Mogao je da je bilo brave, imo bi se zasto uvatiti..Niemand wrote:Na jutubu je bio neki klip dje su neki likovi dokazali da je mogo i dzek stati na vrata.
Zena dijete ili majka
- animals
#151 Re: Zena dijete ili majka
-
Niemand
#152 Re: Zena dijete ili majka
Najgore je sto ona nije ni ponudila.animals wrote: Mogao je da je bilo brave, imo bi se zasto uvatiti..
-
Niemand
#153 Re: Zena dijete ili majka
Zapravo mozda i jes, moram ici guglati. Stari se.
- animals
#154 Re: Zena dijete ili majka
Ma ona siroka, nije mogla pored nje ni igla stati..
jadni Jack, umjesto da je nju gurnuo da postane heroj, a on se popeo na vrata..
on nasao glumiti heroja..
- triconja
#155 Re: Zena dijete ili majka
Jel tess holliday glavna glumica?animals wrote:Ma ona siroka, nije mogla pored nje ni igla stati..
- animals
#156 Re: Zena dijete ili majka
Kate Winslet..triconja wrote:Jel tess holliday glavna glumica?animals wrote:Ma ona siroka, nije mogla pored nje ni igla stati..
on nasao glumiti heroja..![]()
![]()
ko da nisi gledo..
- dale cooper
#157 Re: Zena dijete ili majka
Zato što su pogledali previše filmova ili odigrali previše filmova na tu temu pa kontaju da bi takvo nešto bilo uzbudljivo.Niemand wrote:Znas one frikove sto po internetima prave scenarije kako bi prezivjeli u slucaju neke hipoteticke katastrofe, ono, ako zombiji ipak postoje i preuzmu svijet ko u strejnu i ta pricadale cooper wrote:
Fatalisto.well, ja se oduvijek pitam zasto bi iko uopste zelio prezivjeti
-
Niemand
#158 Re: Zena dijete ili majka
Jesil gledo wayward pines? To ti je ta besmislenost. Ja sam navijala za abije. Prosto, njihov svijet, ljudi su svoje zavrsili, kraj price. A i djeluje mi bezbolnije prosto umrijeti nego zivjeti tako cisto da se dise i pati.dale cooper wrote:
Zato što su pogledali previše filmova ili odigrali previše filmova na tu temu pa kontaju da bi takvo nešto bilo uzbudljivo.
-
dezurni_ucenik
#159 Re: Zena dijete ili majka
dale cooper wrote:Ja sam izabrao najbolju prijateljicu.dezurni_ucenik wrote:Jedan banalan, djetinjast i glup primjer. Igra koja se zove Life is strange. Moras na kraju da izaberes (da ne spojlam ako neko zeli da igra) ili najbolju prijateljicu ili da spasis grad od unistenja. Kad te takve stvari natjeraju da se zamislis e onda kako je u real life scenama.
A igrao si i ti znaci.
- dale cooper
#160 Re: Zena dijete ili majka
Jesam, gledao sam. Da, u toj seriji su ljudi kakve poznajmo dosegli svoj evolucijski cul-de-sac. I da, prosto je besmisleno boriti se protivNiemand wrote:Jesil gledo wayward pines? To ti je ta besmislenost. Ja sam navijala za abije. Prosto, njihov svijet, ljudi su svoje zavrsili, kraj price. A i djeluje mi bezbolnije prosto umrijeti nego zivjeti tako cisto da se dise i pati.dale cooper wrote:
Zato što su pogledali previše filmova ili odigrali previše filmova na tu temu pa kontaju da bi takvo nešto bilo uzbudljivo.
toga. Mislim da i ljude u stvarnosti, u nekom momentu u vremenu, čeka slična sudbina, ako se prije toga ne istrijebimo.
Uvijek sam volio Arthur C. Clarkeovu priču Kraj Djetinjstva koja govori o sličnim stvarima. U isto vrijeme je i tužna, ali i pruža nadu.
-
dezurni_ucenik
#161 Re: Zena dijete ili majka
Jel to pricate o drugoj sezoni Wayward Pinesa?
- dale cooper
#162 Re: Zena dijete ili majka
Vjerovatno jedna od najdražih i najboljih igara koje sam ikada igrao.dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:Ja sam izabrao najbolju prijateljicu.dezurni_ucenik wrote:Jedan banalan, djetinjast i glup primjer. Igra koja se zove Life is strange. Moras na kraju da izaberes (da ne spojlam ako neko zeli da igra) ili najbolju prijateljicu ili da spasis grad od unistenja. Kad te takve stvari natjeraju da se zamislis e onda kako je u real life scenama.
A igrao si i ti znaci.. I ja isto
. Dobra igra, dobra mjuza.
identifikovati.
We played hide and seek in waterfalls
We were younger, we were younger
- dale cooper
#163 Re: Zena dijete ili majka
O obje, na kraju druge sam već otvoreno počeo navijati za Abije. Inače, prosječna serija, sa solidnom premisom, koju nisu znalidezurni_ucenik wrote:Jel to pricate o drugoj sezoni Wayward Pinesa?
pretvoriti u nešto istinski dobro. Druga sezona je čak i ispod prosjeka.
- Santic_Aleksa
#164 Re: Zena dijete ili majka
Hoćul bit puno tugyplaky, ako neću da je skinem i ja?
Mislim na lajf iz strejndž.
- dale cooper
#165 Re: Zena dijete ili majka
Igru (Life Is Strange) bih ti preporučio, Wayward Pines baš i ne bi, generalno gledajući. A uz igru bi se moglo desiti i da pustiš kojuSantic_Aleksa wrote:Hoćul bit puno tugyplaky, ako neću da je skinem i ja?Mislim na lajf iz strejndž.
suzu, znam da su meni oči u nekoliko navrata zarosile.
