vjeruj da mozes I hodati I zajebavati se.gtc wrote:Ma godisnji taman svakako ne mozes hodat i zajebavat se kad uradis.spreca wrote: Trebo si dok je bilo toplije...a sada svakako ces morati uzeti neko bolovanje i obavezno duge gace i cuvaj chunu
Ujutro sam zavrsio zahvat. odlezao taj dan. spao zavoj prekosutra. inace nosim bokserice ali sam onda obukao gace koje su skroz uz tjelo tako da zategne da nema "landaranja". Cisto da ne vrijedja. I onda udri hodanje. eto ilustracije radi. ta tri konca zadnja sam izvadio dok sam bio na polozaju u poljskom wc-u. otisao do stacionara. od doktora uzeo makaze sterilne. sto ce ti daj meni da vidim, daj meni da vidim.....jedva ga ubijedio da mi dadne. sjecnuo ih I polako izvadio.
Ali opet da naglasim. sve je super preko dana. I hodanje I setanje zevzecenje sa rajom. Konci su znali tako ubosti na ruzno mjesto da kao da te neko iglom zicne.
Ali dok su konci bili tu, jutra.....eeeee jutra su bila da placem. I kad mali krene da se dize zato sto me djevojka dirne kako ne treba ili slicne situacije.