Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Locked
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#151 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Chmoljo »

SaraFina wrote:Baca kao i ti dragi admine, ovako u čoporu sa cipijem i madnerom :D
da, stari jugosloven koji mrzi sve bošnjačko, ili ono ako ništa potcjenjuje i omalovažava, ali zato SuperSara iz druge dij... galaksije, svojim oratorskim i spisateljskim sposobnostima uspijeva izdejstvovati otvaranje šestopedeset tema od kojih su neke zasnovane na lažima, neke na preuveličavanjima, neke na ... nečemu.

svaka ti čast na muci i trudu, ne znam kako uspijevaš izdržati i sačuvati se čopora.
Chmoljo

#152 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Chmoljo »

muha_sa wrote:
Chmoljo wrote:jel to i ultima orjunaš? :lol:

ludilo :lol:
ne uvaljuj se sU crvenom bojom :-) cim te vidim trcim da vidim ko je u rudnik zaviogla :lol:

Sarooooooooooo :kiss: :kiss: halali sto uletih--moro sam :lol:
i ti svugdje ulijećeš, a i ne pitaš :D
SaraFina

#153 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

muha_sa wrote:

ne uvaljuj se sU crvenom bojom :-) cim te vidim trcim da vidim ko je u rudnik zaviogla :lol:

Sarooooooooooo :kiss: :kiss: halali sto uletih--moro sam :lol:

Frustira ih gazda onaj Šved na temi o Yugi pa se pogubili. Šalje ih po burek i ćevape neizmjenično danima :D

A tebi bujrum :kiss:
SaraFina

#154 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Chmoljo wrote:
SaraFina wrote:Baca kao i ti dragi admine, ovako u čoporu sa cipijem i madnerom :D
da, stari jugosloven koji mrzi sve bošnjačko, ili ono ako ništa potcjenjuje i omalovažava, ali zato SuperSara iz druge dij... galaksije, svojim oratorskim i spisateljskim sposobnostima uspijeva izdejstvovati otvaranje šestopedeset tema od kojih su neke zasnovane na lažima, neke na preuveličavanjima, neke na ... nečemu.

svaka ti čast na muci i trudu, ne znam kako uspijevaš izdržati i sačuvati se čopora.

Pa kontammmnmmm da ćeš ti biti neutralan u kriznom momentu :D

Sluzba je sluzba A druzba je druzba :D
ultima_palabra

#155 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by ultima_palabra »

Ko god ukaže na manjkavo obrazovanje i simplističko viđenje svijeta je orjunaš :D Predlažem promjenu nicka u HaznaDara :sax:
madner

#156 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

Nick je skroz ok, onaj je ugrozen i to je drugo kmecanje. :D
BAK-eV

#157 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by BAK-eV »

SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, to su njihove interne stvari u koje se ne treba mijesati.

Ja sam rekao sta mislim o doticnoj i zasto je kod mene polozila. Taj stav nemam namjeru mijenjati.
Emocije u ovakvim situacijama zanemari. Pa nije ti cura bila jebote, čak ni forumska simpatija.
Osobe poput Martine treba iskoristiti u pozitivne svrhe i promociju negativnu HDZ-A i njihovih satelita.
Žena dopire do prosječnog hercegovačkog Hrvata svojim FB statusima. I to je ono što je jedino bitno. Što si? Uvrijedjena frajla neka? U ovom nema emocija!
Jedino je bitno da ljudi čuju njenu stranu.
A sta to treba iskoristiti i ko?

Ono kao mi Bosnjaci ili?
SaraFina

#158 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

ultima_palabra wrote:

Ko god ukaže na manjkavo obrazovanje i simplističko viđenje svijeta je orjunaš :D Predlažem promjenu nicka u HaznaDara :sax:

Ti znaš da si meni simpa, ali totalno je nebulozno stati uz madnerovu retardiranu tvrdnju u ovom slučaju, kojim je klasificirao manjak/rupe u mom obrazovanju. :D

Lik je propali forumski narcis. Koji nema granice u samoljublju. Ali ti nisi takav.

