Ibrahim Šehić

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#151 Re: Ibrahim Šehić

Post by hrasno38 »

AmiĐa_Idriz

#152 Re: Ibrahim Šehić

Post by AmiĐa_Idriz »

Vala nisu ga ovi njegovi hadalji morali zabiti na drugoj strani al et :oops:
BlueBlood

#153 Re: Ibrahim Šehić

Post by BlueBlood »

Bravo Seha :thumbup:
luckylaka

#154 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

BlueBlood wrote:Bravo Seha :thumbup:
A meni se @Edin cudi sto ja u 4 sata ustajem gledati BiH reprezentativca.Jebo te pa ne gledam zadrugu ,parove ili j.k. gledam prvog golmana RBiH kao sto sam ustajao gledati Dzeku,Vedu ili Mireta.
Edin H.

#155 Re: Ibrahim Šehić

Post by Edin H. »

luckylaka wrote: A meni se @Edin cudi sto ja u 4 sata ustajem gledati BiH reprezentativca.Jebo te pa ne gledam zadrugu ,parove ili j.k. gledam prvog golmana RBiH kao sto sam ustajao gledati Dzeku,Vedu ili Mireta.
Kakav je ono fudbal, sta je ono? :D

Svaku loptu pucaju u golmana. :P
Xavier1

#156 Re: Ibrahim Šehić

Post by Xavier1 »

Prica se da je Bournemouth zainteresovan. :izet:
Crvena Tifoza

#157 Re: Ibrahim Šehić

Post by Crvena Tifoza »

Njegovi bi su krivi ni dužni mogli do tri boda da nije primio gol kroz uši. Besiktas sa igračem manje.
Last edited by Crvena Tifoza on 26/01/2019 18:02, edited 1 time in total.
luckylaka

#158 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

Xavier1 wrote:Prica se da je Bournemouth zainteresovan. :izet:
Prica se da je u pitanju zamjena Seha za Begu :D
Idemedosumom

#159 Re: Ibrahim Šehić

Post by Idemedosumom »

Bravo Šehaga :thumbup:
manijak1

#160 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

:thumbup: u reprezentativnoj formi .Kako skide Ademov šut 8) .
luckylaka

#161 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

manijak1 wrote::thumbup: u reprezentativnoj formi .Kako skide Ademov šut 8) .
Bolje u selu prvi nego u gradu na klupi :D Definitivno golman br.1 nema tu Robi sta razmisljati
Crvena Tifoza

#162 Re: Ibrahim Šehić

Post by Crvena Tifoza »

:? :oops:
luckylaka

#163 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

Nevjerovatno je kako Sehic ovaj Erzur drzi u igri,svaka cast majstore.Inace prenos koga interesuje Bein sport 1Tr
Edin H.

#164 Re: Ibrahim Šehić

Post by Edin H. »

luckylaka wrote:Nevjerovatno je kako Sehic ovaj Erzur drzi u igri,svaka cast majstore.Inace prenos koga interesuje Bein sport 1Tr
Hvala ne informaciji, ali ne vjerujem da bilo koga interesuje :D
luckylaka

#165 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

Edin H. wrote:
luckylaka wrote:Nevjerovatno je kako Sehic ovaj Erzur drzi u igri,svaka cast majstore.Inace prenos koga interesuje Bein sport 1Tr
Koga interesuje taj i pogleda.Uze Seha bobu Visci.Napisao sam koga interesuje pa ako te ne interesuje nisi se morao ni javiti :D
Xavier1

#166 Re: Ibrahim Šehić

Post by Xavier1 »

Edin H. wrote:
Zasto nas ne bi interesovalo kako brani prvi golman reprezentacije?
manijak1

#167 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

Edin H. wrote:
Koju se ćunu onda javljaš , jel da pohvališ autogol u sudijskom vremenu Seje Kolašinca , koji je inače , sasvim solidno odigrao utakmicu ?
Il ti smeta Šehina standardna forma :? Il ne znaš šta ćeš od sebe , pa truniš onako sa strane :? Il te zajebaje treba :?
:thumbup: Šeha :thumbup: Višća , dobacivaču Dini krivo štone :D samo još da saznamo šta :D valjda što mora odmah lopte skupljat .
Point.

#168 Re: Ibrahim Šehić

Post by Point. »

luckylaka wrote:
Edin H. wrote:
Koga interesuje taj i pogleda.Uze Seha bobu Visci.Napisao sam koga interesuje pa ako te ne interesuje nisi se morao ni javiti :D
I tebe ne interesuje Asmir Begović pa si stalan gost na njegovoj temi. Just sayin'.

Ovom prilikom da pohvalim Šehića, gledao sam prvo poluvrijeme, bio je solidan, skinuo je jedan nezgodan šut.
Edin H.

