Sve više fufica po Sarajevu!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
muha_sa

#151 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by muha_sa »

pustopoljina wrote: hah, ja sam prije koji mjesec (snijeg bio do koljena) bila na nekakvom salteru...nije bila guzva i bas sam fino pricala sa tim momkom...suhonjav, mlad...radi i studira, nije iz ovog grada...simpa...udje cura...ama prelijepa...visoka, vitka, zlatna sjajna kosa, ko svila...zdravko colic i podlugovi...lice...ma sve...i ona isto tako mlada, mozda i mladja od njega...
joj kad se ovaj momcic uspravi, odjednom sav bitan, zaposlen kao, nesto namrgodjeno gleda, k'o misli nesto bitno...kao nema on vremena da kaze zdravo (ostao njen dobar dan da visi u zraku)...ode on meni nesto kopirati (bezveze, nije morao kopirati, ja predala sve kopije i rekla za tu jednu kopiju da sam nasla samo kopiju, nemam pojma gdje mi je original), nema ga... vrati se....nema vise cure...kad on meni- gdje ode ova? doslo mi da mu kazem- a sad si je kao primijetio, ha? nisam...al' nisam mogla izdrzati dugo...
-rek'o dok ti (pavijanu :D ) glumis dasu, ode cura na drugi salter :lol: neces tako nikad cure naci :lol:
jos se naljutio :-) ja bih se zahvalila :lol:
umjesto da joj je reko--Da znaš djevojko kako bi me lako pridobila ove sekunde bi mi se udvarat pocela
pustopoljina

#152 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by pustopoljina »

muha_sa wrote:
pustopoljina wrote: hah, ja sam prije koji mjesec (snijeg bio do koljena) bila na nekakvom salteru...nije bila guzva i bas sam fino pricala sa tim momkom...suhonjav, mlad...radi i studira, nije iz ovog grada...simpa...udje cura...ama prelijepa...visoka, vitka, zlatna sjajna kosa, ko svila...zdravko colic i podlugovi...lice...ma sve...i ona isto tako mlada, mozda i mladja od njega...
joj kad se ovaj momcic uspravi, odjednom sav bitan, zaposlen kao, nesto namrgodjeno gleda, k'o misli nesto bitno...kao nema on vremena da kaze zdravo (ostao njen dobar dan da visi u zraku)...ode on meni nesto kopirati (bezveze, nije morao kopirati, ja predala sve kopije i rekla za tu jednu kopiju da sam nasla samo kopiju, nemam pojma gdje mi je original), nema ga... vrati se....nema vise cure...kad on meni- gdje ode ova? doslo mi da mu kazem- a sad si je kao primijetio, ha? nisam...al' nisam mogla izdrzati dugo...
-rek'o dok ti (pavijanu :D ) glumis dasu, ode cura na drugi salter :lol: neces tako nikad cure naci :lol:
umjesto da joj je reko--Da znaš djevojko kako bi me lako pridobila ove sekunde bi mi se udvarat pocela
mogao je pozdraviti, reci koliko ce otprilike potrajati, ponuditi da sjedne, reci gdje je automat za pice i dati upitnik da ispunjava :)
muha_sa

#153 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by muha_sa »

pustopoljina wrote:
muha_sa wrote:
mogao je pozdraviti, reci koliko ce otprilike potrajati, ponuditi da sjedne, reci gdje je automat za pice i dati upitnik da ispunjava :)
kavaljerstvo umire sa mojom generacijom :D
MarlboroGold

#154 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

Za umiranje kavaljerstva su donekle i žene krive. Skoro sam sa bivšim kolegicama bio na kafi i tako jedna priča da je izašla sa nekim tipom... lik je bio maximalno džentlmenski i kavaljerski nastrojen, ruža, otvaranje vrata, izmicanje stolice, posvećenost... sve po PS-u i savršeno, da bi još samo 2-3 puta izlašla s njim. Dok su se dopisivali, prije izlaska, čula je i od drugih koji ga poznaju da je lik izrazito fin prema ženama, kao da ne glumi već stvarno jeste takav inače.

