Hrvatska, predstavnici Hrvatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitaciji u BiH

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#151 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Chmoljo »

Po struci je profesorica biologije i teologinja.
:D
fakat

#152 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by fakat »

Kraj ovakvih prijatelja .... :sad:

cudno, u jednoj recenici ona se poziva na izvjesca EU komisija, a u drugoj kaze da je haski tribunal kriminalna organizacija koja ucjenjuje nevine ljude da optuze drzavni vrh jedne EU zemlje?! Seselj likes this.
goodbar

#153 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by goodbar »

@Chmoljo
Znaci 2u1.Sumnjam da je i darvinistkinja.Nego evo predloga za mirnu Bosnu-Kantonizovati,ponovo,BiH,ali cijelu,bez etnickih principa,granica i ostalih pizdarija.Posto BiH na zastavi ima 9.zvijezdica,broj kantona neka bude-9.U suprotnom,gospoda iz Beograda i Zagreba,Banje Luke u zapadnog dijela Mostara moraju pronaci novog Abdica,posto je stari zanemoco,a i cerka mu se izjasnjava kao Hrvatica.Ja sam,jedno vrijeme,tipovo na Scepa,ali je on okrenuo curak(ma sta to znacilo).
GeeTnT

#154 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by GeeTnT »

samo ima jedan mali problemcic....predstavnici Hrvatske gdje god u EU laju, nadje se neki Bosanac u blizini koji dobaci tipa „Aus“, „Nein“, „Pfui“ ...tako da saptaca kerovima u EU nece nedostajati dokle god postoji Bosanaca.
seln

#155 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by seln »

zg1911 wrote:
seln wrote:
Oooo, vratio se geometar. :lol:
Sta ima, geometre, kako teodolit?
Uvijek sam žalio bijednike koji se sami sebi smiju. Ljevičarska solidarnost, odlika velikih ljudi.

Blistaju li wc-i? Nemoj da čujem niječan odgovor. Budi fer i zaradi plaću...
Ako vec hoces zaliti nekog bijednika, pogledaj u zrcalo.
A wc-i blistaju otkako si ih ti olizao....
seln

#156 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by seln »

Chmoljo wrote:
Po struci je profesorica biologije i teologinja.
:D
Samo da Bog i Darwin ne zakuhaju...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#158 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Chmoljo »

zrakomlat wrote:nanosioci europskih vrijednosti

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska ... jska-mast/
Gospodja Petir je vjeroJatno zgrozena i pita se stO je moglo uzrokovati ovakve izljeve bedastoce.

Osupnuta.
Inok

#159 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Inok »

Chmoljo wrote:
zrakomlat wrote:nanosioci europskih vrijednosti

https://vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska ... jska-mast/
Gospodja Petir je vjeroJatno zgrozena i pita se stO je moglo uzrokovati ovakve izljeve bedastoce.

Osupnuta.
prije će bit da su ovo romi nego bošnjaci ali opet ustašluk to i ne razlikuje
Better Man

#160 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Better Man »

Ko još šljivi ovu ustašku prostitutku, koja bi i rođenu mater prodala za fotelju. Pa čitavu je halabuku digla zbog toga što je predsjednik HSS-a Krešimir Beljak ušao u koaliciju s SDP-om, jer ona i slični ostaju bez fotelja, koje su očekivali da im dadne HDZ. Zato je pokrenula hajku da ga sruši, ali je on nju nogirao iz stranke. Ne gubim vrijeme slušajući ovu polupismenu kravu.
megaman4

#162 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by megaman4 »

Better Man wrote:Ko još šljivi ovu ustašku prostitutku, koja bi i rođenu mater prodala za fotelju. Pa čitavu je halabuku digla zbog toga što je predsjednik HSS-a Krešimir Beljak ušao u koaliciju s SDP-om, jer ona i slični ostaju bez fotelja, koje su očekivali da im dadne HDZ. Zato je pokrenula hajku da ga sruši, ali je on nju nogirao iz stranke. Ne gubim vrijeme slušajući ovu polupismenu kravu.
Hrvatska podivljala otkad je usla u EU. Vise to nije ista zemlja. :-)

Posvadjali se sa svim komsijama. Pogubili se skroz. Demografski nestaju a ekonomski propadaju.
zg1911

#163 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

seln wrote:
zg1911 wrote:
seln wrote:
Oooo, vratio se geometar. :lol:
Sta ima, geometre, kako teodolit?
Uvijek sam žalio bijednike koji se sami sebi smiju. Ljevičarska solidarnost, odlika velikih ljudi.

