strah je trajao dovoljno dugo da pocnu postovati svoje, kasnije, i srecom, ozdravljene penisetriconja wrote:Jel im otpo?Connaisseur Karlin wrote:Fudo, jeste, limun i limunada lijece sveFudo387 wrote: Ne mOre mu bona nista ni atomska, a kamo li virus.
Imun na sve, ocelicio.![]()
![]()
znam dva muskraca koji jesu bili zarazeni, pricali su mi o sojoj panici histeriiji i strahu , a o simptoima koje su opisali, nema potebe da pisem![]()
![]()
Diskriminacija muskaraca
- Connaisseur Karlin
#151 Re: Diskriminacija muskaraca
- kmirsad
#152 Re: Diskriminacija muskaraca
i dugu jebo te---Connaisseur Karlin wrote:penis u tezem ili teskom alkoholiziranom stanju inace odlicno erektirakmirsad wrote:Jebo virus... alkohol to potamani...
Jeneno je ako ti pjanom ukrade spermu, pa prodaje po pijaci...
- Connaisseur Karlin
#153 Re: Diskriminacija muskaraca
uh susosjecam sa vasom pijanom cunom, nije cuni lako biti tri cijelasata u poludignutom stanju , pa nije ni cudo da vas boli poslijekmirsad wrote:i dugu jebo te---Connaisseur Karlin wrote:penis u tezem ili teskom alkoholiziranom stanju inace odlicno erektirakmirsad wrote:Jebo virus... alkohol to potamani...
Jeneno je ako ti pjanom ukrade spermu, pa prodaje po pijaci...... po tri puta bez vađenja... ne valja samo što se toga poslije ne sječaš...samo te boli čuna...
-
Fudo387
#154 Re: Diskriminacija muskaraca
amateri.kmirsad wrote:i dugu jebo te--- ... po tri puta bez vađenja... ne valja samo što se toga poslije ne sječaš...samo te boli čuna..
- Connaisseur Karlin
#155 Re: Diskriminacija muskaraca
a joj, kako se ne umorite od samoljubive havlisavosti, ostavite nama zenama priliku da vas pohvalimoFudo387 wrote:amateri.kmirsad wrote:i dugu jebo te--- ... po tri puta bez vađenja... ne valja samo što se toga poslije ne sječaš...samo te boli čuna..
- spreca
#156 Re: Diskriminacija muskaraca
prvo nam morate dati pa nas onda hvalitiConnaisseur Karlin wrote:a joj, kako se ne umorite od samoljubive havlisavosti, ostavite nama zenama priliku da vas pohvalimoFudo387 wrote:amateri.kmirsad wrote:i dugu jebo te--- ... po tri puta bez vađenja... ne valja samo što se toga poslije ne sječaš...samo te boli čuna..
-
Fudo387
#157 Re: Diskriminacija muskaraca
Izazivas me na dvoboj?Connaisseur Karlin wrote:a joj, kako se ne umorite od samoljubive havlisavosti, ostavite nama zenama priliku da vas pohvalimoFudo387 wrote:amateri.kmirsad wrote:i dugu jebo te--- ... po tri puta bez vađenja... ne valja samo što se toga poslije ne sječaš...samo te boli čuna..
- Connaisseur Karlin
#158 Re: Diskriminacija muskaraca
ih, do tad jos imate potrebu, kao i mi zene, dobiti niz komplmenataspreca wrote:
prvo nam morate dati pa nas onda hvaliti
Last edited by Connaisseur Karlin on 09/03/2018 18:48, edited 1 time in total.
- Connaisseur Karlin
#159 Re: Diskriminacija muskaraca
Fudonja daFudo387 wrote:Izazivas me na dvoboj?Connaisseur Karlin wrote:
a joj, kako se ne umorite od samoljubive havlisavosti, ostavite nama zenama priliku da vas pohvalimo
-
Fudo387
#160 Re: Diskriminacija muskaraca
Deal.Connaisseur Karlin wrote:Fudonja daFudo387 wrote:Izazivas me na dvoboj?Connaisseur Karlin wrote:
a joj, kako se ne umorite od samoljubive havlisavosti, ostavite nama zenama priliku da vas pohvalimo
- spreca
#161 Re: Diskriminacija muskaraca
u troje je interesantnijeConnaisseur Karlin wrote:Fudonja daFudo387 wrote:Izazivas me na dvoboj?Connaisseur Karlin wrote:
- Connaisseur Karlin
#162 Re: Diskriminacija muskaraca
cekam Fudonju da me iznanadi, nije mi dao plan i progam dvobojaspreca wrote:u troje je interesantnijeConnaisseur Karlin wrote:Fudonja daFudo387 wrote:
Izazivas me na dvoboj?
- spreca
#163 Re: Diskriminacija muskaraca
trobojaConnaisseur Karlin wrote:
cekam Fudonju da me iznanadi, nije mi dao plan i progam dvoboja
- Connaisseur Karlin
#164 Re: Diskriminacija muskaraca
spreca wrote:trobojaConnaisseur Karlin wrote:
cekam Fudonju da me iznanadi, nije mi dao plan i progam dvoboja
- Connaisseur Karlin
#165 Re: Diskriminacija muskaraca
ok, a sad, da se vratimo na temu :

Traditional stereotypes are often just as difficult for men to live up to. There are enormous pressures to be a ‘real man’, to demonstrate physical and emotional strength, and to provide financially as the family ‘breadwinner’. Trying to live up to this ideal can lead to feelings of inadequacy. Yet the pressure to remain emotionally resilient often prevents men seeking help.