Tvrditi da je neki povjesni datum, ovijeh prostora, rupa u obrazovanju...I to u mom slučaju je glupost na kub. Ja nikad nisam išla ni jedan razred škole u BiH, a na tlu EX YU sam dogurala do 2 u Zagrebu. I to u Nezavisnoj državi HR :D
Mislim poslijeratnoj, ne onoj NDH :D

A k tome 88' sam godište :D
SaraFina

#159 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

BAK-eV wrote:
SaraFina wrote:
Alfons Kauders wrote:Kao sto rekoh, to su njihove interne stvari u koje se ne treba mijesati.

Ja sam rekao sta mislim o doticnoj i zasto je kod mene polozila. Taj stav nemam namjeru mijenjati.
Emocije u ovakvim situacijama zanemari. Pa nije ti cura bila jebote, čak ni forumska simpatija.
Osobe poput Martine treba iskoristiti u pozitivne svrhe i promociju negativnu HDZ-A i njihovih satelita.
Žena dopire do prosječnog hercegovačkog Hrvata svojim FB statusima. I to je ono što je jedino bitno. Što si? Uvrijedjena frajla neka? U ovom nema emocija!
Jedino je bitno da ljudi čuju njenu stranu.
A sta to treba iskoristiti i ko?

Ono kao mi Bosnjaci ili?

Šta fali? Medijski? Šta tebe sad boli? Status njen o "obrezanim"... O živote! Gdje sad ona Bloo i ostale forumske feministiceeee?????:D
Bloo
Globalna šefica

#160 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Bloo »

SaraFina wrote:
Šta fali? Medijski? Šta tebe sad boli? Status njen o "obrezanim"... O živote! Gdje sad ona Bloo i ostale forumske feministiceeee?????:D
Mislila sam da si i ti feministica. I da sama možeš da se izboriš sa ovom navalom na sebe. Onako junački.
Ja sam trenutno zauzeta vamo nečim obrezanim, tako da me džabe dozivaš.
A i tema me ne interesuje - tema: Sopta, ne penisi obrezani i neobrezani
KAda to bude tema, I am all over it.
SaraFina

#161 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by SaraFina »

Bloo wrote:
SaraFina wrote:
Mislila sam da si i ti feministica. I da sama možeš da se izboriš sa ovom navalom na sebe. Onako junački.
Ja sam trenutno zauzeta vamo nečim obrezanim, tako da me džabe dozivaš.
A i tema me ne interesuje - tema: Sopta, ne penisi obrezani i neobrezani
KAda to bude tema, I am all over it.

Izdajico!!!! :-x
Roccohljup

#162 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Roccohljup »

SaraFina wrote:

na radnim zadacima....kako vjera i običaji nalažu :)

ne bi ni tebi a ni martini bilo zgoreg...... yoga, aerobic, oslobađanje stresa i bijesa....sosomange :D :D :D

GandalfSivi

#163 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by GandalfSivi »

SaraFina wrote:
A k tome 88' sam godište :D
Eksi putercic :D
Fudo387

#164 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Fudo387 »

Ima arhiva njenih tekstova,
Tesko se ono oprasta, sem ako joj je bas zlatna... :D
Hafis

#165 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Hafis »

Žena koju će na temelju njenog cjelokupnog literarnog opusa pamtiti po doprinosu za uvođenje jednog novog izraza u hrvatskom jeziku - obrezanović.

Inače, još uvijek mi nije jasno zašto je išla u ono zmijsko leglo kod Senada.
Kulturološki profil njenog prosječnog fana ne uklapa se u kulturološki profil gledatelja Face TV.
Ili se namjerava aktivnije početi baviti politikom, ili je kao što ovdje nagađaju, došla je da joj netko nešto halali.
A opet ne kontam što će joj i to.
Sada bi tu izvorni hrvatski antifašist Franjo Kluz rekao: Halal ne tražim, niti bih vam ga dao! :)
BAK-eV

#166 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by BAK-eV »

SaraFina wrote: Šta fali? Medijski? Šta tebe sad boli? Status njen o "obrezanim"... O živote! Gdje sad ona Bloo i ostale forumske feministiceeee?????:D
Ne boli me nista?

