Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post Reply
Hafis

#151 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Dobar prilog. Obvezno pogledati.
Jest da nije uhodani Sa mainstream, ali Bože moj, ima Bosne i izvan Sarajeva.
kakavdanakneiskustvu

#152 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by kakavdanakneiskustvu »

Hafis wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:dvadesetak minuta i morao sam ugasiti ,ne moze se ovo slusati
E pa sad vidiš kako je meni kada slušam recimo Slavena Kovačevića ili Reufa Bajrovića.

ne vidim jer ih nisam nikad slusao
kakavdanakneiskustvu

#153 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Hafis wrote:
Dobar prilog. Obvezno pogledati.
Jest da nije uhodani Sa mainstream, ali Bože moj, ima Bosne i izvan Sarajeva.

prilog je nesto sto traje obicno par minuta,ovo je emisija valjda
LBVIEW

#154 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by LBVIEW »

Treba ovog malog vojvodu :D pitati, kad vec pominje prava Srba, koje po njemu samo sto nisu poceli lincovati po Sarajevu, sta je s istim u kantonima gdje je HDZ na vlasti. :D
kakavdanakneiskustvu

#155 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

LBVIEW wrote:Treba ovog malog vojvodu :D pitati, kad vec pominje prava Srba, koje po njemu samo sto nisu poceli lincovati po Sarajevu, sta je s istim u kantonima gdje je HDZ na vlasti. :D

to se ne pita,gdje ces ih to pitati,na kraju krajeva to njih ni ne zanima
LBVIEW

#156 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by LBVIEW »

kakavdanakneiskustvu wrote:
LBVIEW wrote:Treba ovog malog vojvodu :D pitati, kad vec pominje prava Srba, koje po njemu samo sto nisu poceli lincovati po Sarajevu, sta je s istim u kantonima gdje je HDZ na vlasti. :D

Ma znam, al' rek'o dokle seze principijelnost intelektualca- vojvode. :D
Jer, ako ne smeta sto Srbi, ne da nemaju prava, nego nisu ni konstitutivni,a na sta po Ustavu imaju pravo,u HDZ kantonima, sta koji kurac kmeci o pravu Srba u Sarajevu. Isto vrijedi i za ovog drugog majmuna, za kojeg je, izgleda,"legitimni predstavnik" Hrvata u sumskoj, Vlajki Emil.
BHCluster

#157 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by BHCluster »

Sta se cudite na toj dijeti su odrasli oni drugacije i ne znaju, kod njih je normalno da je Milović se posrao po zrtvama rata i onda se pitaju da li je on nesto vise od tih par recenica. Pa ako je zajebo sto se nije izvinio? A sto se tice Susnjara hem sto se pokubio hem sto nema nikakve kulture, poleti da legne na stol, pa onda laktove na stol svasta.
LBVIEW

#158 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by LBVIEW »

BHCluster wrote:

Sta se cudite na toj dijeti su odrasli oni drugacije i ne znaju, kod njih je normalno da je Milović se posrao po zrtvama rata i onda se pitaju da li je on nesto vise od tih par recenica. Pa ako je zajebo sto se nije izvinio? A sto se tice Susnjara hem sto se pokubio hem sto nema nikakve kulture, poleti da legne na stol, pa onda laktove na stol svasta.
Ma znam, to je uradio i ovaj mali vojvoda u Sarajevu, nakon cega je zazluzeno sutnut nogom u pedu, da bi to kasnije predstavio kao sikaniranje Srba. :-)
BHCluster

#159 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by BHCluster »

LBVIEW wrote:
Ma znam, to je uradio i ovaj mali vojvoda u Sarajevu, nakon cega je zazluzeno sutnut nogom u pedu, da bi to kasnije predstavio kao sikaniranje Srba. :-)
Likovi bi sa seru bez granice ukusa i ljudskosti, i onda krvi su ti po kojim su srali a ne oni.
Hafis

#160 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

A to. Pa jest, linčujemo in neprestano u HNŽ.
Ja prvo kad se probudim, izživim se na nekom lokalnom Srbinu i onda rahat na posao.
kakavdanakneiskustvu

#161 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Hafis wrote:
Ja prvo kad se probudim, izživim se na nekom lokalnom Srbinu i onda rahat na posao.

i u sarajevu isto tako,pa zato bacanovic jadan otisao
Hafis

#162 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Hafis wrote:

Valjda mu ne paše da neprestano izražava lojalnost. Nije svatko Kojović.
A plus toga nema zaštitu stranke i mora dobro paziti da ne pređe tanku crtu koja ga dijeli od ''četnika''. A to zna biti zamorno.
kakavdanakneiskustvu