Razlog zašto su prestali izlaziti je što njoj smeta takvo ponašanje, sa čime se i druga složila... pa wtf :shock:
triconja

#155 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

pustopoljina wrote:
triconja wrote:
Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.

E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.

I onda se uhvatite priče nema normalnih cura.

Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe malo :izet: a tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.
E moja ti, da vidis kako je jebeno kad te zenska pocne barit, mene pocela barit u srednjoj u cetvrtom jedna, jedva sam ziv osto. Znaci vas sam se izgubio, noge presjecene a ruke drhte, jedva sam joj pripaljivo cigaru :lol: :lol: :lol:
hah, ja sam prije koji mjesec (snijeg bio do koljena) bila na nekakvom salteru...nije bila guzva i bas sam fino pricala sa tim momkom...suhonjav, mlad...radi i studira, nije iz ovog grada...simpa...udje cura...ama prelijepa...visoka, vitka, zlatna sjajna kosa, ko svila...zdravko colic i podlugovi...lice...ma sve...i ona isto tako mlada, mozda i mladja od njega...
Dobar savjet, to cu pritefterit :lol: :thumbup:
triconja

#156 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:Za umiranje kavaljerstva su donekle i žene krive. Skoro sam sa bivšim kolegicama bio na kafi i tako jedna priča da je izašla sa nekim tipom... lik je bio maximalno džentlmenski i kavaljerski nastrojen, ruža, otvaranje vrata, izmicanje stolice, posvećenost... sve po PS-u i savršeno, da bi još samo 2-3 puta izlašla s njim. Dok su se dopisivali, prije izlaska, čula je i od drugih koji ga poznaju da je lik izrazito fin prema ženama, kao da ne glumi već stvarno jeste takav inače.

Razlog zašto su prestali izlaziti je što njoj smeta takvo ponašanje, sa čime se i druga složila... pa wtf :shock:
Jaro, nekako mi baca da ona voli malo grublje, ako znas na sta mislim. Hint modrooka :D
triconja

#157 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

kiki-miki wrote:
triconja wrote: Iskrenost je sranje, pogotovo kad se tek upoznajes. Nesto sto ljudi naj ne vole je kad si iskren, pa ti vidi. Jedino kad ostvaris neku jacu vezu od poznanstva onda mozes rizikovat sa istkrenoscu.
Pa ne mora se bas na pocetku lagati toliko da vise ne znas ni sta si tacno rekao/ la.

Iskrenost prvo prema sebi - sta tacno zelis i kako, pa onda i prema drugoj strani.
Ne mislim sad da treba lagat ko politicar, nego ono narodski receno ne odgovarat pitanja za koja jos nisi spreman, ostaviti ih za kasnije. Izbjegavanje odgovaranja na pitanja nije laganje :D
MarlboroGold

#158 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:Za umiranje kavaljerstva su donekle i žene krive. Skoro sam sa bivšim kolegicama bio na kafi i tako jedna priča da je izašla sa nekim tipom... lik je bio maximalno džentlmenski i kavaljerski nastrojen, ruža, otvaranje vrata, izmicanje stolice, posvećenost... sve po PS-u i savršeno, da bi još samo 2-3 puta izlašla s njim. Dok su se dopisivali, prije izlaska, čula je i od drugih koji ga poznaju da je lik izrazito fin prema ženama, kao da ne glumi već stvarno jeste takav inače.

Jaro, nekako mi baca da ona voli malo grublje, ako znas na sta mislim. Hint modrooka :D
Ma ne zna ni ona šta hoće. E to su one koje obično na kraju ostano sa cukama i macama i kukaju na cijeli muški svijet.
triconja

#159 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
triconja wrote:

Ma ne zna ni ona šta hoće. E to su one koje obično na kraju ostano sa cukama i macama i kukaju na cijeli muški svijet.
Zaboravio si i propali brak/par propalih brakova pa tek onda taj stadij :thumbup:
MarlboroGold

#160 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: Zaboravio si i propali brak/par propalih brakova pa tek onda taj stadij :thumbup:
Ma ima ih i bez ikakvih propalih brakova, vjeruj mi...
triconja