-
dezurni_ucenik
#166 Re: Zena dijete ili majka
dale cooper wrote:
Vjerovatno jedna od najdražih i najboljih igara koje sam ikada igrao.Igra sa srcem što bi se reklo, puna emocija sa kojima se možeš
identifikovati.Jedan od dokaza da i video igre itekako mogu biti umjetnička forma.
Nisam recimo znao da mozes spasiti onu malu od samoubistva. Imas 4 opcije sta ces joj reci. Kazi nesto pogresno mala skace sa zgrade. Kazi da je gotivi otac i nece se ubiti. Imas na slican taj "Ili ili" fazon Walking dead od telltale gamesa. Preporuka ako nisi igrao. Kazem opet mozda nisu toliko releveantni primjeri, ali te bas tjeraju da se zamislis sta ces da odaberes.
-
dezurni_ucenik
#167 Re: Zena dijete ili majka
dale cooper wrote:O obje, na kraju druge sam već otvoreno počeo navijati za Abije. Inače, prosječna serija, sa solidnom premisom, koju nisu znalidezurni_ucenik wrote:Jel to pricate o drugoj sezoni Wayward Pinesa?
pretvoriti u nešto istinski dobro. Druga sezona je čak i ispod prosjeka.
Pogledao sam prvu, nije lose, ali vidi se bas da je falio jedan dobar budzet, neko tipa HBO da bas napravi bombu od serije. Drugu sezonu nisam gledao vidio sam da su bas niske ocjene.
- Santic_Aleksa
#168 Re: Zena dijete ili majka
Ako ti je Lynch zakletva, onda ti vjerujem šta god da kažeš o filmu/televiziji.dale cooper wrote:Igru (Life Is Strange) bih ti preporučio, Wayward Pines baš i ne bi, generalno gledajući. A uz igru bi se moglo desiti i da pustiš kojuSantic_Aleksa wrote:Hoćul bit puno tugyplaky, ako neću da je skinem i ja?Mislim na lajf iz strejndž.
suzu, znam da su meni oči u nekoliko navrata zarosile.![]()
- dale cooper
#169 Re: Zena dijete ili majka
Nisam odustao dok je nisam spasio.dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:
Vjerovatno jedna od najdražih i najboljih igara koje sam ikada igrao.Igra sa srcem što bi se reklo, puna emocija sa kojima se možeš
identifikovati.Jedan od dokaza da i video igre itekako mogu biti umjetnička forma.
Nisam recimo znao da mozes spasiti onu malu od samoubistva. Imas 4 opcije sta ces joj reci. Kazi nesto pogresno mala skace sa zgrade. Kazi da je gotivi otac i nece se ubiti. Imas na slican taj "Ili ili" fazon Walking dead od telltale gamesa. Preporuka ako nisi igrao. Kazem opet mozda nisu toliko releveantni primjeri, ali te bas tjeraju da se zamislis sta ces da odaberes.
Ali volim misliti da nisu baš svi nastradali u gradu. Jebiga, izabrao sam ljubav i jaranstvo naspram većeg dobra.
Ja bih tebi preporučio Last Day Of June, isto fenomenalna igra koja ti se igra sa emocijama. Još je Steven Wilson radio muziku.
- dale cooper
#170 Re: Zena dijete ili majka
He sure is!Santic_Aleksa wrote:Ako ti je Lynch zakletva, onda ti vjerujem šta god da kažeš o filmu/televiziji.dale cooper wrote:Igru (Life Is Strange) bih ti preporučio, Wayward Pines baš i ne bi, generalno gledajući. A uz igru bi se moglo desiti i da pustiš kojuSantic_Aleksa wrote:Hoćul bit puno tugyplaky, ako neću da je skinem i ja?Mislim na lajf iz strejndž.
suzu, znam da su meni oči u nekoliko navrata zarosile.![]()
A za igru, ne bi mi bilo prvi put da zarose.

-
dezurni_ucenik
#171 Re: Zena dijete ili majka
dale cooper wrote:
Nisam odustao dok je nisam spasio.Ali jebiga ne znam koliko sam dobrog učinio sa obzirom na izbor koji sam na kraju načinio.
Ali volim misliti da nisu baš svi nastradali u gradu. Jebiga, izabrao sam ljubav i jaranstvo naspram većeg dobra.
I dodje mi da je opet pocnem igrati da na kraju izaberem grad. I da onog supka odmah na pocetku otkucam direktoru skole
- dale cooper
#172 Re: Zena dijete ili majka
Eh da @Santic_Aleksa, ako si Lynchovac baci pogled i na ovu horor seriju Channel Zero. Daje mi dosta Lynchovskih vajbova između
ostalih stvari.
ostalih stvari.
-
dezurni_ucenik
#173 Re: Zena dijete ili majka
dale cooper wrote:
Ja bih tebi preporučio Last Day Of June, isto fenomenalna igra koja ti se igra sa emocijama. Još je Steven Wilson radio muziku.
Ne znam kako mi je ovo promaklo. Djeluje bas dobro.
Pretpostavljam da si igrao Limbo i njegov spiritualni nastavak Inside.
- dale cooper
#174 Re: Zena dijete ili majka
Nisam, ali sam za Limbo čuo i imao namjeru da to odigram. Hvala na podsjećanju!dezurni_ucenik wrote:dale cooper wrote:
Ne znam kako mi je ovo promaklo. Djeluje bas dobro.![]()
Pretpostavljam da si igrao Limbo i njegov spiritualni nastavak Inside.. Ako nisi to su ti moje preporuke.
-
dezurni_ucenik
#175 Re: Zena dijete ili majka
"Ili ili" filmovi - Butterfly Effect i Mr Nobody.