Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
basicm wrote:Nesto razmisljam da li se moglo desiti da su zupcasti pogresno stavili i da motor sad vrti na suprotnu stranu u odnosu na prije servisa?
kako mislis, sad kad ubaci u rikverc ide naprijed, a u ostalim ide nazad. I meni to pada na pamet, pa ja predlazem da premjesti kontrolnu plocu komplet sa volanom u gepek
vauvau wrote:Halo ba šta ravna ploča
Zna se ko pravi tri premijuma bemve mečka i audi
Ostali ne mogu primaketi niti će ikada moć
Džabe vam trud sviraći
Može se tema ključati, samo se hejteri javljaju
Ti konrktovani ako ne razumiješ primaketi ne razumiš svoj jezik
Moji su stara sarajevska familija a ti bogzna odakle si šljego pa ne razumiš
Molim modulatore da ključaju temu ovo vrijeđanje i podbadanje je bezveze šta se dozvoljava pojedincima sramota
Auto pali a to što ne vergla već odmah sastavi je normalno nakon zamjene zupčastog kajiša
vauvau wrote:Može se tema ključati, samo se hejteri javljaju
Ti konrktovani ako ne razumiješ primaketi ne razumiš svoj jezik
Moji su stara sarajevska familija a ti bogzna odakle si šljego pa ne razumiš
Molim modulatore da ključaju temu ovo vrijeđanje i podbadanje je bezveze šta se dozvoljava pojedincima sramota
Auto pali a to što ne vergla već odmah sastavi je normalno nakon zamjene zupčastog kajiša
Ja sam iz Rogatice ako ti šta znaci i ako ce ti biti šta lakše?!
Ako baš hočeš da znaš moji su u familiji s poznatim gradonačelnicima sarajeva i nisu od jučer a to što ja pravim gramatičke greške to je do telefona i malih slova na displeju
Better Man wrote:
Momak, zar ti nije dosta blamiranja i pričanja gluposti?
jedini ti ovdje pises gluposti,nego jesi rijesio semafore kod americke ambasade i oduzeo vozacke ovim sto ne znaju voziti??
jel jos ostavljas auto na sred ceste po visokom??
vauvau wrote:Ako baš hočeš da znaš moji su u familiji s poznatim gradonačelnicima sarajeva i nisu od jučer a to što ja pravim gramatičke greške to je do telefona i malih slova na displeju
vauvau wrote:Ako baš hočeš da znaš moji su u familiji s poznatim gradonačelnicima sarajeva i nisu od jučer a to što ja pravim gramatičke greške to je do telefona i malih slova na displeju
Zna li iko kako se povećava ovo na novom ajfonu?
A voziš starog polovnog Bemvea? I još stari polovni Renault?
U jebote, moji da su tako dobri sa gradonačelnicima vozali bi novi Bentley i Rolls Royce.