Friendzone
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Seyfo
#151 Re: Friendzone
Sve se svodi na imati muda. Ko nema,friendzoned.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#152 Re: Friendzone
Pričamo konkretno o friendzone, upadanje u istu nema veze s tim da li je neko kreten ili ne. Kad sam ovo gore napisao, nisam mislio na ta macho sranja.james28 wrote:takvi likovi se zovu umišljeni kreteni, čuj jaki hahaha samo glume da su neki macho man, jesu ku.acTomahawk11 wrote:Nije to ismijavanje, nego je muški svijet brutalan po tom pitanju.
Opstaju vukovi, opstaju jaki, oni sa stavom.
Upao si u friendzonu, ali cviliš kako bi ti ipak nešto više?
Who cares![]()
Sam pao, sam se ubio
Ko je kriv nekom što nije bio jasan, prodao se pod prijatelja, sad bi nešto više, ali se boji reakcije?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#153 Re: Friendzone
to je razlika između tebe i nas, istinskih jebačatriconja wrote:Ih, kad se meni pocne javljat ponovo samo joj kazem idi nailovoj materiBlack swan wrote: ako se krene javljati ponovođdje si ovo ono...
onda ulijećeš klizeći na sve ili ništa![]()
![]()
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#154 Re: Friendzone
koja si ti zona?mad_max_ba wrote:uvijek i vazdalmo wrote: stromi, jel' prije bilo ovih zona?
- mousstapha
#155 Re: Friendzone
Jel se neko iscupo iz friendzone? Ili jos preciznije, da li je uspio u friendzoni pripremiti teren za iskorak?
#pitamzaprijatelja
#pitamzaprijatelja
- Truba
#156 Re: Friendzone
zona ispadanja
- MarlboroGold
#157 Re: Friendzone
Zona sumraka 
- lmo
#158 Re: Friendzone
ja pik zona zamfirova
-
Bellomo
#159 Re: Friendzone
"Ali, ali, ali, ja sam fiiin, zašto nemam djevojku? Ali, ali, ali, ali, pravo sam fin, zašto mi nijedna ne da? Ali, ali, ali, ali..."
- mad_max_ba
#160 Re: Friendzone
erogenalmo wrote:koja si ti zona?mad_max_ba wrote:uvijek i vazdalmo wrote: stromi, jel' prije bilo ovih zona?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#161 Re: Friendzone
*isključenja
- Truba
#162 Re: Friendzone
žene nisu svjesne jedne činjenice
muško ako se ne aktivira može proći čitav život da ne sjedne sa curom na kafu
iz tog očaja nastaju još gori očajnički potezi
jedan od njih je friend zone
osoba koja ima samopoštovanje neće dozvoliti vucaranje za nos na taj način
pravi muškarac neće ćekati mrvice nego će uzeti što mu pripada
ali takvih je malo
muško ako se ne aktivira može proći čitav život da ne sjedne sa curom na kafu
iz tog očaja nastaju još gori očajnički potezi
jedan od njih je friend zone
osoba koja ima samopoštovanje neće dozvoliti vucaranje za nos na taj način
pravi muškarac neće ćekati mrvice nego će uzeti što mu pripada
ali takvih je malo
- MarlboroGold
#163 Re: Friendzone
Tako i one tvoje koje friendzoniraš. Pomozi imBellomo wrote:"Ali, ali, ali, ja sam fiiin, zašto nemam djevojku? Ali, ali, ali, ali, pravo sam fin, zašto mi nijedna ne da? Ali, ali, ali, ali..."
- lmo
#164 Re: Friendzone
mad_max_ba wrote: erogena
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Bellomo
#165 Re: Friendzone
One mogu dobiti samo prevodioca u ruku.MarlboroGold wrote:Tako i one tvoje koje friendzoniraš. Pomozi imBellomo wrote:"Ali, ali, ali, ja sam fiiin, zašto nemam djevojku? Ali, ali, ali, ali, pravo sam fin, zašto mi nijedna ne da? Ali, ali, ali, ali..."
