ZAHIROVKE wrote:Da sad ne odgovaram svima, a većini ove bagre što ni nemaju auta ( čuli na terenu iza zgrade da golf voze papci ) neću ni odgovarati.
Hvala na detaljnom objašnjenju sa TSI i DSG situaciju momku koji ih vozi svakodnevno. Definitvno se vrijedi još raspitati za G. GTI. Ali otom potom.
Ljudi ne shvataju da brend košta, a brend kao audi, mercedes, bww i vw su na vrhu, što i cijena sama govori. Ništa protiv megane rs, auto je lutka izgledom i rekao sam da ide baš fino, ali smatram da kvalitetom i dugotrajnošću se ne mogu porediti. Megane 22K prešai 50.000 sa CUP opremom, dok sve ostalo ne možeš kupiti ni u 2.0 TDI varijanti za te pare, a da je kako treba. Treba biti pošten, ne može svačiji džep izgurati S3 ili GTI, kao što bih ja najprije kupio RS3 ili A45 AMG, ali to nažalost nije izvodivo. Stojim iza toga da su najbolji u toj kasi, međutim i najskuplji, ali ne govorim da je bolji golf 6 gti ili megane ne bitno jer imam toliki budžet...
Bravo pasa moj
Sad da kupiš Megane za 22k za 5 godina nećeš ga moći prodati za 10k. U njega ćeš se uvaliti još 10k u popravke jer nije kvalitet jednog GTI, o ostalim njemačkim zvjerkama i da ne govorim. Na kraju kad sve saberes 22k si bacio u vjetar.
Uzmes GTI, nećeš puno izgubiti, njemački kvalitet, kako god okrenes bolje nego ovi francuzici i sl