Moze biti.Fudo387 wrote:Da vam nije bilo Cire iz Travnika i Maminja hercegovca, sad bi bili u grupi sa BiH.kauc.
Finale: Francuska - Hrvatska
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mis mekinjas
#151 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
- muha_sa
#152 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
osvajaju prvenstvo--- u to sam siguran_BataZiv_0809 wrote:Još uvijek ne mogu doć sebi. Svaka im čast jebo te
-
radostan dan
#153 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
kažem ti...nije ovo ništa, dok ne prodje decenija...tek iz te perspektive se može sagledati uspjeh ovog tima._BataZiv_0809 wrote:Još uvijek ne mogu doć sebi. Svaka im čast jebo te
nema tu zbora...samo naklon i kapa do poda.
- muha_sa
#154 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
ništa se ne smij vec izljubi ono pileMis mekinjas wrote:Moze biti.Fudo387 wrote:Da vam nije bilo Cire iz Travnika i Maminja hercegovca, sad bi bili u grupi sa BiH.kauc.
- Mis mekinjas
#155 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma kakvo pile ono je vec ajkula sa raljama.muha_sa wrote:ništa se ne smij vec izljubi ono pileMis mekinjas wrote:Moze biti.Fudo387 wrote:Da vam nije bilo Cire iz Travnika i Maminja hercegovca, sad bi bili u grupi sa BiH.kauc.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#156 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ovoga cemo se sjecati i prepricavati. Ne mogu reci da nesto aman zaman navijam za njih, ali ih percipiram ko rodjake na koje se valja ugledati. Ne mogu ljubavi na silu, pa to ti je. Ali su mi simpaticni. Jos kad sam cuo Luku kad se onako djecacki ko ispred zgrade dreknu "Ocemo prvi pucat?"radostan dan wrote:kažem ti...nije ovo ništa, dok ne prodje decenija...tek iz te perspektive se može sagledati uspjeh ovog tima._BataZiv_0809 wrote:Još uvijek ne mogu doć sebi. Svaka im čast jebo te
nema tu zbora...samo naklon i kapa do poda.
- muha_sa
#157 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Mis mekinjas wrote:Ma kakvo pile ono je vec ajkula sa raljama.muha_sa wrote: ništa se ne smij vec izljubi ono pile![]()
majke mi moje znao sam da ce u ajkulu izrast
nema veze, samo ga ljubni od deduke
-
Fudo387
#158 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
A sta ako padnu na doping kontroli?

- istra_hr
#159 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nairobi - Kenija ... jel da su zgodne?radostan dan wrote:đes našo ove subašiće..?istra_hr wrote:
ak može Srbija do Tokija, možemo i mi do Kenije, dokazano
- Xavier1
#160 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada. 
-
Fudo387
#161 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ja, dobro si, ja zaboravio da nam je i ona jednog talentovanog nogometasa maznula.muha_sa wrote:ništa se ne smij vec izljubi ono pileMis mekinjas wrote:Moze biti.Fudo387 wrote:Da vam nije bilo Cire iz Travnika i Maminja hercegovca, sad bi bili u grupi sa BiH.kauc.
-
smijesni_ste
#162 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Osvojio je i Portugal EP, a igrali su mnogo lošije od Hrvatske i plus su bili manji favoriti u finalu od Hrvatske sad tako da je sve moguće 
-
Baka Slišković
#163 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Hrvatska ovo prvenstvo igra kao u transu. Navijam da pobijede Francuze i budu prvaci svijeta, zaslužili su to svakom dosadašnjom utakmicom u kojoj su ostavili srce i dušu na terenu!
- istra_hr
#164 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
tri puta produžetke su imali i Danska i Rusija i EngleskaXavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
isto kao i mi
shvaćaš što želim reći?
- muha_sa
#165 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
svaka cast momcimaistra_hr wrote:tri puta produžetke su imali i Danska i Rusija i EngleskaXavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
isto kao i mi
shvaćaš što želim reći?