#169 Re: Ibrahim Šehić

Post by Edin H. »

manijak1 wrote:
Edin H. wrote:
Koju se ćunu onda javljaš , jel da pohvališ autogol u sudijskom vremenu Seje Kolašinca , koji je inače , sasvim solidno odigrao utakmicu ?
Il ti smeta Šehina standardna forma :? Il ne znaš šta ćeš od sebe , pa truniš onako sa strane :? Il te zajebaje treba :?
:thumbup: Šeha :thumbup: Višća , dobacivaču Dini krivo štone :D samo još da saznamo šta :D valjda što mora odmah lopte skupljat .
Prvi komentar je napisan kao odgovor luckyju, sto je neko nase interno peckanje, citam i cesto se nasmijem njegovim komentarima, ima dobar smisao za sarkazam.

Jeste jebe me treba pa to prelamam komentarima o Ibrahimu i Sei :oops: ima smisla.

Nego zasto se ti javljas konstantno na temi o Asmiru kada ga ne gotivis i po nekoj volsebnoj logici samo zato sto je bivsi Zeljin igrac smatras da je Seha bolji golman? Uostalom prozvao si me da sam protiv Sehe, jer je Seha Zeljin. :-) Premda ja navijam za Zelju :-) ,gledao sam Sehu uzivo kada je u Zelji branio, iako to sto se reprezentativaca tice u potpunosti nebitno. Mi smo mala zemlja sa malim izborom igraca, ionako igraci rodjeni u BiH igraju za Hrvatsku, Srbiju, Svedsku, Svicarsku i sad treba sakatiti i ono sto jedva nekako skupimo zbog klupskih naklonosti i prostom logikom umanjivati sanse u sljedecim kvalifikacijama odmah u startu. Seha je solidan golman, vjerovatno potcijenjen u smislu kluba za koji brani, ali ipak imaju neki ljudi koji su placeni da procijene kvalitet i to adekvatno nagrade (a to nije Hasagic, hvala mu za Albaniju i Francusku). Valjda postoji neki razlog sto je on u turskom slabijem klubu koji je na 17 mjestu a Asmir u prosjecnom, ali ipak premijerligaskom klubu. Volio bih i ja da je Sehic u ozbiljnijem klubu, pa da imamo ozbijnu konkurenciju za broj 1, ali ovako je tragikomicno.
Najgore u svemu je sto je ovo nadrdavanje oko reprezentacije leda psihicki uticalo na Asmira, pa je popustio u klubu, sto zasigurno ne moze donijeti nista dobrog reprezentaciji.

Sto se Kolasinca tice pricas napamaet, jer nisi gledao Huddersfield - Arsenal, kao ni ja, jer si gledao Liverpool. Ja sam barem pregledao highlights. Autogol jeste smijesan, fino je zakuca, ali desava se. Dobar centarsut kod prvog gola. Komentar je napisan u sali jes sam mislio da ce se neko zakaciti kako Seo otrese onu dvojicu sto su mu se nakacili i jedan ga uhvatio za vrat, jer im nije htio dati loptu nakon autogola, pa je dobio i zuti. Zaboravljas da je i Seo u nekekvoj nemilosti Prosineckog sa suludim komentarom prije Austrije da Seo ne igra jer je povrijedjen, a covjek se oporavio i igrao za Arsenal. E sad kad se Seo ustalio, nesto ga kao hvali. Ovaj izgleda manje prati igrace nego Pape, koji veze nije imao o sjajnoj formi Begovica u to vrijeme.
manijak1

#170 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

:oops: mogu ti reć samo da nije bitno jel nekog gotivim il ne gotivim , meni će Šeha biti Šeha , a nikad se nije dalo naslutiti da nešto ne mogu Asmira.
Pišem ono što vidim , i pregledo sam važnije trenutke jučerašnjeg meča Arsenala .
Eto :oops: šta se odmah upališ kad te neko pristojno provocira :? :D
Edin H.

#171 Re: Ibrahim Šehić

Post by Edin H. »

manijak1 wrote: Eto :oops: šta se odmah upališ kad te neko pristojno provocira :? :D
:lol:

Moze mi se :D
luckylaka

#173 Re: Ibrahim Šehić

Post by luckylaka »

:thumbup: Ja propustio a navijam za ovaj klub od postojanja. :D
Edin H.

#174 Re: Ibrahim Šehić

Post by Edin H. »

luzky propustio :shock: , za koji od ova dva kluba Seha brani? :oops:
manijak1

#175 Re: Ibrahim Šehić

Post by manijak1 »

:D ama ne zanima te :D štaš se s tim još teretit :?
Post Reply