Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- sparky
#152 Re: Crna hronika BH cesta
Jesu ažurni ovi "novinari". Svaka im čast. Lik popravio veroniku i dere uveliko, a oni tek sad pišu i to neki bajka-stil. Možda su uveli na žurnalistici novi smijer. "Trkala se dva golfa..."
- O'zone
- Globalni moderator
- O'zone
- Globalni moderator
- O'zone
- Globalni moderator
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#156 Re: Crna hronika BH cesta
Maloprije je bio udes na otoci. Sestica se zapucsla u zadnji dio megane lll, i nevjerovatno koliko stete na golfu, al' stvarno. Megane nije izgledao strasno.
Nadam se da nije bilo povrijedjenih.
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#157 Re: Crna hronika BH cesta
Koliko znam nova auta se prave da se motorni prostor raspe u tim situacijama, valjda da bi se koliko toliko ublažio udarac u prednjem dijelu, da ne bi motor među putnicima završio
- konektovan
#158 Re: Crna hronika BH cesta
A ako su ga tako Opravili, alal im vera.liaar wrote:Koliko znam nova auta se prave da se motorni prostor raspe u tim situacijama, valjda da bi se koliko toliko ublažio udarac u prednjem dijelu, da ne bi motor među putnicima završio
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#159 Re: Crna hronika BH cesta
pa naprijed je sve od plastike,branik,nosac hladnjaka i farova....samo poprecna sina u braniku je aluminijska,zato se i rasuo...
- amar1994
#160 Re: Crna hronika BH cesta
ti koda nikad nisi crash test pogledokonektovan wrote:A ako su ga tako Opravili, alal im vera.liaar wrote:Koliko znam nova auta se prave da se motorni prostor raspe u tim situacijama, valjda da bi se koliko toliko ublažio udarac u prednjem dijelu, da ne bi motor među putnicima završio
- konektovan
#161 Re: Crna hronika BH cesta
Kazu nije isao vise od 40 km/h, zato mi je cudno.bitanga_sa_otesa wrote:pa naprijed je sve od plastike,branik,nosac hladnjaka i farova....samo poprecna sina u braniku je aluminijska,zato se i rasuo...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#162 Re: Crna hronika BH cesta
stikaPla...konektovan wrote:Kazu nije isao vise od 40 km/h, zato mi je cudno.bitanga_sa_otesa wrote:pa naprijed je sve od plastike,branik,nosac hladnjaka i farova....samo poprecna sina u braniku je aluminijska,zato se i rasuo...
- O'zone
- Globalni moderator
#163 Re: Crna hronika BH cesta
Ma išao je više od 40. Fino je Megana bacio u stranu a jeste uništen sprijeda samo tako...Neki dan je tačnije u Subotu i na Pofalićima bio sudar C3 udario u C5 MkI i isto C3 ima totalno uništen prednji kraj dok sa na C5 ni branik nije polomio mada je poklopac prtljažnika bio iskrivljenkonektovan wrote:Kazu nije isao vise od 40 km/h, zato mi je cudno.bitanga_sa_otesa wrote:pa naprijed je sve od plastike,branik,nosac hladnjaka i farova....samo poprecna sina u braniku je aluminijska,zato se i rasuo...
- vješalica
- vješalica
#165 Re: Crna hronika BH cesta
https://faktor.ba/vijest/policija-kazni ... hau-280475sparky wrote:Jesu ažurni ovi "novinari". Svaka im čast. Lik popravio veroniku i dere uveliko, a oni tek sad pišu i to neki bajka-stil. Možda su uveli na žurnalistici novi smijer. "Trkala se dva golfa..."
- sparky
#166 Re: Crna hronika BH cesta
Drago mi je da je kaznjen, mozda se opameti. Kolika je sad kazna za nezgodu? Nekad je bila 50km ako nema nekih tezih posljedica.vješalica wrote:https://faktor.ba/vijest/policija-kazni ... hau-280475sparky wrote:Jesu ažurni ovi "novinari". Svaka im čast. Lik popravio veroniku i dere uveliko, a oni tek sad pišu i to neki bajka-stil. Možda su uveli na žurnalistici novi smijer. "Trkala se dva golfa..."