- djkurt
#166 Re: Friendzone
Nekom je cilj da bude jebač, a nekom bogami da ga ne jebe svaka fufica. Svakom njegovo.Black swan wrote:to je razlika između tebe i nas, istinskih jebačatriconja wrote:Ih, kad se meni pocne javljat ponovo samo joj kazem idi nailovoj materiBlack swan wrote: ako se krene javljati ponovođdje si ovo ono...
onda ulijećeš klizeći na sve ili ništa![]()
![]()
-
infiny
#167 Re: Friendzone
Friendzonisanje, trud, kmecanje.. pokazatalji da je musko dostojanstvo vec debelo u minus otislo, u nepovrat.
Zalaganje ide kada si vec u nekoj ozbiljnoj vezi. Zasto se truditi oko nekoga ko ti je fakticki samo poznanik/ca, pa i pod isprikom da ti se svidja, a prijatelj(ica) ti svakako ne moze biti kad vec zelis nesto vise.
Prema tome ne znam kako itko osvijesten, normalan i stabilan u glavi moze upasti u zonu prijateljstva
Zalaganje ide kada si vec u nekoj ozbiljnoj vezi. Zasto se truditi oko nekoga ko ti je fakticki samo poznanik/ca, pa i pod isprikom da ti se svidja, a prijatelj(ica) ti svakako ne moze biti kad vec zelis nesto vise.
Prema tome ne znam kako itko osvijesten, normalan i stabilan u glavi moze upasti u zonu prijateljstva
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#168 Re: Friendzone
Može, jako puno ljudi nemaju dovoljno samopouzdanja i onda se krivo postave parametri odnosa.
Kasnije je sve teže. Bolje živjeti i u friendzone nego probati i popušiti foru.
Kasnije je sve teže. Bolje živjeti i u friendzone nego probati i popušiti foru.
- Truba
#169 Re: Friendzone
sve je ok ako se u pravom momentu ide na kockanje tojest riskira
čekati da ona nađe momka i da te odjebu zajedno je najgora opcija
čekati da ona nađe momka i da te odjebu zajedno je najgora opcija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#170 Re: Friendzone
Mora neko i svijeću držati.
- mad_max_ba
#171 Re: Friendzone
ma u tu zonu se inače uleti kada ni ona ni on nisu spremni riskirati u nekom momentu i oboje kalkulišu....
iz kalkulacija i čekanja, obe strane, se dolazi do ovoga kada je već poprilično kasno za neki "odvažniji potez" u isključenju prijateljstva i postizanju "romanse"...

iz kalkulacija i čekanja, obe strane, se dolazi do ovoga kada je već poprilično kasno za neki "odvažniji potez" u isključenju prijateljstva i postizanju "romanse"...
- MarlboroGold
#172 Re: Friendzone
Nađe momka i kaže hajde sa nama u kino da gledamo film 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#173 Re: Friendzone
Najgora opcija: glumiš muža koji ide na posaoMarlboroGold wrote:Nađe momka i kaže hajde sa nama u kino da gledamo film
- Truba
#174 Re: Friendzone
pa to sam ja patentirao na podforumu filmMarlboroGold wrote:Nađe momka i kaže hajde sa nama u kino da gledamo film
idem s curom i njezinim dečkom u kino
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#175 Re: Friendzone
Štaznam, ja sam kompetentan da pričam iz muškog ugla, nagledao sam se svakakvih friendzona. Ona u kojoj je samo muško u friendzoni, 99% on postavio temelj za to, njoj odgovaralo, jer nije muškarac s kojim bi bila u vezi. Međutim, da je od starta krenuo s namjerama koje zaista i ima, dobio bi sigurno poene za direktnost koji bi mu podigli šanse, opet u zavisnosti koliko bi ona promijenila pogled na njega.mad_max_ba wrote:ma u tu zonu se inače uleti kada ni ona ni on nisu spremni riskirati u nekom momentu i oboje kalkulišu....
Kasnije to, čak i kad ovaj više ne može da se krije iza kulisa, ispadne blentavo i obično bude odjeb.
Obrnuto, naumpade mi jedan slučaj iz studentskih dana, poznanica s kojom sam (i njom i ostalom ekipom, not alone), pio kafu, zezali se, družili, ono uzmemo film, čokoladu, pa svi gledamo.
Kad, jednom, nešto mi u gradu i naletim na nju i još par joj jaranica....i ona ti meni strese kako se ja njoj đasvi
Hm, kontam, pa što, jadna, ne reče ranije