#163 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Hafis wrote:
Hafis wrote:Treba ovog malog vojvodu :D pitati, kad vec pominje prava Srba, koje po njemu samo sto nisu poceli lincovati po Sarajevu, sta je s istim u kantonima gdje je HDZ na vlasti. :D

Valjda mu ne paše da neprestano izražava lojalnost. Nije svatko Kojović.
A plus toga nema zaštitu stranke i mora dobro paziti da ne pređe tanku crtu koja ga dijeli od ''četnika''. A to zna biti zamorno.[/quote]

ne treba niko nikome izrazavati lojalnost,dovoljno je se ne bude govno od čovjeka kao npr. milović
Hafis

#164 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

"kakavdanakneiskustvu"

ne treba niko nikome izrazavati lojalnost,dovoljno je se ne bude govno od čovjeka kao npr. milović
Pa jeste pomalo pogana jezika, ali većinu stvari koje je napisao jeste istina, samo što on to na neuvijen način iznosi.
Zato i jest dobio ban.
Podsjeća me na moj status na forumu. Većinu stvari koje mi ovdje prašinari skrešu ja ni u snu ne bih mogao.
Recimo xx puta me ovdje netko oslovio UZP-ejac, jugosrbin i dr. Zamisli da sam mu ja odgovorio nazvavši ga balijom. Ban k'o iz topa. Inače mnogi taj izraz ovdje koriste (ne mislim u međusobnoj raspravi, već općenito ga rabe za pojedine javne likove). Kad bih ja nazvao balijom bilo kojeg BH političara, to bi bio ban, iz jednostavnog razloga što to meni nije dopušteno a mnogim drugim jeste. Razmisli sada zašto je to tako.
E tako i Tvrtko. On je prešao preko zadate granice koju mu je jedna određena sredina odredila i sada mu hoće složiti ban.
Lincoln-Burrows

#165 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Lincoln-Burrows »

Hafis wrote: Ja prvo kad se probudim, izživim se na nekom lokalnom Srbinu i onda rahat na posao.
:lol: glavno da je rahat, nekom linč nekom patnja
BHCluster

#166 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by BHCluster »

Milović se svjesno ismijavao djeci zrtvama rata, a ako je to normalno onda stvarno neJmate sta traziti u Sarajevu.
Lincoln-Burrows

#167 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

BHCluster wrote:Milović se svjesno ismijavao djeci zrtvama rata, a ako je to normalno onda stvarno neJmate sta traziti u Sarajevu.
Nisam upratio sve ali treba da se izvine ako je ismijavao žrtve,
rade ljudi greške i one se dadu ispraviti nije ubio nikog ne daj bože.
Više bi me brinulo da ga se želi maknuti zbog uređivačke
politike koja nije sarajevski mainstream.
Hafis

#168 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Lincoln-Burrows wrote:
BHCluster wrote:Milović se svjesno ismijavao djeci zrtvama rata, a ako je to normalno onda stvarno neJmate sta traziti u Sarajevu.
Začinio je nepotrebno svoj osvrt s određenom dozom cinizma.
Međutim, iznio mišljenje da postoji određena dnevnopolitička manipulacija s brojem žrtava. Činjenica je da nije jedini koji je to napisao, samo se njemu najviše uzelo za zlo
Hafis

#169 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Lincoln-Burrows wrote:
Preskočih ovo. Upravo to. To bi bilo po prvi put da na to mjesto dolazi osoba koja nije produkt i predstavnik današnjeg sarajevskog mainstreama i to je znak za uzbunu.
Lincoln-Burrows

#170 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Hafis wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Začinio je nepotrebno svoj osvrt s određenom dozom cinizma.
Međutim, iznio mišljenje da postoji određena dnevnopolitička manipulacija s brojem žrtava. Činjenica je da nije jedini koji je to napisao, samo se njemu najviše uzelo za zlo
Aha tako znači,
pa malo se nezgodno istrčavati s brojem žrtava jer je 20 i nešto godina još za
kojih desetak prerano govoriti o tim recimo delikatnim stvarima, dobro sad shvaćam.
Manipulacije su se pojavile i s Jasenovcem na relaciji ZG BG ali to je već poodmaklo
pa se ne zarezuje mnogo.
U RH se ljudi stradalnici uvrijede zbog Frljića i njegove predstave ismijavanja
a opet neće Frljića linčovati, to je nekakva klasika postalo.
kakavdanakneiskustvu

#171 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Hafis wrote:
"kakavdanakneiskustvu"