- Xavier1
#166 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ne shvatam sta zelis reci. Danska i Rusija su igrali jednom produzetke.istra_hr wrote:tri puta produžetke su imali i Danska i Rusija i EngleskaXavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
isto kao i mi
shvaćaš što želim reći?
Treba imati dosta srece za proci tri puta tako. Penali pogotovo su cista lutrija.
-
PeppermintSA
#167 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
najjači komentar svih vremenaAdoAdo:
57 minutes ago
do polufinala sam molio boga da hrvatska ispadne jer mi ona kamjenarska UZP govna idu na racku ali kad sam vidio kolko srbi pjene poceo sam navijati za govna i sa uzivancijom posmatrao kako kamjenari slave finale da srbi prsnu od muke.
-
smijesni_ste
#168 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Skoro pa se skroz preklapaju termini finala Wimbledona i SP-a
Pretpostavljam da su stavili ovaj termin zbog Rusa i njihovih vremenskih zona, ali opet
Pretpostavljam da su stavili ovaj termin zbog Rusa i njihovih vremenskih zona, ali opet
-
Fudo387
#169 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Moze biti da treba i srece, s tim da su Rusi igrali produzetke dva puta.Xavier1 wrote:Ne shvatam sta zelis reci. Danska i Rusija su igrali jednom produzetke.istra_hr wrote:tri puta produžetke su imali i Danska i Rusija i EngleskaXavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
isto kao i mi
shvaćaš što želim reći?
Treba imati dosta srece za proci tri puta tako. Penali pogotovo su cista lutrija.
Ja opet mislim da trebas bolje igrati lopte, imati vise kondicije, i bolje pucati penale, bez toga nema ni srece.
- muha_sa
#170 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Fudo387 wrote:
Moze biti da treba i srece, s tim da su Rusi igrali produzetke dva puta.
Ja opet mislim da trebas bolje igrati lopte, imati vise kondicije, i bolje pucati penale, bez toga nema ni srece.
- Xavier1
#171 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ma da. Onaj Modricev penal sto se jedva uvukao je bilo znanje, a ne sreca. 
- Idemedosumom
#172 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Nego, hoće l' se momci stići odmoriti do utakmice? Valjalo je 3x produžetke igrati...
- Zejnep
#173 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Pa zar postoji dvojba šta treba gledati?smijesni_ste wrote:Skoro pa se skroz preklapaju termini finala Wimbledona i SP-a![]()
- Lincoln-Burrows
#174 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
Ipak mislim da se u finale ne može ući pukom srećom.
-
kiligonzales
#175 Re: Finale: Francuska - Hrvatska
hrvatska je odigrala utakmicu vise od francuske u putu do finala 3x120 minutaistra_hr wrote:tri puta produžetke su imali i Danska i Rusija i EngleskaXavier1 wrote:Ne mogu da vjerujem koliko je srece imala Hrvatska. Tri puta produzeci. Od toga dva puta penali. I eto ih u finalu. Stvarno bi bilo previse da osvoje, ili mozda ne? Ma ne bi me ni to iznenadilo sada.
isto kao i mi
shvaćaš što želim reći?
ravno su u produzecima imali 90-minuta
dobro da se razumijemo Hrvatska nije briljirala protiv Danaca i Rusije, ali su se borili i izborili i zasluzeno je bilo, da je i neko drugi prosao u tim mecevima na penale dalje nebi bilo nezasluzeno, kad prodjes na penale to je ipak i stvar i srece. Fulis pusis. Ono sinoc je ipak bio veliki povratak i prekucava vlastitih mogucnosti. Englezi su prvo poluvrijeme odigrali i ostatak utakmice stali. Hrvatska bila bolja u ostatku meca i zasluzeno dogurala do finala. Nek im je sa srecom, ali Francuzi su pokazali najzreliji fudbal i ako je suditi po vidjenom mogli bi biti prvaci. Blagi su favorit u odnosu na Hrvate za naslov, u finalu ce imati lakse noge, ali posto je sve moguce i lopta je okrugla sve je moguce. Vidjecemo sve... ako i ovu utakmicu odvuku u produzetke mislim da su Francuzi njihovi.