Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ommadawn wrote:
Ne bi da se upozna u kafiću, kao ispadne kao intervju...
Pa gdje i kako se onda upoznati?
Da ga vodiš kući ili da te on vodi kući?
Jah jebote, nije rekla koju muziku sluša, koje knjige čita, kakve filmove voli...
Dabogda da ona naleti na išt normalno.
Ona haman trazi nekog ko je odgajan u podrumu, ali da je smejsten u podrum rano inikad nista nije ni vidio ni cuo.
Hoce haman romansu preko foruma, ono dobro jutro , pozelio i slicno. To sto se tice umjetnosti i zanimanja za istu je veoma bitno, kao i hobiji i slicno ali kae volim nekad kad mi nije morsko plivat, volim otic u teretanu da zagledam sta ljudi rade a ja foliram da nesta radim
Ozbiljnije postove je piso secerko, zomba i respo svih mi
Xavier1 wrote:
Gdje sam ja izgled spominjao? Ne zanima me kako ko izgleda. I ne vidim kako je ocaj povezan sa tim.
Postavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert pa pretpostavljam da nema puno drustva, da slabo izlazi i slabo upoznaje nove osobe. Znaci ima malo prilika da upozna nekoga. Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
pa po meni nije očajno tražiti partnera na mjestu koje okuplja ljude koji ni izgledom, ni obrazovanjem, ni bilo čim ne zaostaju za prosjekom.. ne vidim kako se to može uklopiti u bilo koju definiciju očaja, iz bilo kojeg rječnika.. al ok, ti, kao što već rekosmo, imaš pravo na svoj, drugačiji pogled na stvari i to je to..
Ommadawn wrote:
Jah jebote, nije rekla koju muziku sluša, koje knjige čita, kakve filmove voli...
Ona haman trazi nekog ko je odgajan u podrumu, ali da je smejsten u podrum rano inikad nista nije ni vidio ni cuo.
Hoce haman romansu preko foruma, ono dobro jutro , pozelio i slicno. To sto se tice umjetnosti i zanimanja za istu je veoma bitno, kao i hobiji i slicno ali kae volim nekad kad mi nije morsko plivat, volim otic u teretanu da zagledam sta ljudi rade a ja foliram da nesta radim
Ozbiljnije postove je piso secerko, zomba i respo svih mi
Kod respe je bila sve zajebancija ali lik je imao pametnih koliko hoćeš.
Ne znam gdje i zašto nestade.
Xavier1 wrote:
Postavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert ... Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
Letimično gledajući dosad napisano, pokajah se što otvorih temu koja je s moje strane
zaista, bar u namjeri (ne znam koliko uspješno provedenoj) napisana u simpatičnom tonu.
Prije odjave, @Xavier, ne doživljavam se očajnom niti svoje ideje očajničkim. Introvert zaista jesam i s tim sam okej.
Sa svojim godištem, također. Ono što ne razumijem je šupački nastup. Probaj si naći neki drugi ispušni ventil, koji
idealno, ne bi uključivao zapišavanje druge osobe.
Xavier1 wrote:
Postavljacica teme je shvatila da ima sve manje prilika pa je dosla na ovu ocajnicku ideju. Kaze da je introvert ... Jos dodas na to da je dosta osoba njenih godina vec zauzeto i eto problema.
Letimično gledajući dosad napisano, pokajah se što otvorih temu koja je s moje strane
zaista, bar u namjeri (ne znam koliko uspješno provedenoj) napisana u simpatičnom tonu.
Prije odjave, @Xavier, ne doživljavam se očajnom niti svoje ideje očajničkim. Introvert zaista jesam i s tim sam okej.
Sa svojim godištem, također. Ono što ne razumijem je šupački nastup. Probaj si naći neki drugi ispušni ventil, koji
Imam 11k postova i desetine otvorenih tema i mogu rec da ce ljudi uvijek nac razlog da razjebu temu i uvrijede te jer si otvorio temu, znaci to ti je normalno za forume. Ne obracaj paznju na to, ako imas sta rec napisi i eto.
Xavier1 wrote:
Mlada, kakvu muziku slušaš, koje knjige čitaš, kakve filmove voliš?
Ako se nađe (a naći će se) potencijalni momak, gdje si mislila da se nađete ako ne u kafiću i o čemu si mislila da ćete pričati ako ne želiš da se neko raspituje o tebi?
Xavier1 wrote:
Ako se nađe (a naći će se) potencijalni momak, gdje si mislila da se nađete ako ne u kafiću i o čemu si mislila da ćete pričati ako ne želiš da se neko raspituje o tebi?
Xavier1 wrote:
Ako si ozbiljnja mislim da ne trebaš dozvoliti jednom trolu da ti razjebe temu, većina drugih je odreagovala pozitivno.
A medo i triconja posebno.
P.S. Pokušavam sasvim ofirno da ti ih predložim kao kandidate, iako trico nije toliko introvertan koliko hiperaktivan. A nije ni to loše.
dale cooper wrote:
Ako si ozbiljnja mislim da ne trebaš dozvoliti jednom trolu da ti razjebe temu, većina drugih je odreagovala pozitivno.
P.S. Pokušavam sasvim ofirno da ti ih predložim kao kandidate, iako trico nije toliko introvertan koliko hiperaktivan. A nije ni to loše.
Ja hiperaktivan? Moro sam pet puta otic u kuhinju i napit se vode nakon procitanog
MarlboroGold wrote:
Don't feed the troll
Ono što on opisuje očajem je zapravo vlastita projekcija. Očajno sebi traži ženu, ali ga nijedna neće zbog autogolova koje sebi zabija
Nema nista lose u tome sto neko trazi -ocajno- po tebi nekoga s kim zeli uzivati.
Da li zene, zele takvog ili takvog kao MarlboroGold" - s misljenjem i nametanjem svojih stavova.
Da ne pojednostavljujem puno- ako zvocas ovdje na druge ne mislim da se mozes drugacije ponasati i u kuci.
Nista licno - naravno.
Kad je on u pitanju zaobiđi me ubuduće molim te. Momak je teški bolid.
Nema se tu šta dalje raspravljati.
Last edited by MarlboroGold on 14/11/2018 22:29, edited 1 time in total.
dale cooper wrote:
Ja hiperaktivan? Moro sam pet puta otic u kuhinju i napit se vode nakon procitanog
Mislim na tvoj način pisanja ovdje. Pičiš 100 na sat. Ne znam kakav si u RL.
BadSanta wrote:
Dodatak
Igras li igrica i kojih?
Sve su ovo krucijalna pitnja Plus, čime se baviš u životu, o čemu se moze pricat s tobom Često ćeš se lakše poklopit s nekim ko se bavi istim/sličnim stvarima ko i ti, jer ipak je u zanimalje ulozen veliki dio zivota/truda/zelja/whatever. Ovo o igricama je takodjer epohalno vazno naravno
Ommadawn wrote:
rekla je ona dosta toga o karakteru i interesovanjima, čak i o izgledu.. naravno, infomacija više će joj povećati šanse..
što se tiče dejta, nisam ni ja oduševljen kafićima.. meni je kino idealna opcija..
Pa dobro, ja sam dok sam dejtao preferirao kafu, pa bi to obično prelazilo u odlazak u neki klub ili večeru u restoranu a nerijetko i u kino. Mislim prvi put kad se sretnemo.