Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I ja cekam 2d. Samo ko ce izbjeci spojlere do tada . Ovu temu ne otvaram. Znam raspored, ali i u novom gradu ima 3d, a nigdje ne pise kad je 3d, a kad 2d. Ako neko zna bio bih zahvalan da to podijeli ovdje .
spree wrote:I ja cekam 2d. Samo ko ce izbjeci spojlere do tada . Ovu temu ne otvaram. Znam raspored, ali i u novom gradu ima 3d, a nigdje ne pise kad je 3d, a kad 2d. Ako neko zna bio bih zahvalan da to podijeli ovdje .
kao sto sam @Bloo reko u MeetingPoint-u 5.og i 9.og maja imas 2D
Bloo wrote:Zasto nema barem jedna projekcija 2D...
i ja se to pitam, zato cu cekat dok ne bude u 2D-u
Ne znam jesam li u pravu, ali u Cinema City nekad i ne bude 2D kasnije kao opcija.
Dunno.
Iako mi je daleko ovo drugo kino isplativije je i ugodnije.
4 Km karta. 2 km kokice...kino bude poluprazno, mozes sjesti gdje hoces, sjedista jesu malo losija od Cinema sjedista jer je prije sala sluzila.kao konferencijska, rijetko ima djece...
spree wrote:I ja cekam 2d. Samo ko ce izbjeci spojlere do tada . Ovu temu ne otvaram. Znam raspored, ali i u novom gradu ima 3d, a nigdje ne pise kad je 3d, a kad 2d. Ako neko zna bio bih zahvalan da to podijeli ovdje .
kao sto sam @Bloo reko u MeetingPoint-u 5.og i 9.og maja imas 2D
Pogledao Dobar film, uživao sam, dobar omjer drame, akcije i komedije, ali krajnji rezultat se neće svima svidjeti -- možda ne iz razloga što pola likova umre, već što nema šanse da su sve te smrti konačne. Manje-više svi likovi koji umru imaju najavljene filmove/nastavke i studio malo vuče publiku za nos (i za džep) reklamirajući ovo kao ultimativni sukob, kad će se završetak znati tek za godinu dana. To na stranu, Thanos je savršeno odrađen i vjerovatno najbolje realiziran lik u filmu. Očekujte i jedno poznato lice koje niste vidjeli još od Phase I -- vrlo dobar cameo.
DancingKing wrote:Pogledao Dobar film, uživao sam, dobar omjer drame, akcije i komedije, ali krajnji rezultat se neće svima svidjeti -- možda ne iz razloga što pola likova umre, već što nema šanse da su sve te smrti konačne. Manje-više svi likovi koji umru imaju najavljene filmove/nastavke i studio malo vuče publiku za nos (i za džep) reklamirajući ovo kao ultimativni sukob, kad će se završetak znati tek za godinu dana. To na stranu, Thanos je savršeno odrađen i vjerovatno najbolje realiziran lik u filmu. Očekujte i jedno poznato lice koje niste vidjeli još od Phase I -- vrlo dobar cameo.
Zaboravljaš, da jedan od infinity kamenja ima moć vratiti vrijeme a imamo i soul stone.
a ja se pravo radujem što idem večeras, high hopes and all...a vamo Zlato daje mlake ocjene
Raduj se, jer je dobar. Ispunio je moja očekivanja nakon cijelog hype-a i pripreme od prvog filma. Ali ima glupih stvari i to ne malo... star lord me ispizdio.
a ja se pravo radujem što idem večeras, high hopes and all...a vamo Zlato daje mlake ocjene
Raduj se, jer je dobar. Ispunio je moja očekivanja nakon cijelog hype-a i pripreme od prvog filma. Ali ima glupih stvari i to ne malo... star lord me ispizdio.