#161 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
triconja wrote: Zaboravio si i propali brak/par propalih brakova pa tek onda taj stadij :thumbup:
Ima svega, to se slazem. Eee, dobar ti pravo avatar, znaci boze :lol: :lol: :lol: :thumbup:
MarlboroGold

#162 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:
Ima svega, to se slazem. Eee, dobar ti pravo avatar, znaci boze :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Dobar je i Freddy... ako je on :D
HAVANA

#163 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by HAVANA »

muha_sa wrote: kavaljerstvo umire sa mojom generacijom :D
Ma i ove zene danasnje. :roll: Neki dan ja na moru i odem kod onog radica u orebicu.Vidim metla lijepa pravo,sve ko nake bubamare po njoj,reko odo zeni kupit.Ruzna ona sto imamo, starinska.Znam onu na kasi,vazda neka prica,reko evo bubamaru uzeo zeni...Kaze,a jebala te metla,cuj metlu zeni kupio.Gospe moja. :lol: Dodjem kuci,reko uzeo ti ja metlu,ona ruzna...Kad i ona,jebla te metla. :twisted: Sta bi tek ove mladje,nalupala bi me onom metlom. :cry: Suti i meti.
muha_sa

#164 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by muha_sa »

HAVANA wrote:
Ma i ove zene danasnje. :roll: Neki dan ja na moru i odem kod onog radica u orebicu.Vidim metla lijepa pravo,sve ko nake bubamare po njoj,reko odo zeni kupit.Ruzna ona sto imamo, starinska.Znam onu na kasi,vazda neka prica,reko evo bubamaru uzeo zeni...Kaze,a jebala te metla,cuj metlu zeni kupio.Gospe moja. :lol: Dodjem kuci,reko uzeo ti ja metlu,ona ruzna...Kad i ona,jebla te metla. :twisted: Sta bi tek ove mladje,nalupala bi me onom metlom. :cry: Suti i meti.
:lol: :lol:

ja sam svojoj za osmi mart peglu kupio--rowenta
triconja

#165 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by triconja »

kiki-miki wrote:
triconja wrote: Ne mislim sad da treba lagat ko politicar, nego ono narodski receno ne odgovarat pitanja za koja jos nisi spreman, ostaviti ih za kasnije. Izbjegavanje odgovaranja na pitanja nije laganje :D

To je ok. Dok se ne vidi cemu sve to vodi.

Previse mi generalizujemo. Osudjujemo ljude na osnovu oblacenja. Htjeli mi to priznati ili ne, puni smo predrasuda.

Npr. ako neko izlazi ponekad s drustvom u Bosnu, mislimo da nema nista u glavi. Nego samo u dzepu.
Sto bi se u narodu reklo kompleksi, nema tog ko je imun na iste. Znaci na prvu il ces odjebat nekog il ces pricat malo pa ga odjebat ili nastavit, znaci nema druge. :thumbup:
superiska

#166 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by superiska »

muha_sa wrote:
HAVANA wrote:

'vako sam i ja od bivšeg supruga dobijala peglu, pretis, usisivač,... za 8. Mart.
Dakle, bivši suprug.... :pisnula:
medvjed23

#167 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by medvjed23 »

Nastasia wrote:Ne znam čemu žalopojke zbog broja fufica kad su muškarci upravo jedan od glavnih razloga njihove brze ekspanzije.
Doduše, zavisi šta podrazumijevaš pod fuficom, a šta pod normalnom djevojkom, ali iz iskustva, fufica izgleda nekako ovako:
dugi, nadograđeni, šiljasti nokti kojim je realno nemoguće obrisati šupak, pretežno u rozim ili crvenim nijansama a ponekad i crnoj, duga, ravna, farbana crna kosa (izgleda da plavuše više nisu u modi) sa nerijetko ekstenzijama očito vidljivim, pretjerano iskvarcana koža do te mjere da pod određenim osvjetljenjem izgleda narandžasto, umjetne trepavice, precrtane napućene usne i naravno, ništa od ovoga ne bi pomoglo da nije atributa koji su ili postojeći ili se nadograde kojekakvim push-up grudnjacima, gaćama sa silikonskim umetcima na mjestu guzova itd. I sve se to prezentuje u oskudnoj odjeći.

