Jadi ljubavnika Vertera

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
MarlboroGold

#151 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by MarlboroGold »

U redu je...

:kiss:
Zejnep

#152 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Zejnep »

MarlboroGold wrote:U redu je...

Nema s njom u redu je :lol: :mrgreen:
MarlboroGold

#153 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by MarlboroGold »

Zejnep wrote:

Koristim se tvojom taktikom. Nemoj me odati :D
Connaisseur Karlin

#154 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Connaisseur Karlin »

hocu drugi put da cujem da si imao dobar seks sa ljepoticom :kiss:

Zejnep wrote:

ima , a joj, pa nsima bas toliko opasna :-D

da li si primjetila, da su svi hvalisavci pobjegli sa teme :D
MarlboroGold

#155 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by MarlboroGold »

Tu smo još, samo meni je trenutno smrle prioritet :D
Bloo
Globalna šefica

#156 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Bloo »

Connaisseur Karlin wrote:

Hocemo svi da cujemo...sve detalje
Connaisseur Karlin

#157 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Bloo wrote:

Hocemo svi da cujemo...sve detalje
jedva cekam da cujem :ljulja: da nam otkije tajnu , kao i zasto je seks napokon bio uspjean :D da pomogne drugim msukracima sa isitm problemom :D
Bloo
Globalna šefica

#158 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Bloo »

MarlboroGold wrote:Tu smo još, samo meni je trenutno smrle prioritet :D
samo ti
:maca:
MarlboroGold

#159 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by MarlboroGold »

ma jel :D
palestinka

#160 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by palestinka »

Najbolji seks je super lijepe sa super lijepim, jer su opušteni I ne razmišljaju o izgledu. Prosječan muškarac od ljepotice očekuje automatski fantastičan, nezaboravan seks, kao što i žena prosječnog izgleda od ljepotana očekuje nadnaravne moći u krevetu. A bude kako bude, i lijepi ljudi su samo ljudi.
Connaisseur Karlin

#161 Re: Jadi ljubavnika Vertera

palestinka wrote:Najbolji seks je super lijepe sa super lijepim, jer su opušteni I ne razmišljaju o izgledu. Prosječan muškarac od ljepotice očekuje automatski fantastičan, nezaboravan seks, kao što i žena prosječnog izgleda od ljepotana očekuje nadnaravne moći u krevetu. A bude kako bude, i lijepi ljudi su samo ljudi.
najbolji seks je kad se ne stidis svog tijela, i ne razumijem, zasto bi se netko stidio svog tijela :?

ja ziaista volim svoje tijelo :-D
Zejnep

#162 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Zejnep »

:lol: :mrgreen:
spreca

#163 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

palestinka wrote:Najbolji seks je super lijepe sa super lijepim, jer su opušteni I ne razmišljaju o izgledu. Prosječan muškarac od ljepotice očekuje automatski fantastičan, nezaboravan seks, kao što i žena prosječnog izgleda od ljepotana očekuje nadnaravne moći u krevetu. A bude kako bude, i lijepi ljudi su samo ljudi.
Uopste ne ocekujem fantastican sex.....kako izgleda fantastican sex?....jel to da je nataknem i okrecem ko propeler na avionu :lol: :lol: salim se......ocekujem da se zadovoljimo oboje ili bar da smo oboje zainteresovani da nam bude dobro......kazu da su ciganke dobre...nisam probo pa nemogu nista konkretno reci...neka kaze ko je probo ali bez lazi i izmisljanja ili prico mi jedan da je njegov drug itd
spreca

#164 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

najbolji seks je kad se ne stidis svog tijela, i ne razumijem, zasto bi se netko stidio svog tijela :?
kako da se ne stidim kad mi je malehan :oops: ...manji od banjaluckog cevapa :lol: :lol: .....u pravu si ..nebi trebali kompleksirati nekim ne standardnim stvarima ali nekima ne uspijeva.....kao tek se osjecaju on/ona bez nog ili obje itd
ja ziaista volim svoje tijelo
volim i ja :oops: :lol:
KB9

#165 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by KB9 »

znam samo da oni, sto govore kako ozbiljna veza, brak i ljubav ne mogu izac iz doslovno "samo" odlicnog sexa, nemaju pojma, bas ono blage veze nemaju
HAVANA

