To isto da bi neko postavio temu sa pitanjem šta je žigolo i ja se naljutio
Jedino ako se uklapaš u opis iste, onda mogu razumjeti.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ako ne znas sta je otprilike trol ili sarkazam post, onda jebiga. Ima par ljudi koji su soviniste ali radi jednog selna ti se nama svima seres u cejfConnaisseur Karlin wrote: dzaba tema o feminizmima, ako istovremeno prakticirate svoj sovinizam![]()
on voli dominantnetriconja wrote:Zipoo izradit ce te, vidis da jase muskinje radoConnaisseur Karlin wrote:haj'd ti prvizipoo wrote:nista dok sise ne izbacis
opa, sad vam i cejf ugrozavamtriconja wrote:Ako ne znas sta je otprilike trol ili sarkazam post, onda jebiga. Ima par ljudi koji su soviniste ali radi jednog selna ti se nama svima seres u cejfConnaisseur Karlin wrote: dzaba tema o feminizmima, ako istovremeno prakticirate svoj sovinizam![]()
e pa nije istoTomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
To isto da bi neko postavio temu sa pitanjem šta je žigolo i ja se naljutio![]()
I to kao mijenja činjenicu?Connaisseur Karlin wrote:e pa nije istoTomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
To isto da bi neko postavio temu sa pitanjem šta je žigolo i ja se naljutio![]()
Jedino ako se uklapaš u opis iste, onda mogu razumjeti.tema o fufciama je bila aktivna, a ova je istovremeno otvorena
Volis li ti nesto smijesno procitat vako nekad? Pa ljudi postavljaju smijesno na temama koje tvojom zaslugom budu zatvorene, znaci ponasas se isto ko dijeteConnaisseur Karlin wrote: opa, sad vam i cejf ugrozavam

ne "kao" , vec je upravo takoTomahawk11 wrote:I to kao mijenja činjenicu?Connaisseur Karlin wrote:e pa nije istoTomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
Jedino ako se uklapaš u opis iste, onda mogu razumjeti.tema o fufciama je bila aktivna, a ova je istovremeno otvorena
Razlika je u tome što se drugačije gleda na jedno a drugačije na drugo, što je opet totalno licemjerno.Tomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
Pa ovo je tvoja borba, zar ne?Connaisseur Karlin wrote:haj'd ti prvizipoo wrote:nista dok sise ne izbacis
Ma cini mi se da je postala previse "liberalna" jer je mislila da svijet ide na bolje mjesto a kad je doso reality check onda prpa.Tomahawk11 wrote:I to kao mijenja činjenicu?Connaisseur Karlin wrote:e pa nije istoTomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
dale cooper wrote:Razlika je u tome što se drugačije gleda na jedno a drugačije na drugo, što je opet totalno licemjerno.Tomahawk11 wrote:Što je šovinistički tema sa pitanjem šta je fufica![]()
Vidjeli smo na onoj zaključanoj temi da u muškim očima riječ "fufica" ima uglavnom negativne konotacije.
Iako bi svi vjerovatno htjeli da jebu fuficu, rijetko bi ko priznao da bi izlazio sa jednom takvom.
Dok riječ "žigolo" ima sasvim drugačije konotacije. Uglavnom pozitivne, ako pitaš bilo kojeg muškarca. To su
osvajači, koji mogu prevrnuti bilo koju žensku, nestašni i nestalnog duha, nikada se ne zadovoljavajući samo sa
jednom ženom. A ni pojedinim ženama "žigoli" nisu mrski, iako će to teško priznati, slično kao i oni muškarci koje
privlače "fufice".
pa kakve veze moja borba sa izbacivanjem sisazipoo wrote:Pa ovo je tvoja borba, zar ne?Connaisseur Karlin wrote:haj'd ti prvizipoo wrote:nista dok sise ne izbacis
et. vidis, opet priznajes da biti sovinsta potpuno prihvatljivo i da nema potrebe da se uzrujavas , i naravno, tebi to ne smetatriconja wrote:
Ma cini mi se da je postala previse "liberalna" jer je mislila da svijet ide na bolje mjesto a kad je doso reality check onda prpa.