Blistaju li wc-i? Nemoj da čujem niječan odgovor. Budi fer i zaradi plaću...
Ako vec hoces zaliti nekog bijednika, pogledaj u zrcalo.
A wc-i blistaju otkako si ih ti olizao....
Asti... A jesi mi ga vratija. Peče, peče
Alfons Kauders

#164 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

zg1911 wrote:
Idi ba... Prikolji kakvo prase pa mazi osmrtnice i zenama zabranjuj kontracepciju... Ili sta vec radite u slobodno vrijeme kad se ne petljate u nase probleme...
zg1911

#165 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

Alfons Kauders wrote:
zg1911 wrote:
Idi ba... Prikolji kakvo prase pa mazi osmrtnice i zenama zabranjuj kontracepciju... Ili sta vec radite u slobodno vrijeme kad se ne petljate u nase probleme...
Evo konjica stiže u pomoć austrijskom čistaču wc-a.

Šta se ti wannabe ljevičarski štakore javljaš? Nisi dobio u pak sinoć pa si nadrkan? Ne moraš mi persirati
Alfons Kauders

#166 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote:

Šta se ti wannabe ljevičarski štakore javljaš? Nisi dobio u pak sinoć pa si nadrkan? Ne moraš mi persirati
Nisam persirao, vec kolektivizirao.

Čuj NVZ ljevica? :lol:

Idi ba busi rupe na kondomima i spaljuj vjestice...
zg1911

#167 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by zg1911 »

Alfons Kauders wrote:
zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote:

Nisam persirao, vec kolektivizirao.

Kolektiviziraju budale.

Aj sad pravac regretacija isil, koliko vas je možete imat svoj odred, kao onomad u slavna vam vremena handžar divizije
cyprus

#168 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by cyprus »

Alfons Kauders wrote:Čuj NVZ ljevica? :lol:
Pa vaš pandan u real lifeu se trpa u ljevicu :D
Alfons Kauders

#169 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote: Nisam persirao, vec kolektivizirao.

Kolektiviziraju budale.

Aj sad pravac regretacija isil, koliko vas je možete imat svoj odred, kao onomad u slavna vam vremena handžar divizije
ISIL slabo plaća, pa u pravilu idemo kod onih što nas plaćaju da ih tamanimo, najčešće dolarima.

Inače, četvero mojih je bilo u diviziji, ali više nas je bilo u Iraku i Afganistanu.

Talibane odrađujemo za pare, a Katolibane pro bono.
Alfons Kauders

#170 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

cyprus wrote:
Ne kontam?
cyprus

#171 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by cyprus »

Alfons Kauders wrote:
cyprus wrote:
Ne kontam?
Moj Reufe...
Alfons Kauders

#172 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

cyprus wrote:
Alfons Kauders wrote:
cyprus wrote:
Ne kontam?
Moj Reufe...
A Bajrović? Ne poznajem ga, ali te uvjeravam da je ipak ljevica spram NVZ.

Spram NVZ, Hitler i Mussolini izgledaju kao salonski ljevičari...
cyprus

#173 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by cyprus »

Ma ko je to nama vadikalan... Ma ko? Buci buci... :-D

Hajd da ne začatavamo :oops: Izvinjenje za offtopic...
Alfons Kauders

#174 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Alfons Kauders »

cyprus wrote:Ma ko je to nama vadikalan... Ma ko? Buci buci... :-D

Hajd da ne začatavamo :oops: Izvinjenje za offtopic...
I drugi put.
Fudo387

#175 Re: Hrvatska, predstavnici Hrvtatske lazu gdje god stignu u EU o sigurnosnoj sitacij u BiH

Post by Fudo387 »

zg1911 wrote:
Alfons Kauders wrote:
zg1911 wrote:

A sto vi nas mrzite?
Jebes me ako vas kontam.
Meni ste vi simpaticni, pola mi rodbine tamo, i ja kad se pojavim svi me nesta mjerkaju, kuhaju neki znj qrac, i cekaju da pocnem srat. I pocnem ja srat, oni ne kontaju, ja kenjam, u neka doba svi pocnu, Fuda mi tebe volimo. I sad ja razmisljam,
Pa koji vam je qrac?
Mislim, nista ti ne radim, i realno, boli me qrac za tobom, a ti svake hefte osam puta odes Svabama cmizdriti, aaajjj hoce Fuda da nas jebe nekim zajebanim satarama.
Ja sam ozbiljno razmisljao o ovoj pojavi,
Skonto sam da ste supci.
Jebem vam Kolindu, eto sad.

Jebte me ako ste normalni.
Post Reply