#166 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by HAVANA »

spreca wrote:
Uopste ne ocekujem fantastican sex.....kako izgleda fantastican sex?....jel to da je nataknem i okrecem ko propeler na avionu :lol: :lol: salim se......ocekujem da se zadovoljimo oboje ili bar da smo oboje zainteresovani da nam bude dobro......kazu da su ciganke dobre...nisam probo pa nemogu nista konkretno reci...neka kaze ko je probo ali bez lazi i izmisljanja ili prico mi jedan da je njegov drug itd
Joj vazda se sjetim ovog jednog hajvana. :lol: Nazvo ga jaran,nako,dje si,sta ima,sta radis??? Kaze evo nista,kupam ciganku. :licka: :pisnuo: :pisnuo:
spreca

#167 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

HAVANA wrote:
spreca wrote:
Joj vazda se sjetim ovog jednog hajvana. :lol: Nazvo ga jaran,nako,dje si,sta ima,sta radis??? Kaze evo nista,kupam ciganku. :licka: :pisnuo: :pisnuo:
:thumbup: :lol: :lol: :lol:
ho oponopono

#168 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by ho oponopono »

...đe zapelo...:pusi2:...

...lijepe ih narajcaju, a loše pojebu...jer šta se ona ima i truditi pobogu, dosta se potrudila i cajta izgubila oko peglanja kosurine, mazanja garniture lažnih noktiju, trep trep trepuški...plus jebe ju gadno sujeta...samo se izvali ko mrtva kobila i misli da je Boga drpila za đoku...i zato su frajeri često u šoku...:pusi2:

...stoga manje ljepše imaju startnu prednost, jebe se njima...i eto jebade dobre...:pusi2:
John Cleese

#169 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by John Cleese »

Connaisseur Karlin wrote:za svako vase lose sekuslano isukstvo je kriva zena
E jesi connaisseuse, svaka ti cast...
Mahir se odvratno udebljao, za Tugomira sam doznao da je obicno, bezosjecajno, promiskuitetno djubre, a ni u Savi odavno ne uzivam - zene s time nemaju nikakve veze :|
John Cleese

#170 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by John Cleese »

ho oponopono wrote:...đe zapelo...:pusi2:...

...lijepe ih narajcaju, a loše pojebu...jer šta se ona ima i truditi pobogu, dosta se potrudila i cajta izgubila oko peglanja kosurine, mazanja garniture lažnih noktiju, trep trep trepuški...plus jebe ju gadno sujeta...samo se izvali ko mrtva kobila i misli da je Boga drpila za đoku...i zato su frajeri često u šoku...:pusi2:

...stoga manje ljepše imaju startnu prednost, jebe se njima...i eto jebade dobre...:pusi2:
Ma sve je to... kineski macak :|
palestinka

#171 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by palestinka »

KB9 wrote:znam samo da oni, sto govore kako ozbiljna veza, brak i ljubav ne mogu izac iz doslovno "samo" odlicnog sexa, nemaju pojma, bas ono blage veze nemaju
Da. Odličan seks je potcijenjen kao nešto manje vrijedno, a upravo je osnovna poveznica u vezi muškaraca i žene, uz poštovanje, karaktere, interese slične itd itd. S godinama odličan seks može biti ili bolji ili barem dobar, a srednji i nikakav dovede do neseksa i nezadovoljstva, a tada poštovanje, karakteri, slični interesi itd nisu dovoljni i slijedi kraj i razlaz ili seksualna frustracija i varanje.
palestinka

#172 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by palestinka »

ja ziaista volim svoje tijelo :-D
Aferim, aferim Karlin i treba da voliš svoje tijelo. Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.
spreca

#173 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by spreca »

sherbett wrote:Raspraviste li se?
Kako ako ne probamo :oops: ...pa tek onda debata :lol:
John Cleese

#174 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by John Cleese »

palestinka wrote:
Connaisseur Karlin wrote:ja ziaista volim svoje tijelo :-D
Ko će, ako nećeš ti da voliš svoje tijelo.
A niko... :|

# http://www.narod.ba/wp-content/uploads/ ... png?x58773
Bloo
Globalna šefica

#175 Re: Jadi ljubavnika Vertera

Post by Bloo »

Kad smo kod naslova teme...najmrza knjiga u srednjoj skoli...sramota u opusu pisca
Post Reply