Bravo, sve si objasnio.ZyzzSar wrote:joj što ne mogu ovih forum moralista, kažu sto se miješate nekom u zivot, alo ba, ako imas sta napisati o temi, napisi, nemoj mi laprdanja i laznog morala 'mijesate se u neciji zivot' , a vi to kao ne radite, ni na forumu, ni u zivotu, ma ne nikako ne radite![]()
![]()
i ne mijesa joj se niko u zivot, nego se na forumu komentarise nesvakidasnji dogadja da se curica od 18godina uda i to za 13-14godina starijeg muskarca, punoljetna je kao sto kazu ovi sto je opravdavaju, smije se pisatio njoj;
mijesanje u zivot bi ukljucivalo da joj neko njen kaze sto si to uradila, il da neko sad udje na instagram i posalje poruku sto joj je to trebalo, a ovo, Bog zna da l ce i procitati, vjerovatno ne
ja sam rekao svoje misljenje, po meni je suludo uci u brak sa 18godina, ne navodite mi primjere vasih baba i prababa koje su u 18toj imale djecu, nije isto doba, a vi niste nesto plaho inteligentni ako vam je ovo opravdanje
u 19stoljecu je u Americi bilo legalno ropstvo, a rasizam je trajao do sredine 20tog vijeka, do 1981 je bilo legalno ropstvo u Mauritaniji, da ne idem dalje u proslost i navodim primjere, znaci vasom logikom ako je to nekad bilo normalna pojava, onda sto ne bi bila i sad![]()
Ja sam se samo referirala na situaciju koja je jako cudna u pogledu njihovih godina, i braka kao odnosa koji ce utjecati na njenu psihu jer je ona emocionalno neizgradjena licnost.