Podsjeća me na Alberta iz Mućki.Seyfo wrote:Prijedlozi su losi zaista...ako malo bolje razmislimo,niko se ne moze pribliziti nasem caru,kralju,sahu i svim njegovim klonovima koji pocinju izlaganje sa "kod nas u Danskoj..."
During the war....
Podsjeća me na Alberta iz Mućki.Seyfo wrote:Prijedlozi su losi zaista...ako malo bolje razmislimo,niko se ne moze pribliziti nasem caru,kralju,sahu i svim njegovim klonovima koji pocinju izlaganje sa "kod nas u Danskoj..."
triconja wrote:Zajeba nas lik pravokakavdanakneiskustvu wrote:ništa od ove teme,pokretača nema
Logovan wrote:Podsjeća me na Alberta iz Mućki.Seyfo wrote:Prijedlozi su losi zaista...ako malo bolje razmislimo,niko se ne moze pribliziti nasem caru,kralju,sahu i svim njegovim klonovima koji pocinju izlaganje sa "kod nas u Danskoj..."
During the war....
A ko je taj?Seyfo wrote:Prijedlozi su losi zaista...ako malo bolje razmislimo,niko se ne moze pribliziti nasem caru,kralju,sahu i svim njegovim klonovima koji pocinju izlaganje sa "kod nas u Danskoj..."
Ima nas još, ode,a ne isplatiSeyfo wrote:auuuuu neko nije pratio forum. To je kao u fudbalu ne znati ko je Ronaldo ili Maradona, u formuli Sena. Samo što navedeni imaju jedno ime a naš junak više njih, zavisno od boje tabletice. Ali bez obzira na ovozemaljsku i forumsku trenutnu pojavu, odmah ga poznamo po nadasve neprevaziđenim umotvorinama i zlata vrijednim izjavama. Meni je, recimo, obećao jednom platiti 50.000 EUR da bi naglasio da "ne bi ni osjetio". Još čekam ali svejedno, vrijedi čekati
Niko me nije uzimao za ozbiljno kad sam kralju foruma prije par dana poklonio 7 bodova!Seyfo wrote:Da, snaga puka će se tad vidjeti-kao na onoj skici kad narod stoji na jednom rubu daske i drži govornika koji sam stoji na drugom rubu daske nad ponorom.
Kud ćeš dalje, ja sam zbog njega mogućnost da odem raditi i živjeti u skandinavske zemlje - otres'o ko slinu. Pu pu gluho bilo na tu mogućnost
meteorit135531 wrote:Niko me nije uzimao za ozbiljno kad sam kralju foruma prije par dana poklonio 7 bodova!Seyfo wrote:Da, snaga puka će se tad vidjeti-kao na onoj skici kad narod stoji na jednom rubu daske i drži govornika koji sam stoji na drugom rubu daske nad ponorom.
Kud ćeš dalje, ja sam zbog njega mogućnost da odem raditi i živjeti u skandinavske zemlje - otres'o ko slinu. Pu pu gluho bilo na tu mogućnost
1. Zviz/Beobasket (kod nas u Danskoj, niko ne zivi prvi red do mora) 7b
Djecak sa sibicama (fukara sto ostade u Zapadu, i ne misli se vracati je pametna.) 5b
Hrle1976 (moji rodjaci iz HR sto zive u Njemackoj raspituju se u sudu vodi li se ostavinska rasprava za kupovinu nekretnine na po snizenoj cijeni) 5b
Insomnia78 (ne moze se na Zapad tako kako vi mislite, + BH pasos) 3b
Bluemore (sta's takav je zivot nas bolesnika po Zapadu, udat se necu jer imam faks) 2b
Zviz je tu, samo ga vi ne osjecate.
samo ta slika bi bila odgovarajuća kada bi govornik imao oslonac ispod daske i puškomitraljez u rukama.Seyfo wrote:Da, snaga puka će se tad vidjeti-kao na onoj skici kad narod stoji na jednom rubu daske i drži govornika koji sam stoji na drugom rubu daske nad ponorom.
zar mu mater nije dankinja??Seyfo wrote:Listaj druže, listaj. Na svakoj temi. Svakoj! Popi ban zbog ksenofobičnih stavova,protjero bi sve izbjeglice a i on sam je izbjeglica, alter ego popi jer nađe psovati "jebem ti: (spisak od tri strane)".Ko ga ne zna, ne bi ga izabrao za forumaša godine.
Ali vratiće se on...nada zadnja umire. Čekamo ga ko ozebo sunce. Još da aBd olabave pravila za slanje u Banoviće, ihhh..
Uvijek si bila njegov vatreni pristašauglavnomja wrote:istorija foruma se dijeli
prije Njega i poslije Njega
Čekaj, zar nije Hrle Zviz?meteorit135531 wrote:Niko me nije uzimao za ozbiljno kad sam kralju foruma prije par dana poklonio 7 bodova!Seyfo wrote:Da, snaga puka će se tad vidjeti-kao na onoj skici kad narod stoji na jednom rubu daske i drži govornika koji sam stoji na drugom rubu daske nad ponorom.
1. Zviz/Beobasket (kod nas u Danskoj, niko ne zivi prvi red do mora) 7b
Djecak sa sibicama (fukara sto ostade u Zapadu, i ne misli se vracati je pametna.) 5b
Hrle1976 (moji rodjaci iz HR sto zive u Njemackoj raspituju se u sudu vodi li se ostavinska rasprava za kupovinu nekretnine na po snizenoj cijeni) 5b
Insomnia78 (ne moze se na Zapad tako kako vi mislite, + BH pasos) 3b
Bluemore (sta's takav je zivot nas bolesnika po Zapadu, udat se necu jer imam faks) 2b
Zviz je tu, samo ga vi ne osjecate.