Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hrvatska je dobro prošlo u ovoj fazi, ali mi se čini da već u narednoj, dakle među 16, idu na Španijiu ili Njemačku....što baš i nije nešto....mogli su i bolje proći
jeza u ledja wrote: ↑01/04/2022 20:25
Iran, SAD, Engleska, Skotska/Vels/Ukrajina. Ovo ce biti interesantno
Ima Spanija-Njemacka ali nema nijedna bas ono grupa smrti.
E ovo je dobra vijest, s obzirom da igramo sličan fudbal kao Englezi evo šanse za prijateljsku sa Iranom, a kao što je poznato oni plaćaju cash-om po hotelskim sobama.
JohnnyS wrote: ↑01/04/2022 20:55
Hrvatskoj je najbitnije što kasnije naletiti na Francusku Njemačka je stara mušterija, a Španjolska li la
Bogami će , mislim, Španija biti nepremostiva.....Nejmačka, uz dobar dan, mislim da može....
Više se brinem za Maroko nego za Njemačku. Španjolska, ne znam što bih rekao, očekujem da će Hrvatska svakako biti slabija na prvenstvu, što zbog Livnolade, što zbog toga što je Modrić puno bliže četrdesetoj nego tridesetoj
_BataZiv_0809 wrote: ↑02/04/2022 10:49
Hoce li i ove utakmice biti u nekim nenormalnim terminima kao Korea Japan 2002?
Osim sto ce SP biti u novembru
A u kurac, pa ja sam totalno zaboravio na vremensku razliku. Sad sam guglao, većina utakmica se igra u 16.00 i u 20.00 sati po naškem. 5 grupnih utakmica je i u terminu u 11.00 i još neke u 14.00.
Otkad je FIFA odlučila pretvoriti Svjetsko prvenstvo u lavor za pranje obraza despotskih režima širom svijeta, slabo imam interesa da gledam i pratim ovo natjecanje. Hrvatska koju bi inače pratio je bila u finalu u Rusiji bez da sam gledao minutu tog prvenstva, a ovo govno od prvenstva ne mislim pratiti ni rezultate. Katar koji nikad nije smio dobiti čast organizacije Svjetskog prvenstva je obećavao brda i doline, neviđene stadione s klima uređajima iz Zvjezdanih staza. Kad su vidili da bi u gradnji istih ubili 60000 umjesto 6000 robova - isposlovali su od kurve Infantina da sjebe sezone širom svijeta kako bi se ovo govno od turnira ikako moglo održati. Gledanje ovog prvenstva je nagrađivanje korupcije i ubojica.