Pitanje za vjernike
- Nastasia
#151 Re: Pitanje za vjernike
Da. Jako me uzrujava Kad se i bez evolucije crno na bjelo uvjerim da je coek nasto od majmuna.
- Nastasia
#152 Re: Pitanje za vjernike
I da, posto sam itekako svjesna da se za ovakve upakovane uvrede pusi ban, moze se reci da sam je svjesno i namjerno napisala.
Inace me vrlo malo moze ovako iznervirati, ali Sampinjon itekako zna zasto me bas njegovo misljenje dotice i licno.
Za kraj, bila bi mi velika cast da mi Bloo slozi jedan fin ban.
Inace me vrlo malo moze ovako iznervirati, ali Sampinjon itekako zna zasto me bas njegovo misljenje dotice i licno.
Za kraj, bila bi mi velika cast da mi Bloo slozi jedan fin ban.
- ExNihilo
#153 Re: Pitanje za vjernike
Nije to za bana. To je na nivou one Profesorove: "Ma idite vi svi u sto, u hiljadu, u sto hiljada... peršuna, eto čega." 
- Idemedosumom
#154 Re: Pitanje za vjernike
Ja vote-am da se Nastasia poštedi, radije banujte onog dosadnog harača

- Bloo
- Globalna šefica
#155 -mod comment -
Mlada damo, in the quiet words of the virgin Mary....language!Nastasia wrote:Da. Jako me uzrujava Kad se i bez evolucije crno na bjelo uvjerim da je coek nasto od majmuna.
- Bloo
- Globalna šefica
#156 Re: Pitanje za vjernike
Idemedosumom wrote:Ja vote-am da se Nastasia poštedi, radije banujte onog dosadnog harača![]()
Sreća pa se ti ne pitaš ništa
- Idemedosumom
#157 Re: Pitanje za vjernike
Pa kakooo, potrošio sam 2 tastature samo na ovoj temi, ovo je prvi meme ovdje 
Je li ovaj "more fitting?"

Je li ovaj "more fitting?"

Last edited by Idemedosumom on 18/07/2018 11:08, edited 1 time in total.
- Nastasia
#158 Re: Pitanje za vjernike
Mzda nije po forumskim standardima, po mojim jeste. Ne volim stvarno vrijedjanje.ExNihilo wrote:Nije to za bana. To je na nivou one Profesorove: "Ma idite vi svi u sto, u hiljadu, u sto hiljada... peršuna, eto čega."
Al dzaba, dodje nekad i meni ko onom voditelju: djeca iz, iz, iz ma iz p* m*
- Bloo
- Globalna šefica
#159 Re: Pitanje za vjernike
Try harder, Jar Jar.Idemedosumom wrote:Pa kakooo, potrošio sam 2 tastature samo na ovoj temi, ovo je prvi meme ovdje
- ExNihilo
#160 Re: Pitanje za vjernike
Žiku Erdogana.Idemedosumom wrote:Pa kakooo, potrošio sam 2 tastature samo na ovoj temi, ovo je prvi meme ovdje
Je li ovaj "more fitting?"![]()
- Nastasia
#161 Re: Pitanje za vjernike
Medo, za tebe sam odsad NataIdemedosumom wrote:Ja vote-am da se Nastasia poštedi, radije banujte onog dosadnog harača![]()
- HardcoreMX
#162 Re: Pitanje za vjernike
klasika...pitanje za vjernike, odgovori za nevjernike...koje ne zele cuti..onda ide vrijedjanje...
- Idemedosumom
#163 Re: Pitanje za vjernike
Je l' to od milja? Ako ćemo graditi neku bliskost, da pripremim misvaka, za svaki slučajNastasia wrote: Medo, za tebe sam odsad Nata
- HardcoreMX
#164 Re: Pitanje za vjernike
pazi se pogresnih interpretacija..pogotovo kod nekih zena koje su to vec dokazale... 
- harač
#165 Re: Pitanje za vjernike
jedan nacin rjesavanja problema u raspravama izmedju duha i slova dejtonskog spo..., pardon kur-ana...a pratnja mladencima će biti po četiri osobe, koji će biti u svojstvu svjedoka... najavljeno je iz Medžlisa IZ Sarajevo.
- Nastasia
#166 Re: Pitanje za vjernike
Ma kakav misvak, ja sam vise za harcore verzije.Idemedosumom wrote:Je l' to od milja? Ako ćemo graditi neku bliskost, da pripremim misvaka, za svaki slučajNastasia wrote: Medo, za tebe sam odsad Nata
Kakavla bliskost nalet te bilo, ti si ozenjen.
- Idemedosumom
#167 Re: Pitanje za vjernike
Pa jesam, ali 1/4 tekNastasia wrote:
Ma kakav misvak, ja sam vise za harcore verzije.
- arzuhal
#168 Re: Pitanje za vjernike
Ne bih ja ovo ovdam meć'o jer je OT, al' kad je već bilo, a prvi, neumski slučaj zbog burkinija, i jesam pročitao na ovim stranicama...A nekako skladno djeluju ova dva slučaja, kada se upare...
Primjer ponašanja policije UZP-a "Herceg Bosne":
- Bila je patrola, četiri policajca. Pitala sam: "Molim vas, šta ovo treba da znači? Želim nalog, da mi neko da napismeno zbog čega moramo da napustimo? Jedan od njih mi je rekao: "Pogledajte na šta ličite! Idite tamo negdje, negdje drugo" - priča naša sagovornica.
Kako kaže, na ponovno pitanje: "Zar ovo nije Bosna i Hercegovina? Kakva vam je to oznaka na uniformama?" dobila je odgovor: "Ma, kakva Bosna i Hercegovina!"
smrdim/vijest/policija-u- ... lae-303837
Primjer ponašanja policije genocidne "RS":
- Policajac me pitao znam li gdje sam. Ja sam mu rekao da sam u Bosni i Hercegovini, a on je odgovorio da griješim, da sam u Republici Srpskoj i da bih mogao dobiti batina zbog hrvatskih obilježja. Rekao je da me zato mora kazniti. Kad sam sjeo u kafić, netko me je prijavio policiji. Zaista nisam ni navijao ni bilo koga na bilo koji drugi način provocirao. Mlađa kći mi se rasplakala, bilo je izuzetno neugodno – prepričava Dario.
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/870 ... icama.html
- Bila je patrola, četiri policajca. Pitala sam: "Molim vas, šta ovo treba da znači? Želim nalog, da mi neko da napismeno zbog čega moramo da napustimo? Jedan od njih mi je rekao: "Pogledajte na šta ličite! Idite tamo negdje, negdje drugo" - priča naša sagovornica.
Kako kaže, na ponovno pitanje: "Zar ovo nije Bosna i Hercegovina? Kakva vam je to oznaka na uniformama?" dobila je odgovor: "Ma, kakva Bosna i Hercegovina!"
- Policajac me pitao znam li gdje sam. Ja sam mu rekao da sam u Bosni i Hercegovini, a on je odgovorio da griješim, da sam u Republici Srpskoj i da bih mogao dobiti batina zbog hrvatskih obilježja. Rekao je da me zato mora kazniti. Kad sam sjeo u kafić, netko me je prijavio policiji. Zaista nisam ni navijao ni bilo koga na bilo koji drugi način provocirao. Mlađa kći mi se rasplakala, bilo je izuzetno neugodno – prepričava Dario.
- Nastasia
#169 Re: Pitanje za vjernike
A jah.Idemedosumom wrote:Pa jesam, ali 1/4 tekNastasia wrote:
Ma kakav misvak, ja sam vise za harcore verzije.
Postedi se ziv bio, vidis da sam nestasna, samo ce te glava zaboljet.
- HardcoreMX
#170 Re: Pitanje za vjernike
- harač
#171 Re: Pitanje za vjernike
Cuius regio, eius religio, ili to je nama naša borba dala 
- arzuhal
#172 Re: Pitanje za vjernike
Ko kaže?HardcoreMX wrote:opet interpretacije..i onda netko kaze..jezik je savrseno..sredstvo..komunikacije...
- arzuhal
#173 Re: Pitanje za vjernike
Deus vult!harač wrote:Cuius regio, eius religio, ili to je nama naša borba dala

