aj , sta vi svasta pisete.
Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#151 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
aj , sta vi svasta pisete.
- Ramzess Veliki
#152 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Imam dvoje prijatelja u braku, super teska sumo kategorija. Svi iz raje smo se pitali kako uspijevaju imati seks, oboje bas debeli sa velikim stomacima. Ali napravise dvoje djece, znaci mogu.
A taj drug jedno vrijeme, prije bucke vodao jednu misicu, zenska je bila k'o Jessica Rabbit, guz i po, struk, grudi i po. Veli ova bucka mu je draza bila.
Moja iskustva sa buckama su nikakva, stvrno ne bih znao reci nista na ovo pitanje.
Kaze jedan moj jaran da su uze. Drugi kaze da je uvijek ganjao mrsave dok prvi put nije probao sa buckom.
A taj drug jedno vrijeme, prije bucke vodao jednu misicu, zenska je bila k'o Jessica Rabbit, guz i po, struk, grudi i po. Veli ova bucka mu je draza bila.
Moja iskustva sa buckama su nikakva, stvrno ne bih znao reci nista na ovo pitanje.
Kaze jedan moj jaran da su uze. Drugi kaze da je uvijek ganjao mrsave dok prvi put nije probao sa buckom.
- Matzan
#153 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Nema veze jesu li buce ili mršavice, važno je da je iz ljubavi.
- triconja
#154 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Tako reci, znaci debljina je bitna a ne visinaConnaisseur Karlin wrote:prestanite pekmeziti ako imate tanke penise, a svaka vagina vam je zato presiroka
- cendlerbing
#155 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
A jesu li bucili muskarci bolji u krevetu i vise se trude?
Meni nekako ovo pitanje nije fino formulisano jer se ocito odnosi na nadoknadjivanje kompleksa trudom, sto se uostalom moze reci i za neke druge stvari, a ne samo za prekomjernu tezinu.
Meni nekako ovo pitanje nije fino formulisano jer se ocito odnosi na nadoknadjivanje kompleksa trudom, sto se uostalom moze reci i za neke druge stvari, a ne samo za prekomjernu tezinu.
-
moonca
#156 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Imal tebe tu negdje .triconja wrote:Tako reci, znaci debljina je bitna a ne visinaConnaisseur Karlin wrote:prestanite pekmeziti ako imate tanke penise, a svaka vagina vam je zato presiroka
- dajdza-ze
- triconja
#158 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Normala za ovo prvo a za ovo drugo slabijemoonca wrote:Imal tebe tu negdje .triconja wrote:Tako reci, znaci debljina je bitna a ne visinaConnaisseur Karlin wrote:prestanite pekmeziti ako imate tanke penise, a svaka vagina vam je zato presiroka![]()
- Ramzess Veliki
#159 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
To je valjda jasno. Zenama je drazi deblji a kraci nego tanji a duzi.triconja wrote:Tako reci, znaci debljina je bitna a ne visinaConnaisseur Karlin wrote:prestanite pekmeziti ako imate tanke penise, a svaka vagina vam je zato presiroka
A najdrazi deblji ali duzi.
- Ramzess Veliki
#160 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
I meni je pitanje postavljeno malo nakrivo. Favorizuje buce, a mrsavice zapostavlja.cendlerbing wrote:A jesu li bucili muskarci bolji u krevetu i vise se trude?
Uz to ne moze krupna osoba imati gimnasticarske pokrete. Ne moze skakati po njemu cuceci, mora sjesti. Ne moze se vrtjeti na njemu. Ne mozes je podici pa ju nosati po sumi nataknutu. Ne moze napraviti salto pa se nabiti na njega. Ne moze preskociti sa desnog sjedista i zajahati te na vozacevom sjedistu a da guzicom ne izbaci mjenjac u ler pa cete se slupat sa autom u nekom potoku. Poza 69 nije ista kad ti sjedne na facu. Kad uzmes tankoguzu ozada alat ti izgleda veci pa se osjecas dobro, a kad je zadnjica po duluma pomislis da ti se nije ni dig'o, i pitas se koja je tu tvoja uloga.
