pici wrote:muha_sa wrote:ma jokFudo387 wrote:Pici je Haretova stranka.![]()
Mirnesov
dze ima picica tuj sam...![]()

pici wrote:muha_sa wrote:ma jokFudo387 wrote:Pici je Haretova stranka.![]()
Mirnesov

nije tačno da si mu rekao da je glup, samo si mu rekao da je glup?Nurudin wrote: Nije tačno, spinuješ DRUŽE Čmoljo.
Rekao sam jednom forumašu da je glup jer se primio na to da je "država kapitalista" , što je oksimoron za doktrinu kapitalizma.
Uglavnom , kao što si ti nekad govorio kad su napadali Zlatka, dajte "konstruktivne kritike" , a ne rekla-kazala
Nurudin wrote:Ja samo imam svoj stav i nedam da mi hrpica isfrustriranih forumskih miševa
Nurudin wrote:Nepismeni sdp botovi...
...i onda se još neki polupismeni kritičari jave i kažu
Nurudin wrote:Jesi glupJThomas wrote:zato je strogo kapitalističko i tržišno rješenje držati prijavljene radnike koji faktički ne rade, i povećavati dug za doprinose samom sebi. jelde šojiću?čuj držati...pa nije ih niko svezao
Da su ih otpustili ti bi prvi kmečao nepjavdaaaa kmeee
ovo je samo onako na brzinu.Nurudin wrote:jbg tako to izgleda kad si nepismen
a on njoj vrat lizoHAVANA wrote:Joj kako bi piciju grickala uho.
muha_sa wrote:pici wrote:
wewa wrote:tacno vidim picija i radeljasa u kakvom ziriju izbora za Mis
I nije ti bilo mrsko Tite ti rahmetliChmoljo wrote:nije tačno da si mu rekao da je glup, samo si mu rekao da je glup?Nurudin wrote: Nije tačno, spinuješ DRUŽE Čmoljo.
Rekao sam jednom forumašu da je glup jer se primio na to da je "država kapitalista" , što je oksimoron za doktrinu kapitalizma.
Uglavnom , kao što si ti nekad govorio kad su napadali Zlatka, dajte "konstruktivne kritike" , a ne rekla-kazala
aha ok...
Nurudin wrote:Ja samo imam svoj stav i nedam da mi hrpica isfrustriranih forumskih miševaNurudin wrote:Nepismeni sdp botovi...
...i onda se još neki polupismeni kritičari jave i kažuNurudin wrote:Jesi glupJThomas wrote:zato je strogo kapitalističko i tržišno rješenje držati prijavljene radnike koji faktički ne rade, i povećavati dug za doprinose samom sebi. jelde šojiću?čuj držati...pa nije ih niko svezao
Da su ih otpustili ti bi prvi kmečao nepjavdaaaa kmeeeovo je samo onako na brzinu.Nurudin wrote:jbg tako to izgleda kad si nepismen
ovo je tvoj način obraćanja i ophođenja. nije dobar. ili će prestati ili nećeš više tipkati.
i tema će biti zaključana, jer se svela na tebe. neće odmah, dajem ti još malo fore.
Sad sam se uzbudio.muha_sa wrote:a on njoj vrat lizoHAVANA wrote:Joj kako bi piciju grickala uho.
+1HAVANA wrote:Sad sam se uzbudio.muha_sa wrote:a on njoj vrat lizoHAVANA wrote:Joj kako bi piciju grickala uho.

nije. ovo je napisao u vrlo kratkom periodu.muha_sa wrote:
I nije ti bilo mrsko Tite ti rahmetli![]()
"zaboli me taki". kako je to šatrološki izraz za muški polni organ, ne možeš reći "zaboli me kitu". loše dekliniranje.Nurudin wrote:Čmoljo možeš je odmah obrisati i zaključati, zaboli me tuki . Bitno da se zna odakle ga puše vjetar![]()
ajd vozdra
Frajer se uhvatio deklinacije u šatro priči , jesi šega majke mi . Ok, hajde nije važno, bitno da se zna odakle ga pušeChmoljo wrote:nije. ovo je napisao u vrlo kratkom periodu.muha_sa wrote:
I nije ti bilo mrsko Tite ti rahmetli![]()
"zaboli me taki". kako je to šatrološki izraz za muški polni organ, ne možeš reći "zaboli me kitu". loše dekliniranje.Nurudin wrote:Čmoljo možeš je odmah obrisati i zaključati, zaboli me tuki . Bitno da se zna odakle ga puše vjetar![]()
ajd vozdra
i vjetar ga ne puše. nego puše. sam od sebe.
naravno da neću brisati ovaj loš pokušaj pljuvačine.
vozdra.
o, gdje si uhodo ...samo me stalkaš i hejtaš, ja sam zaboravio i razlog zašto si to počelaBanksy wrote:Najveća kazna bi mu bila da ga ostaviš na životu...
Nurudin wrote:o, gdje si uhodo ...samo me stalkaš i hejtaš, ja sam zaboravio i razlog zašto si to počelaBanksy wrote:Najveća kazna bi mu bila da ga ostaviš na životu...
Nemoj živjeti u uvjerenju da ljevica uopšte i postoji u Bih.sinuhe wrote:Ima vas vise po zadatku partije ove ili one.
O ljevicarima kada je rijec fascinantna je njihova odsutnost na temi o Mirsadu Hadzikadicu a dvadeset godina traze takvog ili ce pricekati ujedinjenje ljevice bez da su nam ikad objasnili raskol ljevice.
Ostao si logiran kao pokretac teme.Nurudin wrote:Hajde reci iskreno da li je postavljač teme došao ovdje sa iskrenom namjerom da diskutuje ili je to pokušaj stvaranja animozitetamadner wrote:Nurko ima alternativne cinjenice.![]()
SDA mu je familija, duboko ga je to pogodilo.
prema dotičnom, jer dotični ima love? To su niski udarci, kad se čovjek diči da ima samo 55 kvadrata i onda predstavlja uspjeh drugoga
kao problem. Tako da to jeste vrijeđanje, vrijeđanje inteligencije čitatelja.
Daj ba uozbilji se, padne lik sa neba i kaze da ce popraviti drzavu. Treba biti realan, lik nema infrastrukture ni da potpise pokupi, a kamoli sta drugo. Milion i jedna tema, milion i jedno lice, uvijek ljudi pitaju zasto taj i taj ne ide sam, zasto se veze sa postojecim partijama. Infrastruktura dobija izbore, bez toga ne ide...sinuhe wrote:Ima vas vise po zadatku partije ove ili one.
O ljevicarima kada je rijec fascinantna je njihova odsutnost na temi o Mirsadu Hadzikadicu a dvadeset godina traze takvog ili ce pricekati ujedinjenje ljevice bez da su nam ikad objasnili raskol ljevice.