-
Throttle
#167 Re: Crna hronika BH cesta
Pa sta ce mu sad, platio kaznu za nezgodu i sad ce mu opet nesto zakacit da plati?
-
citroen xm
#168 Re: Crna hronika BH cesta
A kakvi su sada ovo dvostruki aršini pri kažnjavanju? Znači snimak se i prihvata i ne prihvata, caka je samo u pisanju medija.
- Maraschino
#169 Re: Crna hronika BH cesta
Vjerovatno nije presudio snimak nego svjedoci.citroen xm wrote:A kakvi su sada ovo dvostruki aršini pri kažnjavanju? Znači snimak se i prihvata i ne prihvata, caka je samo u pisanju medija.
- O'zone
- Globalni moderator
-
dado_
#171 Re: Crna hronika BH cesta
drug moj se zabio, naglo kocenje megana, ovaj isto po kocnici al nije uspio stat nego "podletio" pod njega, a megane generation valjda rezervni tocak ispod auta, otud onakva steta na golfu.. kaze vozio 40, i meni nejasno bilo mada taj tocak i ona "zeljeza" sto ga cuvaju koliko toliko objasnjava... nisu se ni airbag-ovi otvorili, niko nije povrijedjen, na golfu cca 2500 stete, vlasnik megana donio predracun 6000 iz ovlastenogkonektovan wrote:Maloprije je bio udes na otoci. Sestica se zapucsla u zadnji dio megane lll, i nevjerovatno koliko stete na golfu, al' stvarno. Megane nije izgledao strasno.![]()
-
maxell_sarajevo
#172 Re: Crna hronika BH cesta
Udes na Pofalicima, Toyota corolla mislim se naprijed dobro unistila, VW kombi star nekih 30 godina malo izvalio zadnji tocak, na limu minimalna steta.
- konektovan
#173 Re: Crna hronika BH cesta
Za stetu, mozda obrnuto.dado_ wrote:drug moj se zabio, naglo kocenje megana, ovaj isto po kocnici al nije uspio stat nego "podletio" pod njega, a megane generation valjda rezervni tocak ispod auta, otud onakva steta na golfu.. kaze vozio 40, i meni nejasno bilo mada taj tocak i ona "zeljeza" sto ga cuvaju koliko toliko objasnjava... nisu se ni airbag-ovi otvorili, niko nije povrijedjen, na golfu cca 2500 stete, vlasnik megana donio predracun 6000 iz ovlastenogkonektovan wrote:Maloprije je bio udes na otoci. Sestica se zapucsla u zadnji dio megane lll, i nevjerovatno koliko stete na golfu, al' stvarno. Megane nije izgledao strasno.![]()
Stvarno je puno štete na prednjem dijelu. Ko mu je radio predracun, majsto Huso ili ovlasteni??
Druga je nedavno lik udario u zadnji dio golfa VI, karambolku, malo zagrebano, zaista ništa strasno. Iz ovlastenog milja predracun.
-
Gray
#174 Re: Crna hronika BH cesta
konektovan wrote:Za stetu, mozda obrnuto.dado_ wrote:drug moj se zabio, naglo kocenje megana, ovaj isto po kocnici al nije uspio stat nego "podletio" pod njega, a megane generation valjda rezervni tocak ispod auta, otud onakva steta na golfu.. kaze vozio 40, i meni nejasno bilo mada taj tocak i ona "zeljeza" sto ga cuvaju koliko toliko objasnjava... nisu se ni airbag-ovi otvorili, niko nije povrijedjen, na golfu cca 2500 stete, vlasnik megana donio predracun 6000 iz ovlastenogkonektovan wrote:Maloprije je bio udes na otoci. Sestica se zapucsla u zadnji dio megane lll, i nevjerovatno koliko stete na golfu, al' stvarno. Megane nije izgledao strasno.![]()
Nadam se da nije bilo povrijedjenih.![]()
Stvarno je puno štete na prednjem dijelu. Ko mu je radio predracun, majsto Huso ili ovlasteni??
Druga je nedavno lik udario u zadnji dio golfa VI, karambolku, malo zagrebano, zaista ništa strasno. Iz ovlastenog milja predracun.
I ja sam platio (tj. kasko je platio
- konektovan
#175 Re: Crna hronika BH cesta
Mislim da je isto to i kod druga, ali cifra je ipak u pitanju.