Sdruge strane ne valja ni da je bas zgoljava. Posebno ako nema sise ili guzice. Nista gore od neimanja dupeta. Hajd' sprijeda I nekako, ali ozada sama kost, k'o da ga trpas jevreju iz Ausvica. Odma' vidim slike ljudi iza zice. Isto kad nema sisa i vidis samo rebra. Rado bi zgrabio za sise, a tamo k'o djecaka da milujes gluhobilo ...
Najbolje nekako imati kakvu da je potaman gdje treba.
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#161 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
- Euridika
- Globalna šefica
- triconja
#163 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Pa mrsavi ljudi trce maraton, sta mislis mogu li ja istrcati isti? Takva poredjenja su malo preuvelicana
- edo_79
- Euridika
- Globalna šefica
#165 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Otkud ja znam kakva je tvoja fizička sprema? Možda možeš.triconja wrote:Pa mrsavi ljudi trce maraton, sta mislis mogu li ja istrcati isti? Takva poredjenja su malo preuvelicana
Ja sam podijelila ove linkove samo da pokažem komentatorima na temi da višak kilograma ne znači da osoba ne može biti okretna. Ovdje se naveliko pričalo kako se bucke ne mogu namjestiti u krevetu, osim u osnovnom položaju. A to je netačno, stvar je samo koliko se osoba trudi. Imaš gomilu mršavica koje samo legnu kao klade.
Btw, ja skidam kapu ženama iz videa. Ja sam daleko mršavija od njih, treniram i fitness, ali nisam onoliko utrenirana kao one. Poenta je: sve se može kad se hoće.
- triconja
#166 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Euridika wrote:Otkud ja znam kakva je tvoja fizička sprema? Možda možeš.triconja wrote:Pa mrsavi ljudi trce maraton, sta mislis mogu li ja istrcati isti? Takva poredjenja su malo preuvelicana![]()
Ja sam podijelila ove linkove samo da pokažem komentatorima na temi da višak kilograma ne znači da osoba ne može biti okretna. Ovdje se naveliko pričalo kako se bucke ne mogu namjestiti u krevetu, osim u osnovnom položaju. A to je netačno, stvar je samo koliko se osoba trudi. Imaš gomilu mršavica koje samo legnu kao klade.
Btw, ja skidam kapu ženama iz videa. Ja sam daleko mršavija od njih, treniram i fitness, ali nisam onoliko utrenirana kao one. Poenta je: sve se može kad se hoće.
-
moonca
- MisterNo1
#168 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Svaka roba ima svog kupca. Svi smo mi roba i neko će nas kupiti.
-
zoomba
#169 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ja nisam na prodaju 
-
moonca
- triconja
#171 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Ja mislio igra mecka a ti nam dokazujes ono sto FA pokret pokusava dokazati ima dvajs godina. Jel to nesto pohvalno kad se neko moze da dodirne nozne prste iz stojeceg polozaja bez da savija koljena i da uradi par sklekova?
-
moonca
#172 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Moes li ti to? il' ti nesto zapinje.triconja wrote:Ja mislio igra mecka a ti nam dokazujes ono sto FA pokret pokusava dokazati ima dvajs godina. Jel to nesto pohvalno kad se neko moze da dodirne nozne prste iz stojeceg polozaja bez da savija koljena i da uradi par sklekova?
- triconja
#173 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Malo oko pupka ali more semoonca wrote:Moes li ti to? il' ti nesto zapinje.triconja wrote:Ja mislio igra mecka a ti nam dokazujes ono sto FA pokret pokusava dokazati ima dvajs godina. Jel to nesto pohvalno kad se neko moze da dodirne nozne prste iz stojeceg polozaja bez da savija koljena i da uradi par sklekova?![]()
-
zoomba
#174 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Bolje rade deep throat 
- Zejnep
#175 Re: Jesu buce bolje u krevetu i vise se trude?
Salto je boljiNurudin wrote:Jevreja iz Aušvica