Opet pitam, kako to medijski iskoristiti?
Ko?
Cemu?
mO k3

#167 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by mO k3 »

Martina Mlinarevic Sopa aka Red sonja za kamenjarskog foruma promjenula pricu ... malo ko zna o cemu pricam
Fudo387

#168 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Fudo387 »

ultima_palabra wrote:
madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.

Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.
Nemoj dalje, grehota je :D
Nije vam fazon, vas dvojica plus moderator i samarate zeMsko.
Necete nikad u EU na taj nacin. :D
madner

#169 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by madner »

Sto bi Bake rekao, gledamo vise na istok u zadnje vrijeme. :D
insomnia78

#170 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u kao kriminalnoj organizaciji, pritiscima, ucjenama i prijetnjama

Post by insomnia78 »

halo_ba wrote:
SaraFina wrote: Jedno vrijeme jeste bila na tom fašističkom nekom tripu, ali opet ponavljam da sam sigurna da je to iz uvjerenja radila, a ne političke i finansijske koristi.
E, onda nista.
Ako je pisala fasisticke pamflete iz uvjerenja, onda joj halalimo.
:lol:
mO k3

#171 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u kao kriminalnoj organizaciji, pritiscima, ucjenama i prijetnjama

Post by mO k3 »

insomnia78 wrote:
halo_ba wrote:
SaraFina wrote: Jedno vrijeme jeste bila na tom fašističkom nekom tripu, ali opet ponavljam da sam sigurna da je to iz uvjerenja radila, a ne političke i finansijske koristi.
E, onda nista.
Ako je pisala fasisticke pamflete iz uvjerenja, onda joj halalimo.
:lol:
@sarafina pise istinu , ko je bio na kamenjarskom forumu znao je ko je @redsonja , zvala nas je bosnjake pogrdnim imenima jedna mi je ostala na umu :mrgreen: "obrezani" poslije je doslo do nekoga raskola izmedju nje i susnjara ...
Chmoljo

#172 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Chmoljo »

Fudo387 wrote:
ultima_palabra wrote:
madner wrote:Svakako je veliki korak i da si sebi priznala da pojma nemas.

Nije moj zadatak da ti popunjavam rupe u obrazovanju, niti trebas uciti napamet.
Nemoj dalje, grehota je :D
Nije vam fazon, vas dvojica plus moderator i samarate zeMsko.
Necete nikad u EU na taj nacin. :D
Ja samo malo provociram. Nista drugo :D
Alfons Kauders

#173 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:Žena koju će na temelju njenog cjelokupnog literarnog opusa pamtiti po doprinosu za uvođenje jednog novog izraza u hrvatskom jeziku - obrezanović.

Inače, još uvijek mi nije jasno zašto je išla u ono zmijsko leglo kod Senada.
Kulturološki profil njenog prosječnog fana ne uklapa se u kulturološki profil gledatelja Face TV.
Ili se namjerava aktivnije početi baviti politikom, ili je kao što ovdje nagađaju, došla je da joj netko nešto halali.
A opet ne kontam što će joj i to.
Sada bi tu izvorni hrvatski antifašist Franjo Kluz rekao: Halal ne tražim, niti bih vam ga dao! :)
"Nema halala!"

Ovo kao da je pisao Ured za Opoziv Halala pri Glavnom Stanu NVZ u Bužimu.
mO k3

#174 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by mO k3 »

@alfonsso odakle ti je drug kopirao text :)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#175 Re: Martina Mlinarević Sopta: o Draganu Čoviću i HDZ -u pritiscima, ucjenama i prijetnjama!

Post by pici »

Image
Locked