Pa jeste pomalo pogana jezika, ali većinu stvari koje je napisao jeste istina, samo što on to na neuvijen način iznosi.
Zato i jest dobio ban.
Podsjeća me na moj status na forumu. Većinu stvari koje mi ovdje prašinari skrešu ja ni u snu ne bih mogao.
Recimo xx puta me ovdje netko oslovio UZP-ejac, jugosrbin i dr. Zamisli da sam mu ja odgovorio nazvavši ga balijom. Ban k'o iz topa. Inače mnogi taj izraz ovdje koriste (ne mislim u međusobnoj raspravi, već općenito ga rabe za pojedine javne likove). Kad bih ja nazvao balijom bilo kojeg BH političara, to bi bio ban, iz jednostavnog razloga što to meni nije dopušteno a mnogim drugim jeste. Razmisli sada zašto je to tako.
E tako i Tvrtko. On je prešao preko zadate granice koju mu je jedna određena sredina odredila i sada mu hoće složiti ban.

zato što si ti kao hrvat ugrožen na forumu?,a ja takodje hrvat ne osjetim da sam ugrozen na forumu i da ja nesto ne mogu napisati od straha da ne budem kažnjen za razliku od nekih drugih ?
BHCluster

#172 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by BHCluster »

Lincoln-Burrows wrote:
Da je rekao OK ljudi zajebo sam, bio bi na njegovoj strani ovako ispada supak i zamisli ona dva "strucnjak" iz prilogu kazu da je on najbolje sto Hrvati imaju za tu pioziciju ovog trenutka. Zar to nije uvreda i za Hrvate?
Last edited by BHCluster on 25/03/2018 18:35, edited 1 time in total.
Hafis

#173 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Lincoln-Burrows wrote:
Aha tako znači,
pa malo se nezgodno istrčavati s brojem žrtava jer je 20 i nešto godina još za
kojih desetak prerano govoriti o tim recimo delikatnim stvarima, dobro sad shvaćam.
Manipulacije su se pojavile i s Jasenovcem na relaciji ZG BG ali to je već poodmaklo
pa se ne zarezuje mnogo.
U RH se ljudi stradalnici uvrijede zbog Frljića i njegove predstave ismijavanja
a opet neće Frljića linčovati, to je nekakva klasika postalo.
Pa normalno. U ovoj zemlji je na svim ''stranama'' nažalost još uvijek trend isticanja ''svojih'' žrtava a nipodaštavanja ''tuđih''.
Doduše, primjećuje se lagani trend opadanja te prakse, čak i međusobnog ''uvažavanja'', tako da svaka strana sada slobodno razvija svoje teorije.
Jedino što je u svemu ovome ''dobro'' to je što su Tokača i ekipa ipak zadali neke okvirne parametre i neće nam se desiti taj ''jasenovački'' scenarij.
I ja mislim da će se za nekih dvadesetak godina, sve ove stvari lišene dnevnopolitičkih utjecaja polako slegnuti u realne okvire.
kakavdanakneiskustvu

#174 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

BHCluster wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
Da je rekao OK ljudi zajebo sam, bio bi na njegovoj strani ovako ispada supak i zamisli one dvojce u prilogu kazu da je on najbolje sto Hrvati imaju za tu pioziciju ovog trenutka. Zar to nije uvreda i za Hrvate?

molim?,to bacanovic i susnjar rekli,sreca pa nisam dotle slusao da na razbijem laptop
Hafis

#175 Re: Urednik dokumentarnog programa Tvrtko Milović

Post by Hafis »

Hafis wrote:
"kakavdanakneiskustvu"

Zato i jest dobio ban.

zato što si ti kao hrvat ugrožen na forumu?,a ja takodje hrvat ne osjetim da sam ugrozen na forumu i da ja nesto ne mogu napisati od straha da ne budem kažnjen za razliku od nekih drugih ?
Koliko vidim u gornjem tekstu nisam niti jednom jedinom riječju istakao svoju nacionalnu pripadnost.
Ali kad si već potegao i taj argument, kakve veze ima to što si ti Hrvat.
Bit ću izravan: U sarajevskoj bošnjačkoj političkoj filozofiji postoje ''loši'' Hrvati i ''dobri'' Hrvati.
Ja vjerojatno, a ne vjerojatno već sigurno, ovdje kotiram kao pripadnik ove prve grupe, a ti vjerojatno nisi naznačio kojoj grupi pripadaš, ili jesi...ne pratim ti dosadašnji opus, pa bi ti možda i bilo oprošteno.
Post Reply