E znate šta? Te djevojke mahom imaju momke, ako ih nemaju, onda u gradu nikad nisu same, ako će muškarac u kafani kome prići, prići će njoj.

Znam da će mnogi reći da će muškarac prići njoj da se ogrebe malo :izet: a tražit će normalnu za vezu. Fora je u tome što ja (a sebe smatram poprilično normalnom, prosječnom djevojkom) ako primjetim lika u krugu od dva metra sa tim "fuficama" prosto ga ne želim u svojoj blizini. Tako i mnoge "normalne" djevojke.

to je to.. ponuda i potražnja.. ni muškim ni ženskim fufama ne fali mušterija pa samim tim ni motiva da budu to što jesu..
muha_sa

#168 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by muha_sa »

superiska wrote:
muha_sa wrote:
HAVANA wrote: Ma i ove zene danasnje. :roll: Neki dan ja na moru i odem kod onog radica u orebicu.Vidim metla lijepa pravo,sve ko nake bubamare po njoj,reko odo zeni kupit.Ruzna ona sto imamo, starinska.Znam onu na kasi,vazda neka prica,reko evo bubamaru uzeo zeni...Kaze,a jebala te metla,cuj metlu zeni kupio.Gospe moja. :lol: Dodjem kuci,reko uzeo ti ja metlu,ona ruzna...Kad i ona,jebla te metla. :twisted: Sta bi tek ove mladje,nalupala bi me onom metlom. :cry: Suti i meti.

'vako sam i ja od bivšeg supruga dobijala peglu, pretis, usisivač,... za 8. Mart.
Dakle, bivši suprug.... :pisnula:

ova moja šuti---al kad joj metlu donesem more bit bidne da cu bit bivši :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#169 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Velkoski »

pa ovo je promašena definicija... opisane su poštene djevojke koje znaju šta hoće :mrgreen:
splinter

#170 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by splinter »

Jedna od boljih tema na forumu u zadjih 15 godina.
S4mpion

#171 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by S4mpion »

triconja wrote:E moja ti, da vidis kako je jebeno kad te zenska pocne barit, mene pocela barit u srednjoj u cetvrtom jedna, jedva sam ziv osto. Znaci vas sam se izgubio, noge presjecene a ruke drhte, jedva sam joj pripaljivo cigaru :lol: :lol: :lol:
Jest. :lol:
I meni se to desilo, samo je ova mene očima pojela, nije bilo nikakvog izgovora tipa cigara, i bio sam drugi srednje, a ona četvrti, noge mi se oduzele, mislio sam da neću živ iz škole izać'. :svijeca:
HAVANA

#172 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by HAVANA »

muha_sa wrote:
muha_sa wrote:
HAVANA wrote: Ma i ove zene danasnje. :roll: Neki dan ja na moru i odem kod onog radica u orebicu.Vidim metla lijepa pravo,sve ko nake bubamare po njoj,reko odo zeni kupit.Ruzna ona sto imamo, starinska.Znam onu na kasi,vazda neka prica,reko evo bubamaru uzeo zeni...Kaze,a jebala te metla,cuj metlu zeni kupio.Gospe moja. :lol: Dodjem kuci,reko uzeo ti ja metlu,ona ruzna...Kad i ona,jebla te metla. :twisted: Sta bi tek ove mladje,nalupala bi me onom metlom. :cry: Suti i meti.

ova moja šuti---al kad joj metlu donesem more bit bidne da cu bit bivši :lol:

Image
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#173 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by Truba »

a lot of drolja can be found in sarajevo :D
azurna_obala

#174 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by azurna_obala »

Pa sta hoćete, muški hodaju u užim pantalonama od žena, kao da su oni nešto bolji.

Sreća udadoh se na vrijeme :lol:
muha_sa

#175 Re: Sve više fufica po Sarajevu!!!

Post by muha_sa »

azurna_obala wrote:Pa sta hoćete, muški hodaju u užim pantalonama od žena, kao da su oni nešto bolji.

Sreća udadoh se na vrijeme :lol:
kakvi užih :-) hodaju u trenerkama, ona napucana a on trenerku torbicu i bog te veselio :lol:
Locked