Jebo te Golf 2, treba ga u muzej kakav smjestiti, čuj očuvan, baš to postoji
Za Sarajeva je malo auto zakon, možeš svugdje
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Čekaj, jesi ono ti vozio ili voziš PoloVelkoski wrote:kupi ba normalno auto, ne budi gej!
pa vozim karavana, al' nije moj, nego mu svi familijarno jebemo nanu, plus je SDI krampetinaTomahawk11 wrote:Čekaj, jesi ono ti vozio ili voziš PoloVelkoski wrote:kupi ba normalno auto, ne budi gej!![]()
Koje je to normalno auto?

A ako mjenjaš redovno ulje????amar1994 wrote:kad stignem napisem ti post na PP o famoznom 1.6hdi_BataZiv_0809 wrote:Koje su to boljkeElRe wrote: sve boljke 1.6 HDI i Peugeota koje postoje.![]()
do tada http://www.turbopower.com.uy/doc/falla- ... v6ted4.pdf, ako je neredovno mijenjano ulje
Ja konto kvotas me na parfemima pa mi nista ne bi jasnokonektovan wrote:
A ako mjenjaš redovno ulje????
Mislim, ovo je problem sa svakim motorom ako ga handriš i štediš na ulju, nije ovo problem samo kod peugeota. Kako kod drugih stradaju turbine????
Sve ok._BataZiv_0809 wrote:Ja konto kvotas me na parfemima pa mi nista ne bi jasnokonektovan wrote:
A ako mjenjaš redovno ulje????
Mislim, ovo je problem sa svakim motorom ako ga handriš i štediš na ulju, nije ovo problem samo kod peugeota. Kako kod drugih stradaju turbine????
nista , trebao bi da radi normalno , sem podloski diznikonektovan wrote:A ako mjenjaš redovno ulje????amar1994 wrote: kad stignem napisem ti post na PP o famoznom 1.6hdi![]()
do tada http://www.turbopower.com.uy/doc/falla- ... v6ted4.pdf, ako je neredovno mijenjano ulje
Meni se povraca na astru sedan,basicm wrote:Vi bi dali te pare za alfu?![]()
I meni se svidja astra sedan, ne znam sta mi je
Poznanik ima istu,auto uživo izgleda odlično.citroen xm wrote:Meni je ova plava na Alfi nekakva izvještačena, očajno joj stoji. Ali auto izgleda vrlo dobro.
Evo, tek se motor razradioVelkoski wrote:Ja 147 ne bih kupio, premalo mi je auto, al' zato 159 gorial' generalno, kada je Alfa u pitanju, mislim da se ne isplati ići ispod Giuliette. Nemoj me ružit' milojice
Na kraju tako i bude