Čestitam, provalio si me.
Aj da probam i ja tebe. ŠeČeruuuu, gdje si bio , šta si radio?
Evo ti jedan tudji da razbije monotonijucendlerbing wrote:Kad se sjetim...ovako se i Šećer trudio kvotovima privući pažnju. Zadnjih 16 kvotova mi od tebe.
Trico kad me ti kvotaš ja iz međedice pretvorim u macu.triconja wrote:Evo ti jedan tudji da razbije monotonijucendlerbing wrote:Kad se sjetim...ovako se i Šećer trudio kvotovima privući pažnju. Zadnjih 16 kvotova mi od tebe.
Pa kae upri ume ko u zivotinjuPozitivan na pare wrote:vidi što je uprla u me ko june
cendlerbing wrote:Trico kad me ti kvotaš ja iz međedice pretvorim u macu.triconja wrote:Evo ti jedan tudji da razbije monotonijucendlerbing wrote:Kad se sjetim...ovako se i Šećer trudio kvotovima privući pažnju. Zadnjih 16 kvotova mi od tebe.![]()
Zoya wrote:Odavno me je prestalo tangirati šta ko misli. Čak sam i pp na forumu isključila da me ljudi ne smaraju tračevima /pričom ko je kakav
Zoya wrote:Nije samo forum u pitanju nego onako, generalno
Za ostalo, pitaj cmoljuOn je zadužen za čitanje pp-ova kao i @bloo
Tu uvijek ima i istine,i preuveličavanja,omalovažavanje,svega,nekada se to radi i nesvjesno,posebno kada se priča ubrza u toj nekoj grupnoj konverzacijA.Čim osjetim da sam upao u takvu zamklu povlačim se.Ne sudim takvim muškarcima,jednostavno su mahalci i do Boga napronicendlerbing wrote:Pa, i muškarci su ljudi. Nisu nad-rasa nikakva iako se ponekad vole uvjeravati da jesu. Imam na poslu kolegu koji me stalno smara pričama o drugim kolegama. Ko, šta, s kim, kako i gdje. Mislim, kako rekoh već, tračam i ja, ali brate mili, ima i drugih tema a ovaj me ubi u pojam uvijek istim pričama. Kad nemamo posla a ja s njim ostanem sama, dođe mi ponekad da se roknem.
Ma ne trebaju oni biti ni domaćice,mjenjati pelene,spremati kolače,prati veš,dovoljno je da im se osladi trač,i sve je ostalo istorija.hAZNADAR wrote:Da su muski imali ulogu domacice koje posalju djecu u skolu, ociste kucu i naprave rucak,... i malo slobodnog vremena - isto bi kahvendisali sa komsilukom i na pocetku potroslili sve intelektualne teme.SmokingMan wrote:Ne,pa čak i da imaju šta reći,istina dok sam bio mlađi i jeste mi smetalo.
Mogu shvatit zašto žene vole dobar trač,a nekako im i stoji,ali nikako ne mogu shvatit zašto to muškarci rade.I sta ostaje?
Daleko si mi ali da iskoristim priliku da se složim sa tobom glede tračanja u dijaspori. Ja nisam upoznala narod koji više trača od ovih ovdje.duminjo wrote:Bla bla bla..
Zoyo hajmo na picence
Ma neka se mi slazemo, meni odma toplijeZoya wrote:Daleko si mi ali da iskoristim priliku da se složim sa tobom glede tračanja u dijaspori. Ja nisam upoznala narod koji više trača od ovih ovdje.duminjo wrote:Bla bla bla..
Zoyo hajmo na picence
A na odmoru si? Lijepo se provedi i privedi nešto domaće u tu Njemačku. Ide zima, treba ti nešto rutavije da te ugrijeduminjo wrote:
Ma neka se mi slazemo, meni odma toplijejebo daljinu.
Pozdrav sa grbavice
Ako bude sve cu ti istracatZoya wrote:A na odmoru si? Lijepo se provedi i privedi nešto domaće u tu Njemačku. Ide zima, treba ti nešto rutavije da te ugrijeduminjo wrote:
Ma neka se mi slazemo, meni odma toplijejebo daljinu.
Pozdrav sa grbavice
ja kad promislimZoya wrote:Kad malo bolje razmislim, najviše se tračalo o štrumfovima. Labilni likovi 1/1