- muha_sa
#166 Re: Diskriminacija muskaraca
dokle ste 
- Connaisseur Karlin
#167 Re: Diskriminacija muskaraca
muha_sa, da li tebe diskiminiraju zene kad izadjes iz kuce, da vidimo, kad i kako zene diskriminiraju muskarcemuha_sa wrote:dokle ste
- muha_sa
#168 Re: Diskriminacija muskaraca
mene je moja hanuma izdresirala i kroz iglene uši provukla da ja kad izadjem vani ne smijem pogledat žensko a kamli se družitConnaisseur Karlin wrote:muha_sa, da li tebe diskiminiraju zene kad izadjes iz kuce, da vidimo, kad i kako zene diskriminiraju muskarcemuha_sa wrote:dokle ste
priznam--papucar sam kakvog nema na kugli zemaljskoj
- HAVANA
#169 Re: Diskriminacija muskaraca
Kaka ba cjevanica,ja jos glasnije zapjevam.Tu nema i ne smije biti prigovora.Fudo387 wrote:Nikad robom.Connaisseur Karlin wrote:Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasate ali, zasto je ovo vama diskirminacija
![]()
Nek' pokusa da me nogom kucne u cjevanicu ispod stola kad se pjan navijem, izace na cnn-u.
Masinu znam ugasit.Onu za susenje.Ujutro kad krenem gori nako zuto svjetlo,i ja ugasim.Skoro svaki dan ja to gasim.
- HAVANA
#170 Re: Diskriminacija muskaraca
Jes jebo mater.Ja jednom reko za naku glumicu kako je super i dobra.Kad god ona,kaze evo ti one tvoje.I kaze jesi se ti matere ti ikako s muskarcima druzio ? Ko su ove vlike na fejsu?muha_sa wrote:mene je moja hanuma izdresirala i kroz iglene uši provukla da ja kad izadjem vani ne smijem pogledat žensko a kamli se družitConnaisseur Karlin wrote:muha_sa, da li tebe diskiminiraju zene kad izadjes iz kuce, da vidimo, kad i kako zene diskriminiraju muskarcemuha_sa wrote:dokle ste![]()
- Connaisseur Karlin
#171 Re: Diskriminacija muskaraca
a joj muha, svai put se pocnem smijati kad procitam ili cujem rijec "papucar"muha_sa wrote:mene je moja hanuma izdresirala i kroz iglene uši provukla da ja kad izadjem vani ne smijem pogledat žensko a kamli se družitConnaisseur Karlin wrote:muha_sa, da li tebe diskiminiraju zene kad izadjes iz kuce, da vidimo, kad i kako zene diskriminiraju muskarcemuha_sa wrote:dokle ste![]()
uh, zena ti je pretjerala
a ozbiljno, da li posotji dksiminacija muskraca od strane zena, a da si bio svijedok
-
Fudo387
#172 Re: Diskriminacija muskaraca
HAVANA wrote:Kaka ba cjevanica,ja jos glasnije zapjevam.Tu nema i ne smije biti prigovora.Fudo387 wrote:Nikad robom.Connaisseur Karlin wrote:Fidonja, haj'd priznaj, ovako se vecina ponasate ali, zasto je ovo vama diskirminacija
![]()
Nek' pokusa da me nogom kucne u cjevanicu ispod stola kad se pjan navijem, izace na cnn-u.Doduse mene moja voli pjanog.
I tetrapak.Merak mi sok iz onog pit cudo jedno.Kome ne pase nek kupi sebi pa pije iz cega hoce.Svaki put ona kaze,a ja svaki put nagnem.
![]()
Masinu znam ugasit.Onu za susenje.Ujutro kad krenem gori nako zuto svjetlo,i ja ugasim.Skoro svaki dan ja to gasim.
- Connaisseur Karlin
#173 Re: Diskriminacija muskaraca
zena ti je genijalnaHAVANA wrote: Jes jebo mater.Ja jednom reko za naku glumicu kako je super i dobra.Kad god ona,kaze evo ti one tvoje.I kaze jesi se ti matere ti ikako s muskarcima druzio ? Ko su ove vlike na fejsu?
- muha_sa
#174 Re: Diskriminacija muskaraca
šta svjedok KarlinkoConnaisseur Karlin wrote:a joj muha, svai put se pocnem smijati kad procitam ili cujem rijec "papucar"muha_sa wrote: mene je moja hanuma izdresirala i kroz iglene uši provukla da ja kad izadjem vani ne smijem pogledat žensko a kamli se družit![]()
priznam--papucar sam kakvog nema na kugli zemaljskoj![]()
![]()
uh, zena ti je pretjerala![]()
![]()
![]()
a ozbiljno, da li posotji dksiminacija muskraca od strane zena, a da si bio svijedok
- Connaisseur Karlin
#175 Re: Diskriminacija muskaraca
Bjezi u Swansku Republiku muhamuha_sa wrote:šta svjedok KarlinkoConnaisseur Karlin wrote: a joj muha, svai put se pocnem smijati kad procitam ili cujem rijec "papucar"![]()
![]()
uh, zena ti je pretjerala![]()
![]()
![]()
a ozbiljno, da li posotji dksiminacija muskraca od strane zena, a da si bio svijedokna svojoj koži je osjecam svaki dan
kako smo djecu dobili pohasila se
![]()
nece ništa da radi--samo me ruži
kad mi je ding dong bio živ moro na koljenima klecat i molit da mi da malkice yonicu
tek kad obecam da cu prozore oprat smiluje se
Da li si bio diskiminiran na radm mjestu od strane zena