...al' u nacionalističkom, odnosno šovinističkom, odnosno fašističkom smislu, nema tu religija i/ili vjera plaho s ovim primjerima (ne velim da si ciljao na to). Da parafraziram Kočićevog Davida (kada odgovara sudiji na pitanje "a koje je vjere jazavac?"): da iza toga što rade i kako se ponašaju stoji ikakva vjera, ne bi se tako ponašali. Vrijedi za sve.
- ExNihilo
#174 Re: Pitanje za vjernike
Došao ja tako u policijsku stanicu u Mostaru da prijavim krivično djelo, ali je čika milicajce više zanimalo kako se zovem, odakle sam i šta ću u Mostaru.arzuhal wrote:Ne bih ja ovo ovdam meć'o jer je OT, al' kad je već bilo, a prvi, neumski slučaj zbog burkinija, i jesam pročitao na ovim stranicama...A nekako skladno djeluju ova dva slučaja, kada se upare...
Nakon što sam pojasnio kako se zovem, odakle sam i šta ću u Mostaru bili su saglasni da mi ne mogu pomoći.
- Nastasia
#175 Re: Pitanje za vjernike
Divim se ovim ljudima koji su imali strpljenja da ne popizde.
Znači ja bi kampovala na plaži ali me ne bi neki državni uhljeb otjerao, a pogotovo ne kaznio.
Donesi brate nalog u kojem stoji čime ja to remetim javni red i mir, čime ja to kršim zakon, pa ćemo razgovarat. I još da mu plati kaznu jer nosi dres, kaznu po kom tačno osnovu? I kako to REPUBLIKA SRPSKA a morao platiti kaznu u valuti konvertibilna marka, zvaničnoj valuti Bosne i Hercegovine.
Znači ja bi kampovala na plaži ali me ne bi neki državni uhljeb otjerao, a pogotovo ne kaznio.
Donesi brate nalog u kojem stoji čime ja to remetim javni red i mir, čime ja to kršim zakon, pa ćemo razgovarat. I još da mu plati kaznu jer nosi dres, kaznu po kom tačno osnovu? I kako to REPUBLIKA SRPSKA a morao platiti kaznu u valuti konvertibilna marka, zvaničnoj valuti Bosne i Hercegovine.