haj'd ti prviConnaisseur Karlin wrote:[qote="zipoo"][qute="Connaisseur Karlin"][qute="zipoo"]nista dok sise ne izbacis
Haj mi objasni kako sam sovinista?Connaisseur Karlin wrote:et. vidis, opet priznajes da biti sovinsta potpuno prihvatljivo i da nema potrebe da se uzrujavas , i naravno, tebi to ne smetatriconja wrote:
Ma cini mi se da je postala previse "liberalna" jer je mislila da svijet ide na bolje mjesto a kad je doso reality check onda prpa.
ali, pazi, meni TO smeta
Meni žigolo ilitiga muška sponza nije pozitivan pojam.dale cooper wrote: Razlika je u tome što se drugačije gleda na jedno a drugačije na drugo, što je opet totalno licemjerno.
Vidjeli smo na onoj zaključanoj temi da u muškim očima riječ "fufica" ima uglavnom negativne konotacije.
Iako bi svi vjerovatno htjeli da jebu fuficu, rijetko bi ko priznao da bi izlazio sa jednom takvom.
Dok riječ "žigolo" ima sasvim drugačije konotacije. Uglavnom pozitivne, ako pitaš bilo kojeg muškarca. To su
osvajači, koji mogu prevrnuti bilo koju žensku, nestašni i nestalnog duha, nikada se ne zadovoljavajući samo sa
jednom ženom. A ni pojedinim ženama "žigoli" nisu mrski, iako će to teško priznati, slično kao i oni muškarci koje
privlače "fufice".
Sada je popularno biti uvrijeđen i praviti od sebe žrtvu u svakoj mogućoj situacijiMarlboroGold wrote:Neki ljudi su jednostavno preosjetljivi...
Nije meni i tebi, ali ima likova kojima jeste. Koji u priči sa jaranima krenu pričati koliko su ih pojebaliTomahawk11 wrote:Meni žigolo ilitiga muška sponza nije pozitivan pojam.dale cooper wrote: Razlika je u tome što se drugačije gleda na jedno a drugačije na drugo, što je opet totalno licemjerno.
privlače "fufice".
U realnom svijetu, sve je to u pet deka. Koliko žene vole žigole, toliko i muški vole fufice.
Ponavljam, ona žena koja se ni po kojem osnovu ne nalazi u izrazu, ne bi trebalo da je vrijeđa.
Da li tebe vrijeđa izraz žigolo? Muška kurva? Muška sponzoruša?
da, sa razlogomMarlboroGold wrote:Neki ljudi su jednostavno preosjetljivi...
Baš tako. Kako vrijeme odmiče ljudi više neće smjeti ni progovoriti sa drugim osobama iz straha da ne budu uvrijeđene.annoy wrote:Sada je popularno biti uvrijeđen i praviti od sebe žrtvu u svakoj mogućoj situacijiMarlboroGold wrote:Neki ljudi su jednostavno preosjetljivi...
Sve je opresija, šovinizam i slično
Zato ako hoces da uzmes cifru moras ganjati malo starije dame.dale cooper wrote:
Nije meni i tebi, ali ima likova kojima jeste. Koji u priči sa jaranima krenu pričati koliko su ih pojebali
i koliko cu crta zarezali, a ovi mu se dive i zavide, neki otvoreno, neki tajno. Da se ne lažemo među
mlađim muškarcima ima ih dosta koji razmišljaju na ovaj način. Druga stvar, žigolo i muška sponzoruša
nije nužno ista stvar. Žigolo na seks i na osvajanje žena gleda kao na sport, sponzoruši je to izvor finansiranja.
Iako ima gdje je ovo dvoje spojeno u jedno.
Da, muške sponze uglavnom ganjaju takve gospođe.Edin H. wrote:Zato ako hoces da uzmes cifru moras ganjati malo starije dame.dale cooper wrote:
Nije meni i tebi, ali ima likova kojima jeste. Koji u priči sa jaranima krenu pričati koliko su ih pojebali
i koliko cu crta zarezali, a ovi mu se dive i zavide, neki otvoreno, neki tajno. Da se ne lažemo među
mlađim muškarcima ima ih dosta koji razmišljaju na ovaj način. Druga stvar, žigolo i muška sponzoruša
nije nužno ista stvar. Žigolo na seks i na osvajanje žena gleda kao na sport, sponzoruši je to izvor finansiranja.
Iako ima gdje je ovo dvoje spojeno u jedno.