Nije ni meni jasno ali kad slusam roditelje gdje su se sve zavlacili, pamet mi se okrene..BIH je puna tih krseva, rupa itd ali to nije razlog da se dize panika. Ne treba im potpisati sad smrtnu kaznu jer su uradili to sto su uradili.dječak sa šibicama wrote:Jednu stvar ne razumijem, kazu tuneli kroz koje treba roniti su preuski, a jesu li oni tim tunelima dosli do te tacke gdje se nalaze? kako nisu bili preuski za proci kroz njih pjesice? i fakat, ako je to toliko usko, sto su ulazili tamo. Kakva inicijacija kakve su to gluposti.
Sto se tice Vjetrenice, nedavno djeca iz SA isla tamo, dobiju sljemove one zute, obidju pecinu, nije to duboko i nije opasno. Sve regulara, slicno kao cuvena Postojnska jama, siroki prolazi itd. Nisu se nigdje zavlacili kroz tunele siroke 50 cm da bi se potpisali na zid pecine.
To je suludo sto rade u Tajlandu, i sad belaj, spasavaj glavu.
Bila sam u rudniku u Ceskoj koji sluzi kao turisticka atrakcija, ne sjecam se koliko je dug ali je strava biti pod zemljom, udjes na svoju odgovornost ali da se sta bilo sta desi, tipa zatrpavnja ili tesko da bi pomogao I sljem I oprema, pretpostavljam da je I ovo bila neka tako atrakcija..