Pričate vi al se ne umijete izrazitLoo wrote:O tome i ja pricammoonca wrote:
Nacin zabave --ako licno ne vrijedjaju - osobe koje nazivate troll, su mi sasvim prihvatljive.
To o čemu vi pišete uopšte nije troll.
Jedna je definicija trolla.
Pričate vi al se ne umijete izrazitLoo wrote:O tome i ja pricammoonca wrote:
Nacin zabave --ako licno ne vrijedjaju - osobe koje nazivate troll, su mi sasvim prihvatljive.
A sta je? Kako se ti i takvu nazivaju?Dino34 wrote:Pričate vi al se ne umijete izrazitLoo wrote:O tome i ja pricammoonca wrote:
To o čemu vi pišete uopšte nije troll.
Jedna je definicija trolla.
_BataZiv_0809 wrote:Puca te paranoja jaro...ne znam u cemu je fazon da ostanes nedorecen...hAZNADAR wrote:To hos da me ponovo navuces da kazem nesto za moderaciju i opet dobijem plesku.![]()
Ti si ovdje in, dio raje,.. i uzivaj umjesto da kukas. Forumi generalno ne stagniraju, naprotiv.
ma CPT sam sebe tolla4L0n3 wrote:CPT istrollo onu temu o migrantima ko veliki hahhah
Da ne smije da pise jer ce ga administracija banovati, a drugi neki smiju sta hoce i ne dobiju ban. Eto. Nije prvi putkakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Puca te paranoja jaro...ne znam u cemu je fazon da ostanes nedorecen...hAZNADAR wrote:To hos da me ponovo navuces da kazem nesto za moderaciju i opet dobijem plesku.![]()
Ti si ovdje in, dio raje,.. i uzivaj umjesto da kukas. Forumi generalno ne stagniraju, naprotiv.
ostade ti bez odgovora,a ja sve nesto kontam sta je htio reci
znas kako to ide, svako godisnje doba donosi svoje carolije forumainsomnia78 wrote:Standardno za forum. Ufate se jednog pojma i satraše. Trol, trol, trol. Svi sad trolovi.
Ovako isto sa pranjem para
Da ne smije da pise jer ce ga administracija banovati, a drugi neki smiju sta hoce i ne dobiju ban. Eto. Nije prvi putBodkin wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Puca te paranoja jaro...ne znam u cemu je fazon da ostanes nedorecen...hAZNADAR wrote:To hos da me ponovo navuces da kazem nesto za moderaciju i opet dobijem plesku.![]()
ostade ti bez odgovora,a ja sve nesto kontam sta je htio reci
madner wrote:Bilo bi mi drago da su intelektualni kepeci zapravo trolovi, ali nazalost mislim da su uglavnom zaista ispod prosjeka prosjeka.
prvih 6 mjesta daleki istokL u c i f e r wrote:madner wrote:Bilo bi mi drago da su intelektualni kepeci zapravo trolovi, ali nazalost mislim da su uglavnom zaista ispod prosjeka prosjeka.![]()
https://brainstats.com/average-iq-by-country.html
Jaci smo od srbije za 1 poen, pa ko ga jebeuglavnomja wrote:prvih 6 mjesta daleki istokL u c i f e r wrote:madner wrote:Bilo bi mi drago da su intelektualni kepeci zapravo trolovi, ali nazalost mislim da su uglavnom zaista ispod prosjeka prosjeka.![]()
https://brainstats.com/average-iq-by-country.html![]()
bosna jos i dobro izgleda na spisku
Ne valja mu projekcija za BiH, nije imao podatke kao za druge zemlje.L u c i f e r wrote:madner wrote:Bilo bi mi drago da su intelektualni kepeci zapravo trolovi, ali nazalost mislim da su uglavnom zaista ispod prosjeka prosjeka.![]()
https://brainstats.com/average-iq-by-country.html
cuj 3b...... ovo ono strucnjackimelac wrote: mali jomu 3b
CPT je više bot nego trol iz neke NVO, uvijek je aktivan i na forumu i na portalu kada treba braniti neoliberalnu ideologiju. Nekada njegovi odgovori djeluju kao da su vještački generisani.4L0n3 wrote:CPT istrollo onu temu o migrantima ko veliki hahhah
Sad nešto kontam... Ne znam nijednog forumaša van foruma... Možda i znam, a ne znam da je forumaš... Ja bi da ostanem amonimanjasko_ba wrote:House
HardcoreMX
Nazalost, za nas koji znamo ove likove van foruma, to nije trolanje. Granici sa bolescu.