stvar nesto NE RADITI iz vjerskih razloga, i kritikovati druge, ali nemoj kritikovati pjesmu koju nisi cuo...
refren pjesme ide
"Briga me sta kazu svi
ja zivim ovaj zivot jedini"....
mali je kralj....
Zamolio bih obajsnjenje....o kakvim vjerskim razlozima je ovdje rijec?....zbunjen sam
Kaktusssss wrote:
Zamolio bih obajsnjenje....o kakvim vjerskim razlozima je ovdje rijec?....zbunjen sam
ma eno sam editovala post jer sam skontala da neces skontat...
jedna je stvar kada ljudi iste vjere kritikuju jedni druge zbog necega sto ovaj drugi radi a kosi se vjerskim principima...
vjera, odnosno religija ima svoje postulate i to se opcepoznato...
a ti kritikujes NESTO STO nisi preslusao....
to je ono sto mi smeta....
ne samo u vezi DEENa, vec inace....
kad kriticar kritikuje nesto sto nije vidio/cuo/procitao....
Jes, dobro je vala pa nisam vjernik
Slazem se sa tobom 100%...Ali ovdje se diskutuje o muzici i sasvim je normalno da ces imati mali milion razlicitih misljenja jer se radi o ukusima.
Nemam ja nista protiv Deen-a, kada je on na TV-u ja samo presaltam na neki drugi kanal i mirna Bosna. Ali kada sam u kolima sa svojom kcerkom kojoj je 6 godina moram pjevati njegove hitove zajedno sa njom.
Muziku koju on plasira zaista negotivim, tako da mi se nece svidjeti ni ovaj novi album koji je uradio.
Kaktusssss wrote:Jes, dobro je vala pa nisam vjernik
Slazem se sa tobom 100%...Ali ovdje se diskutuje o muzici i sasvim je normalno da ces imati mali milion razlicitih misljenja jer se radi o ukusima.
Nemam ja nista protiv Deen-a, kada je on na TV-u ja samo presaltam na neki drugi kanal i mirna Bosna. Ali kada sam u kolima sa svojom kcerkom kojoj je 6 godina moram pjevati njegove hitove zajedno sa njom.
Muziku koju on plasira zaista negotivim, tako da mi se nece svidjeti ni ovaj novi album koji je uradio.
to je druga stvar.....ne volish tu muziku...ok je to...
a drago mi je da ti kcerka ima sluha :D:D:D
opusti se i uzivaj i ne diraj mi DEENa....
PS Sva sreca, dosta forumasha me zna licno i uvjerili su se da nisam Bernarda koliko ga branim
mIRCerka wrote:
DEEN je Tito i za seku i jelenu i cecu i sve ostale!
fakat, za njih jeste king
samo sam uzeo kako primjer
meni samo smeta što ne kaže da je homoseksualac i
to je to, ovako sviju folira pa i mene i tebe
ostalo je sve u redu, ja ga ne mrzim
samo mrzim to foliranje
iako je previse znakova da je gay, ja ipak zivim u nadi da nije...ako je BI, to je ok...a znas i sam da ovdje ne moze to reci...ipak je ovo zatucana sredina....tako da ga razumijem zasto ne govori....
a DEEN je super lik, izmislio je estradu za mnoge....
nego, nadje li ti meni one sarafe?
nisam izasla na ispit jer nisam imala sarafe
Jest da ima puno feminističkih manira, ali nije gay....
Kaktusssss wrote:Jes, dobro je vala pa nisam vjernik
Hej Ba Kaktussss , sto si mi neshto poznat chojeche . . .
Ako josh imash sina koji se zove Kerim , e onda moram sam sebi priznat da sam sachuvao stare tragachke instinkte i osjecaj za nebitne pojedinosti.
Pomislih mozda bi se trebo vratit hobbiu iz mladjih dana i zapalit jedan joint.